ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 08/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 8 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και οι περισσότεροι προσπαθούν να προλάβουν να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους και να αντιμετωπίσουν πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς τους. Ταυτόχρονα επικρατεί σύγχυση, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Το μεσημέρι στις 15:09 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενή πορείας μέχρι τις 18:23 το απόγευμα που περνά στον Ζυγό επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις, τις επαφές με τους άλλους και τις συνεργασίες. Είναι μια εξαιρετική Σελήνη για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, πρόοδο σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Κάπως πιεστικό και γεμάτο υποχρεώσεις είναι το πρωινό σας σήμερα. Καθώς η Σελήνη περνά στον Ζυγό το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σε μία σχέση ή μία συνεργασία. Μπορεί να νιώθετε ότι αυτή η σχέση σας πιέζει. Ίσως πάλι ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης σας μπορεί να απευθυνθεί σε εσάς ζητώντας λύσεις για τα θέματά του κι είναι η κατάλληλη μέρα αφού μπορείτε σήμερα να προσφέρετε καλές συμβουλές.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σας εστιάζεται στα θέματα δουλειάς κι είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία ίσως σας ταράξει αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σήμερα δεν σας βρίσκει με την καλύτερη των διαθέσεων καθώς πιέζεστε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό σχηματίζει θετικότερες όψεις και ξυπνά μέσα σας την ανάγκη για καλοπέραση. Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, αλλά και για να περάσετε χρόνο με φίλους ή με τα παιδιά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σενάρια θα πλέκεται το πρωί με το μυαλό σας χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα βρείτε λύσεις. Η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό το απόγευμα και σας απασχολούν οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις σας προς τους άλλους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Η σημερινή μέρα άλλωστε είναι αρκετά κουραστική και στη δουλειά αλλά τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν.

ΛΕΩΝ

Χαλαρά ξεκινά η μέρα σας αλλά καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό, το πρόγραμμά σας μπορεί να γεμίσει με συζητήσεις, συσκέψεις και επαφές. Σε αυτούς τους τομείς ευνοείστε περισσότερο σήμερα, άρα προσπαθήστε να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα. Αν έχετε κάποια δύσκολη συζήτηση να κάνετε, είναι καλύτερο να την προγραμματίσετε το απόγευμα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα το πρωί μπορεί να μην σας αφήνει να βρείτε μία λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Αν σταματήσετε να το σκέφτεστε εμμονικά θα βρεθεί και η λύση. Καθώς η Σελήνη περνά στον Ζυγό, σας απασχολούν περισσότερο τα πρακτικά θέματα μίας συνεργασίας ή μίας σχέσης. Βρείτε χρόνο για να περάσετε κάποιες ώρες μακριά από τις έγνοιες.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί αναλογιζόμενοι τις υποχρεώσεις σας. Οι ρυθμοί αυξάνουν μέσα στην ημέρα και η ευαισθησίες σας εντείνονται. Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας το απόγευμα και σηματοδοτεί εκείνες τις μέρες που παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά, υπερβάλλοντας καμιά φορά στις αντιδράσεις σας. Σήμερα πάντως θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα σε όσα πρέπει να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας ξεκινά ήπια και στην πορεία της καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό σάς υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε στη δουλειά και να είστε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει τάσεις φυγής σας ή και μια παρασκηνιακή κατάσταση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνήθεις υποχρεώσεις σας περιμένουν στο ξεκίνημα της ημέρας. Η πορεία των επαγγελματικών σας ίσως σας προβληματίσει. Η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Ζυγό από το απόγευμα ανεβάζει τη διάθεση σας και φέρνει ευκαιρίες επαφής με φίλους και συνεργάτες. Είναι ένα πιο χαλαρό απόγευμα για σας και μπορείτε να το αξιοποιήσετε κυρίως για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως σας φανεί δύσκολο να σηκωθείτε από το κρεβάτι σήμερα και να πάτε στη δουλειά σας και να ανταποκριθείτε στις πολλές υποχρεώσεις σας. Καθώς η Σελήνη περνά στον Ζυγό θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να ασχοληθείτε πως θα βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας. Αυτές οι μέρες είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις που όμως δεν αποκλείεται να είναι και ιδιαίτερα εποικοδομητικές.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ξεκινά πιο χλιαρά αλλά η ατμόσφαιρα αλλάζει καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό και η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Ίσως έχετε διάθεση πειραματισμού ή θέλετε να ασχοληθείτε με μελλοντικά σας σχέδια. Θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες. Είναι μια εξαιρετική Σελήνη για μία βραδινή έξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Διάφορες σκέψεις σας απασχολούν στην αρχή της ημέρας. Ίσως υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε να βρείτε άμεσα λύσεις γιατί στην πορεία της μέρας αυτό θα γίνει ευκολότερο. Η Σελήνη από τον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας σε κάποια οικονομικά ζητήματα. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε πριν δείτε όλες τις παραμέτρους. Η μέρα μπορεί να κλείσει με μια θετική είδηση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/06/2022 – 12/06/2022