ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 5-11/9/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 5-11/9/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η Αφροδίτη περνά στην πιο πραγματίστρια και λογική Παρθένο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο αγαπά την απλότητα, τη ζεστασιά μιας σχέσης και μια εμφάνιση μη επιτηδευμένη. Το υγιές και το καθαρό, είναι σέξι. Η προσωπική επαφή είναι αυτή που μετράει κι όχι οι εντυπώσεις. Στην πορεία της εβδομάδας κυριαρχεί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά τυπικά στις 9/9. Από δω και κάτω θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Ζυγό, δίνει έμφαση στη δικαιοσύνη. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να φέρει διάφορα παρατράγουδα στις επαφές μας με τους άλλους. Μπορεί επίσης να φέρει τυχαίες συναντήσεις με φίλους, εραστές και συνεργάτες από παλιά.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, δημιουργώντας πιο έντονη ατμόσφαιρα στο τέλος της εβδομάδας και αρκετό άγχος σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, μπορεί να είναι εξαιρετικά βοηθητική για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Με τη βοήθεια αυτής της Αφροδίτης μπορείτε πιο εύκολα να οργανωθείτε και σε επίπεδο δουλειάς. Επιστροφές, αλλά δεν χρειάζεται να είναι και καταστροφές αγαπητοί Κριοί, με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών από τις 9/9. Πιθανώς να ξαναδείτε φίλους από το παρελθόν ή και παλιούς συνεργάτες. Στις 10/9, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κάποιες τάσεις φυγής, να ωραιοποιείτε καταστάσεις, γιατί ίσως δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια αυτή την στιγμή.

Ταύρος

Έρχεται η μαγική στιγμή να βάλετε τα όρια σας και να δώσετε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας. Θα έχετε μεγάλη στήριξη από την Αφροδίτη, που περνά στην φιλική σας Παρθένο. Από τις 5/9 μέχρι τις 29/9 εκτείνεται το πιο ωραίο και βατό σχετικά διάστημα, όπως κι αν αποφασίσετε να το εκμεταλλευτείτε. Ο Ερμής ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στις 9/9 στο ζώδιο του Ζυγού, που για το δικό σας ζώδιο αφορά στη φυσική σας κατάσταση και στα θέματα της εργασίας. Δεν είναι μια περίοδος για πειραματισμούς, πόσο μάλλον για την υγεία σας. Πολύ σημαντικός ο ρόλος των συνεργατών και των φίλων στο τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Ίσως πάρετε αποφάσεις σε σχέση με τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν στον χώρο εργασίας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο δείχνει τον δρόμο της «επικοινωνιακής αποτοξίνωσης». Από τις 5/9 μέχρι τις 29/9, προσπαθήστε να απλοποιήσετε την καθημερινότητα σας. Το σπίτι σας, μπορεί να είναι και το κέντρο που θα φιλοξενήσετε ίσως αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της προβολής της δουλειάς ή των ταλέντων σας. Αυτά τα θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν. Ένα από τα συνήθη εφέ της φάσης αυτής, είναι η επιστροφή από το παρελθόν ατόμων που σχετιζόσασταν. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 10/9 αφορά κυρίως στον τομέα της καριέρας και δημιουργεί ένα μεγαλύτερο όγκο ευθυνών κι υποχρεώσεων.

Καρκίνος

Η  Αφροδίτη προχωρά στην επικοινωνιακή Παρθένο δίνοντας σας έναν αέρα εξωστρέφειας το επόμενο διάστημα, αλλά και ευκαιρίες για επαγγελματικές προτάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, δημιουργεί διάφορα μπερδέματα ή και εντάσεις και ασυνεννοησία κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή και με την οικογένεια σας. Πιθανώς όμως να έχετε και συναντήσεις ή επαφές με άτομα που έπαιξαν δυσάρεστο ρόλο στο παρελθόν. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με ξένους και εξωτερικό, νέα ξεκινήματα και θέματα που αφορούν στη δικαιοσύνη. Ακόμη, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν έναν μελλοντικό σας στόχο ή μπορεί να προκύψει κι ένα ταξίδι.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκτιμήσετε ό,τι έχετε δίπλα σας. Μειώστε ταχύτητα και απολαύστε τις μικρές αλλά πολύ σημαντικές στιγμές της καθημερινότητας. Στις 9/9 ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Είναι πολύ σημαντικό να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε, πώς το λέτε, τι γράφετε.  Αν υπάρχει ένα κλίμα έντασης στη δουλειά με συναδέλφους, διαλέξτε σοφά τις μάχες που θα δώσετε. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς, στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά και οικονομικά θέματα, ενώ αναμοχλεύει και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Προσέξτε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας και μην ζορίζετε τον οργανισμό σας.

Παρθένος

Από τις 5/9 μέχρι τις 29/9 με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, στόχος είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας με ό,τι σας ξεκουράζει, σας ευχαριστεί, τονώνει την υγεία σας, την εμφάνιση σας, αλλά και να περιποιηθείτε και τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη θα σας δώσει έναν αέρα εξωστρέφειας και θα λειτουργήσει σαν μαξιλαράκι ασφαλείας σε ό,τι δύσκολο μπορεί να έχει το φθινόπωρο. Για σας ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Ερμής, σάς καλεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες των οικονομικών, αλλά και της δουλειάς. Το τέλος της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα έντονο, καθώς σχηματίζεται η Πανσέληνος στους Ιχθύς. Πιθανές αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιοι μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας, όπως είναι ένας γάμος, συμβίωση, ένας συνεταιρισμός.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Με αλλαγές σε πολλά επίπεδα έρχεται η εβδομάδα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ουσία και όχι στην επιφάνεια. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, όμως οι αντοχές τελειώνουν, γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε γι’ αυτές εσείς οι ίδιοι. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, μπορεί να κουράσετε περισσότερο τον εαυτό σας, καθώς και η παραμικρή και απλή απόφαση θα είναι κάτι δύσκολο για σας. Μπορεί να έχετε απρόσμενες συναντήσεις με άτομα που έπαιξαν ρόλο στην ερωτική σας ζωή ή στη δουλειά. Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος στους Ιχθύς, μπορεί να φέρει περισσότερο άγχος για την καθημερινότητα της δουλειάς σας ή μικροαναποδιές.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα προσδώσει στο ζώδιο σας λίγη περισσότερη εξωστρέφεια. Είτε είστε μόνες-οι, είτε δεσμευμένοι-ες θα βρείτε τρόπους ο έρωτας και η διασκέδαση, να μπουν στο πρόγραμμα σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει αρκετές σουρεαλιστικές καταστάσεις στη δουλειά και στην καθημερινότητα σας. Ίσως σας είναι δύσκολο τις επόμενες εβδομάδες, να διαχωρίσετε τα αληθινά από τα λάθος μηνύματα. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Στις 10/9 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, δίνει έμφαση στην προσωπική σας ζωή. Το Σαββατοκύριακο σας δίνει την ευκαιρία να το ρίξετε λίγο έξω και να το διασκεδάσετε με όσους αγαπάτε.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας ζητά να πάρετε τον έλεγχο σε όλους τους τομείς στη ζωή σας ακόμη και στις προσωπικές σας σχέσεις. Η Παρθένος για σας είναι το ζώδιο που συνδέεται με την καριέρα, το επαγγελματικό σας προφίλ, τη φήμη και το στάτους σας. Γίνεστε πιο ορατοί κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι. Τις επόμενες εβδομάδες, με τον ανάδρομο Ερμή, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας. Η εβδομάδα κλείνει με την επιρροή της Πανσελήνου στους Ιχθύς, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο άγχος στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά σας. Γενικά θα είστε πιο φορτισμένοι συναισθηματικά αυτές τις μέρες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Ξεκινά ένα υπέροχο διάστημα με περισσότερη ανεμελιά, ευκαιρίες διασκέδασης και ταξιδιών. Η Αφροδίτη στην Παρθένο επηρεάζει ζητήματα καριέρας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία με συνεργάτες, πελάτες, προϊσταμένους και υφισταμένους. Αξιοποιήστε τον ανάδρομο Ερμή για να βελτιώσετε το προφίλ σας. Στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή μπορεί να εμφανιστούν άτομα από το επαγγελματικό σας παρελθόν και να σας προτείνουν κάτι. Ακούστε το αλλά μην βιαστείτε να δεσμευτείτε. Η Πανσέληνος ου Σεπτεμβρίου, ανοίγει την όρεξη σας για ταξίδια, αλλά από την άλλη μπορεί να σας προβληματίζει σε σχέση με επαγγελματικά σχέδια ή θέματα σπουδών.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στην Παρθένο αφορά τόσο τα βαθύτερα συναισθήματα σας όσο και τα θέματα των οικονομικών. Στην πορεία της η εβδομάδα φέρνει την εκκίνηση της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 9/9. Από δω και κάτω πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε δέσμευση, αλλαγή, θα πρέπει να το σκέφτεστε διπλά και τριπλά. Γι’ αυτό αν έχετε σημαντικές συζητήσεις, συμφωνίες, υπογραφές, είναι καλύτερα να τα μεταθέσετε. Στο τέλος της εβδομάδας σχηματίζεται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου. Θέματα πρακτικών ζητημάτων και οικονομικών φέρνει στο προσκήνιο η Πανσέληνος και πιθανώς να υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες και να βγαίνουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες.

Ιχθύες

Από τις 5/9 μέχρι τις 29/9 εκτείνεται ίσως το πιο ερωτικό διάστημα του φετινού φθινοπώρου για σας, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεων. Στα βαθιά νερά των σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών σας ρίχνει από αυτή την εβδομάδα ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μετά τις 9/9. Αρνητικά συναισθήματα ζήλιας, ελέγχου, κτητικότητας, μπορεί να κάνουν ορατή την παρουσία τους σε αυτή την περίοδο στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με αρκετή ένταση, καθώς φιλοξενείτε την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Πιθανώς μια σχέση ή μια συνεργασία να σας προβληματίσει ή να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη της.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.