ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 09/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 9 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και η κύρια όψη της είναι η αντίθεση με τον Άρη στον Κριό που συνήθως δημιουργεί εντάσεις.

Ευτυχώς η ειρηνοποιός Σελήνη στον Ζυγό θα βοηθήσει να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε πιο δεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο εγωιστές. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα.

ΚΡΙΟΣ

Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ακούστε τι έχει να σας πει και επανέρχεστε με καθαρό μυαλό αργότερα. Από την άλλη ίσως πρέπει να επανεκτιμήσετε τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας. Η ένταση μπορεί να ξεπροβάλλει και σε μια προσωπική σχέση αν υπάρχουν διαφωνίες ή διαφορετικές προσεγγίσεις σε καίρια ζητήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές θα έχετε αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας και μια τάση να είστε βιαστικοί να το φέρετε εις πέρας. Σήμερα ακόμη προσέξτε την οδήγηση και όταν μεταχειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία και μηχανήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα θέλει μια μικρή προσοχή στις ερωτικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Βλέπετε οι αγωνίες δεν τελειώνουν. Μην είστε βιαστικοί όμως στα συμπεράσματα σας και αποφύγετε τις επιθετικές προσεγγίσεις. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό και ευχάριστο.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πέμπτη ξεκινά με πίεση καθώς η κύρια όψη της ημέρας η αντίθεση ης Σελήνης με τον Άρη σας ζορίζει λίγο παραπάνω σε κάποιες σχέσεις. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή στις παραχωρήσεις που κάνετε στις σχέσεις σας. Άλλο δείχνω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι κάποιος θα είναι στο πλευρό μου όταν και αν τον χρειαστώ και άλλο δίνω τα κλειδιά του οδηγού και του παραχωρώ τη θέση μου στις εξελίξεις της ζωής μου.

ΛΕΩΝ

Καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και πληθύνονται και στα δύο μέτωπα και κάπως έτσι θα πάει κι όλη η εβδομάδα πρέπει να βρείτε τρόπους να ικανοποιείτε και τις δικές σας επιθυμίες αλλά και να ανταποκρίνεστε και στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των συνεργατών όσο και της οικογένειας. Οι βραδινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες και χαλαρές και μπορείτε να κανονίσετε και κάποια έξοδο ή μια συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προσοχή ακόμη στην επικοινωνία αλλά και την οδήγηση. Μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να προκύψει ένταση στο χώρο της δουλειάς με κάποιο πρόσωπο ή να υπάρχουν διαφωνίες πάνω σε θέματα που άπτονται των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέτετε στον εαυτό σας μέσα σε όλα. Και γιατί έχετε ανάγκη να χαλαρώνετε κάποιες ώρες και γιατί το μυαλό σας πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο ώστε να εστιάζετε στις προτεραιότητες σας και να μην διαχέεται η ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η Σελήνη σας κάνει πιο υπερευαίσθητους έχετε τον τρόπο και τη διπλωματική προσέγγιση ώστε να μην πέφτετε σε λάθος αντιδράσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι θα γλιτώσετε τις αντιπαραθέσεις αλλά τουλάχιστον να βγάλετε από αυτές κάτι ουσιαστικό που θα βοηθήσει να εξελιχθούν τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη κάνει πιο έκρυθμη και νευρική την ατμόσφαιρα και σας προκαλεί ίσως να συμμετέχετε κι εσείς. Προτιμήστε όμως την αποστασιοποίηση κι αυτό που κάνει εσάς πιο ευτυχείς από να μπείτε σε μια διαμάχη που δεν σας αφορά τόσο στην τελική. Η σημερινή μέρα θέλει να προτάξουμε όχι τον εγωισμό μας αλλά την κατανόηση μας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σας θα είναι αρκετά βαρύ με αποτέλεσμα να μη βρίσκετε ίσως λίγο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως επιθυμείτε σε σας τους ίδιους. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στην δουλειά και μπορεί να μην είναι ο φόρτος της δουλειάς αλλά η ένταση που δεν αντέχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο και την ενέργεια που διαθέτετε στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι εύκολο αυτό το μήνα αλλά την προσπάθεια σας πρέπει να την κάνετε για να έχετε εσείς οι ίδιοι ηρεμία και ισορροπία μέσα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πέμπτη είναι σίγουρα πιο έντονη μέρα μολονότι η Σελήνη στον Ζυγό σας ταιριάζει σαν ενέργεια. Όμως η αντίθεση της με τον Άρη στον Κριό  τις μεσημεριανές ώρες δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές σε θέματα επικοινωνίας. Καθώς όλοι θα είναι πιο βιαστικοί και παρορμητικοί στις εκτιμήσεις και τις κρίσεις τους χρειάζεται από την πλευρά σας να ρίξετε λίγο τους τόνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πέμπτη είναι κάπως πιο πιεστική ως μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη  και δημιουργεί μια νοητική υπερένταση. Επειδή μπορεί να είστε λίγο πιο αφηρημένοι, να διασπάται η προσοχή σας ή γενικά να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε προσπαθήστε αν έχετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς να τον σπάτε σε μικρότερα κομμάτια.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05/2022 – 23/06/2022: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/06/2022 – 12/06/2022