ΖΩΔΙΑ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας για αυτά τα 3 ζώδια

Pexels

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά και ενώ για τους περισσότερους αυτό σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού, για άλλους αποτελεί την ιδανική εποχή για να ξεκινήσουν να σχεδιάζουν τις επόμενες μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Για τα περισσότερα ζώδια ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας έμπνευσης. Υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένουμε. Τα νέα ξεκινήματα είναι άφθονα και οι καλές αστρολογικές δονήσεις κυριαρχούν στο σύμπαν. Πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου, όλα τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν, έναν από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς. Παρακάτω, ωστόσο, θα βρεις τα 3 ζώδια που τον φετινό Σεπτέμβριο, έχουν τα άστρα με το μέρος τους και είναι έτοιμα να λάμψουν όσο ποτέ!

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας για 3 ζώδια Pexels

1. Παρθένος

Αν υπάρχει ένας μήνας που φωνάζει «Παρθένος», αυτός είναι σίγουρα ο Σεπτέμβριος. Δουλεύεις με την ενέργεια της Αφροδίτης αυτόν τον μήνα. Πράγμα που θα φανεί και στην ερωτική ζωή και στις φιλίες σου. Έχεις αρχίσει να οργανώνεις τη ζωή σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δίνεις πλέον σημασία σε πράγματα που σε ρίχνουν ψυχολογικά, όπως ψεύτικες φιλίες ή εργασιακές αναταραχές.

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου στις 23/9, σε ωθεί να πάρεις τον έλεγχο σε ό,τι μπορεί να μην έχει δώσει σημασία. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα τακτοποιήσει τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή από την αρχή του μήνα. Και μέχρι το τέλος του, θα αισθάνεσαι τόσο άνετα με τα επιτεύγματά σου, χάρη στην Αφροδίτη στον Ζυγό, που θα δεις το μέλλον ως κάτι στο οποίο επιθυμείς διακαώς να συμμετέχεις. Ο Σεπτέμβριος με λίγα λόγια θα είναι υπέροχος, για εσένα Παρθένε. Χαρούμενα γενέθλια!

2. Ζυγός

Ο Σεπτέμβριος του ’22 επιφυλάσσει τόσο ενθουσιασμό για σένα Ζυγέ, και είσαι σχεδόν έτοιμος να αποδεχτείς όλα τα δώρα του. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου, έρχεται για να φωτίσει ό,τι κι αν κάνεις. Πριν από την έναρξη των γενεθλίων σου, ωστόσο, ο Ήλιος στην Παρθένο, είναι η ιδανική περίοδος για ανανέωση και ανασύνταξη. Στις 9 Σεπτεμβρίου, θα βιώσεις ένα τράνταγμα ενέργειας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στο ζώδιό σου. Ωστόσο, αυτή η ανάδρομη πορεία, δεν πρόκειται να διαταράξει την ηρεμία σου, καθώς τείνει να σου δώσει μια νέα, πλεονεκτική θέση για το πώς να αντιμετωπίσεις ενοχλητικά θέματα.

Μέχρι τις 23/9, αυτός ο ανάδρομος, κατά κάποιο τρόπο, λειτουργεί προς όφελός σου, γιατί μέχρι τότε θα έχεις βρει τις λύσεις σε πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι ένας μήνας που ξυπνά την επιθυμία να δουλέψεις σκληρά και να παίξεις πιο σκληρά. Απολαμβάνεις την αλλαγή των εποχών και με το φθινόπωρο στην πόρτα σου, νιώθεις γεμάτη ενέργεια και έτοιμη να βροντοφωνάξεις!

3. Αιγόκερως

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που σου δίνει τον έλεγχο με τον οποίο θα προχωρήσεις για το υπόλοιπο της χρονιάς. Και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έρχονται πολλές αλλαγές στον δρόμο σου, Αιγόκερε. Θα αντιμετωπίσεις πολλή αρνητική ενέργεια, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι το είδος που σε κάνει να κινηθείς. Χρησιμοποιείς όλα τα όπλα που έχεις στη διάθεσή σου, για να κάνεις τον κόσμο σου ένα καλύτερο μέρος.

Ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου, θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελός σου σε μεγάλο βαθμό, καθώς θα βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με μια επιλογή: Ή θα μιλήσεις και θα δράσεις τώρα ή θα σωπάσεις για πάντα. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα βρεθείς στο επίκεντρο μιας τελευταίας ενοχλητικής διέλευσης: O Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Διέλευση που συμπίπτει με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ο Σεπτέμβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να ρυθμίσεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου. Οι όποιες δυσκολίες μπορεί να έρθουν στο δρόμο σου, θα είναι βούτυρο στο ψωμί σου. Ο Σεπτέμβρης είναι ευκαιρία για θεραπεία και πρόοδο, Αιγόκερε. Μπορεί να σε κουράσει, αλλά θα σε οδηγήσει σε μια πορεία γνήσιας χαράς, από εδώ και πέρα.