ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 09/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

O Ερμής μπαίνει σε στάση από σήμερα για να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας τις γνωστές αναποδιές στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες ή διάφορα άλλα απρόοπτα γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι εκτός σπιτιού για όλα τα πιθανά σενάρια.

Η Σελήνη προχωρά το πρωί στους Ιχθύς για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σας επιτρέπει να κάνετε αναθεωρήσεις τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Μέχρι τις 23/9 ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες σε μια σημαντική σας σχέση. Πριν αποφασίσετε μια σύγκρουση φροντίστε να κερδίσετε χρόνο να σκεφτείτε για τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας. Από τον άλλο μήνα θα αποφανθείτε αν θέλετε να υπάρχετε στη σχέση αυτή. Η Σελήνη από τους Ιχθύς ρίχνει λίγο τους τόνους αλλά μπορεί να νιώθετε πεσμένη την ενέργειά σας ή να σας πιάνουν τάσεις φυγής

ΤΑΥΡΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά από σήμερα και μέχρι τις 23/9 θα επηρεάζει τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. Φροντίστε τον οργανισμό σας και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα. Μέχρι τις 23/9 μπορεί να ξανασκεφτείτε αποφάσεις που πήρατε για τα επαγγελματικά το προηγούμενο διάστημα και να αναθεωρήσετε. Η Σελήνη θα περάσει στους φιλικούς σας Ιχθύς ευνοώντας τις σχέσεις με φίλους και την κοινωνική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 23/9. Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου ίσως σας προβληματίσουν αυτό το διάστημα. Η σημερινή μέρα είναι πιο αποτελεσματική για όλα όσα θέλετε να κάνετε έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάτι μπορεί να στραβώσει και να χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια, το σπίτι, ίσως και σε ένα ακίνητο που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί αλλά και υπομονετικοί. Χαλαρώστε και μεταθέστε κάποια πράγματα γιατον άλλο μήνα. Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί στους φιλικούς σας Ιχθύς προετοιμάζοντας την αυριανή Πανσέληνο. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και μη δυσανασχετείτε αν οι άλλοι έχουν διαφορετικές απόψεις ή γούστα από σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής γυρίζει σήμερα ανάδρομος στον Ζυγό και για σας φαίνεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερο το μπέρδεμα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε από σήμερα και μέχρι τις 23/9 τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιους το λέτε. Ετοιμαστείτε ακόμη να επεξηγείτε και τα ευκόλως εννοούμενα. Εννοείται θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με τα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί στους Ιχθύς κλείνοντας κάπως τη διάθεση σας. Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα αγορές καθώς δεν ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάδρομος από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, γι’ αυτό μέχρι τις 23/9 θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις οικονομικές σας δοσοληψίες, τις πιστωτικές σας κάρτες, τους φουσκωμένους λογαριασμούς. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να αναθεωρήσετε τη διαχείριση των οικονομικών σας. Η Σελήνη το πρωί προχωρά στους Ιχθύς για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για το δικό σας ζώδιο. Έτσι μπορεί να νιώθετε ήδη ένα μεγαλύτερο εκνευρισμό από σήμερα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Στο ζώδιο σας, από σήμερα γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής και οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 23/9, μπορεί να είναι αρκετά «περιπετειώδεις». Οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτή την περίοδο. Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα. Προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο. Σήμερα η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε θέματα εργασίας και υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία στην καθημερινότητα. Μία τάση εσωστρέφειας μπορεί να προκύψει, ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μοναχικά ή να κάνετε μια έρευνα. Ίσως υπάρχει έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί αφού όλα θα αποκαλυφθούν αργότερα. Σήμερα η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο και δημιουργεί μια κάπως πιο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ιδιαίτερα στο περιβάλλον των φιλικών κι επαγγελματικών σας σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Ερμής στον Ζυγό, στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος και των συνεργατών. Μέχρι τις 23/9, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες επιστροφές ατόμων από το παρελθόν φιλικό ή επαγγελματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και φαίνεται σαν κάποιος να πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους. Σήμερα ασχοληθείτε και με την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος κι όλα θα αρχίσουν να δείχνουν κάποια σημάδια περίεργης στασιμότητας. Μην το βάζετε κάτω όμως γιατί είναι μια πολύ προσωρινή αίσθηση. Προσέξτε αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας. Προσεκτικά πρέπει να βαδίζετε και σε θέματα δοσοληψιών. Είναι μια περίοδος που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι. Σήμερα είναι μια μέρα με πολλές επαφές αλλά και αρκετούς προβληματισμούς κυρίως για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν υπάρχει μια αλήθεια γι’ αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό, είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέχρι τις 23/9 κι εκεί θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα. Κατά τα άλλη η μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να προετοιμάζει την αυριανή Πανσέληνο κι αυτό να επηρεάζει την ψυχολογία σας ή να σας κάνει κάπως πιο κυκλοθυμικούς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 09/09/2022 – 23/09/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Σεπτέμβριος 2022: Απαιτητικός μήνας στην επικοινωνία για 4 ζώδια