ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 1η Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα να έχουμε αγαπημένοι. Από σήμερα και μέχρι αύριο Τετάρτη, σχηματίζονται κάποιες από τις πιο απαιτητικές όψεις της εβδομάδας. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας. Δύσκολες όψεις και για την επικαιρότητα των ημερών.

Ο Νοέμβριος μπαίνει μάλλον επεισοδιακά, καθώς σήμερα η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο σημαίνοντας με ακρίβεια το μεσοδιάστημα των εκλείψεων.

ΚΡΙΟΣ

Για σας, το πρώτο τέταρτο της Σελήνης που ενεργοποιεί τις εκλείψεις μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική, φιλική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή της σχέσης και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι εκλείψεις χρειάζονται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, οι εκλείψεις αυτές είναι μια χαρά αν δεν φοβάστε να κοπιάσετε και να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τρίτη είναι η πιο απαιτητική μέρα καθώς ενεργοποιούνται οι εκλείψεις από το πρώτο τέταρτο της Σελήνης δίνοντας την αίσθηση στασιμότητας στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, καθώς θα μπορέσετε να κερδίσετε χρόνο και να ξαναδείτε τους στόχους σας και να κάνετε αναμορφώσεις ή τροποποιήσεις που θα αποδειχτούν μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα ευεργετικές.

ΛΕΩΝ

Η Τρίτη ξεκινά με πίεση καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο και ενεργοποιεί τις εκλείψεις της φθινοπωρινής περιόδου. Έτσι ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Βέβαια η πρώτη και κυριότερη σκέψη και το μέλημα σας θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα. Φυσικά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η άλλη πλευρά μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να έχει όλα τα δεδομένα και μετά να σας απαντήσει, μπορεί όμως να παίζει και το σενάριο κάτι να έχει αλλάξει από τη στιγμή που σας δόθηκε μια υπόσχεση μέχρι τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει μια κατάσταση στασιμότητας διάχυτη. Από την άλλη ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε καλύτερα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε με το τετράγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα όπως και αύριο καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας για να μην έχετε δύσκολες εξελίξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα μπορεί να κρύβει λίγη απογοήτευση αγαπητοί Τοξότες, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε ή ένα όραμα για τη δουλειά. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς σκέπτεστε ή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί μια ερωτική σχέση που ξεκίνησε με ενθουσιασμό να την δείτε ξαφνικά να «παγώνει». Αυτό δεν αφορά μόνο την άλλη πλευρά αλλά και σας. Μπορεί εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία για ένα τέλος ή για μια πιο χαλαρή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και να αντιδράσετε παρορμητικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο ενεργοποιώντας τις εκλείψεις της φθινοπωρινής περιόδου και μπορεί να αναχαιτίσει προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας ή να βάλει κάποια εμπόδια που ίσως δεν είχατε υπολογίσει.