ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 07/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται από το πρωί στον Υδροχόο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και μεγάλο τρίγωνο με τον Ερμή και τον Άρη, όψεις που προσδίδουν βαρύτητα στον λόγο μας και βοηθούν στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Η Τετάρτη είναι μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις.

Είναι η τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας που υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα καθώς σταδιακά από αύριο αρχίζει η επιρροή του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή και της Πανσελήνου.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας, η σημερινή μέρα ευνοεί ιδιαίτερα. Μη χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας ενώ μπορεί να φέρει και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε. Σε γενικές γραμμές τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν αλλά με όφελος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς η Σελήνη στη διάρκεια της μέρας σχηματίζει μόνο θετικές όψεις μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας κυρίως αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Και μάλιστα πιθανώς να μη χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση. Τα οικονομικά επίσης θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας στον Υδροχόο και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία, τον Ερμή και τον Άρη. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις αν πραγματικά το θέλετε στη ζωή σας. Όμως μην βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία και το μεγάλο τρίγωνο με τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να φέρουν μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα και τα παρορμητικά ψώνια.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη. Ακόμη οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Γιατί ακριβώς εκεί μπορεί πιο εύκολο να καταπατηθούν καθώς μπαίνει μπροστά το συναίσθημα κι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί Σκορπιοί δύσκολα μπορεί να χαλάσετε χατίρι σε αυτούς που αγαπάτε. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από το χώρο εργασίας αν είστε μόνες μόνοι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Τοξότες καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Υδροχόο. Μάλιστα οι πολύ θετικές όψεις με τον Δία στον Κριό, τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να σας βρίσκουν να κάνετε κάποιες συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση της τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερο πρόοδο κι επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Οι πολύ θετικές όψεις της Σελήνης δείχνουν ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας αλλά και να έχετε και κάποια σημαντική πρόταση αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σαφώς πέραν του άγχους που μπορεί να νιώθετε όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο αξιόπιστοι σας εμπιστεύονται και περισσότερο στο χώρο εργασίας. Σήμερα όμως μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας είτε και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο σας κάνει να νιώθετε λίγο περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση και δεν έχετε πολλά κέφια για επικοινωνία ή να μοιραστείτε έστω το πως νιώθετε με άλλους. Όμως καλύτερα να μην το κάνετε αυτό αφού δεν βοηθά και την ψυχολογία σας. Μιλήστε με ένα έμπιστο φίλο-η, με το σύντροφό σας με κάποιον που νιώθετε ασφαλείς να πείτε και πράγματα τα οποία δεν θα μοιραζόσασταν με πολύ κόσμο. Από την άλλη ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση ή μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/09/2022 – 11/09/2022

Σεπτέμβριος 2022: Απαιτητικός μήνας στην επικοινωνία για 4 ζώδια