ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 08/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Υδροχόο, βρίσκεται σε ένα κοινωνικό κι επικοινωνιακό ζωδιακό περιβάλλον που αγαπά την επαφή με τους ανθρώπους αλλά έχοντας μπροστά τις δυο συμπληγάδες τον Ουρανό και τον Κρόνο που πρέπει να τους αντιμετωπίσει με όψεις περιορίζεται η δράση της, συννεφιάζει η διάθεση της και λειτουργεί κάπως αλλοπρόσαλλα.

Από την άλλη φαίνεται ότι μπορεί για αρκετούς να είναι μέρα δουλειάς και πίεσης. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό το πρωί, δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί, ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο είναι περιοριστική από τη φύση της και σας ωθεί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας, μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε απέναντι σε όλο αυτό να αντιτάξετε την παροιμιώδη ψυχραιμία και υπομονή σας και να ενθαρρύνετε τους άλλους, αντί να συμπεριφέρεστε με απαίτηση και έλλειψη ενσυναίσθησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της περιπέτειας, των διαφορετικών παραστάσεων σας κάνει να θέλετε να σχεδιάσετε τη μέρα σας με διάφορες δραστηριότητες ενδεχομένως να το ρίξετε και λίγο έξω κι από την άλλη νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω και σας σαμποτάρει. Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στις σπουδές χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει να έχετε αυτή τη διάθεση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχετε μια επαγγελματική συζήτηση, κάποια δραστηριότητα που χρειάζεται να μιλήσετε με πολλά άτομα προσπαθήστε εσείς που γνωρίζετε αυτή την πιεστική συνθήκη να διαφοροποιήσετε τις αντιδράσεις σας και να μην ρίξετε λάδι στην φωτιά. Έντονα συναισθήματα και κυρίως αρνητικής χροιάς μπορεί πιο εύκολα να βγουν με την σημερινή όψη και το άγχος και η αγωνία για τις εξελίξεις του καθενός να μην μπορούν να ελεγχθούν.

ΛΕΩΝ

Η έντονη όψη Σελήνης -Κρόνου σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες, μπορεί να σας ζορίσει λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι καθόλου αυτή, δηλαδή εσείς να θέλετε να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ακόμη και με αγνώστους αλλά και στο χώρο της δουλειάς και του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στο χώρο δουλειάς ή και στο σπίτι. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις είτε αυτό λέγεται δουλειά, είτε μελέτη είτε δουλειές στο σπίτι που να περιορίζουν λίγο το πρόγραμμα και τα κέφια σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας, είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, ένα συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι ένα φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό αλλά και το κλίμα που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να έχετε δουλειά να κάνετε δεν είναι και τόσο δύσκολο σενάριο, αφού η επιρροή της συνόδου της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Ακόμη μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε και ίσως έχετε απροσδιόριστο άγχος μέσα στη μέρα. Πιθανώς όμως σήμερα να σας προκύψουν και αρνητικά συναισθήματα ή κάποιου είδους πίεση στο σπίτι που θα είναι πολύ δύσκολο να την κρύψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα, κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες και χρονοβόρες μπορεί να είναι. Καλύτερα να υποχωρήσετε ή ακόμη καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια φάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα οι όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Κρόνο επηρεάζουν το κλίμα της ημέρας και είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει εκτός στον «δικό σας κόσμο»! Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά, καθώς και άκρη δε θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σχηματίζει απαιτητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο επηρεάζοντας  κεντρικούς τομείς στο ωροσκόπιο σας. Αυξημένες απαιτήσεις αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις  στο σπίτι, κάποια κατήφεια στις σχέσεις ή κούραση κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πέμπτη σάς βρίσκει με μια άρνηση ίσως να κάνετε πολλά πράγματα και προτιμάτε πιθανώς να περάσετε λίγες ώρες παραπάνω χουζουρεύοντας χωρίς πρόγραμμα και πιέσεις. Στο βαθμό που μπορείτε να το επιτύχετε αυτό θα είναι μια χαρά. Αν όμως εργάζεστε ή έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο σπίτι τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 09/09/2022 – 23/09/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Σεπτέμβριος 2022: Απαιτητικός μήνας στην επικοινωνία για 4 ζώδια