ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 07/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 7 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Πιο απαιτητική μέρα για τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου.

Η Σελήνη εξακολουθεί τη πορεία της στην Παρθένο σήμερα σχηματίζοντας νωρίς το πρωί ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη το οποίο παραπέμπει σε ένα πιο γλυκό και συμπαθητικό πρωινό με έμφαση στις σχέσεις μας και την καλή μας διάθεση. Το βραδάκι σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο κάνοντας τετράγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε κάποια συνάντηση, παρουσίαση οτιδήποτε που η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας. Ακόμη είναι πιθανόν να σας εκνευρίσει κάποιος. Προσπαθήστε εσείς να μην αντιδράσετε όμως επιθετικά. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά και υγεία θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο μέσα στον τομέα των οικονομικών σας κι αν δεν προσέξετε στις δοσοληψίες σας κι ακόμη περισσότερο αν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων τότε μπορεί να βρείτε τον μπελά σας. Επίσης αν έχετε να κάνετε κάποια αγορά προσπαθήστε να την κάνετε το πρωί που η Σελήνη θα συναντήσει σε όψη τριγώνου την Αφροδίτη στο ζώδιο σας για να σας ικανοποιεί περισσότερο ή αφήστε την για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε γενικές γραμμές προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί τη σημερινή μέρα με συνεργάτες, φίλους και να μην βιάζεστε για τίποτε. Όσο βιάζεστε τόσο χειρότερα θα κάνετε τα πράγματα και θα φορτωθείτε και με άγχος. Από το απόγευμα κι έπειτα ασχοληθείτε με τη σχέση σας ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο και το κέφι σας θα φτιάξει αυτόματα.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωί η όψη Σελήνης – Αφροδίτης θα φτιάξει τα κέφια σας γι’ αυτό δεν είναι άσχημη ιδέα να τηλεφωνηθείτε ίσως με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να κάνετε κάτι που να αφορά την εμφάνιση σας που θα σας χαλαρώσει. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι λίγο πιο πιεσμένη η μέρα σας. Αν είστε σε φάση εξετάσεων προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται.

ΛΕΩΝ

Από το πρωί μέχρι το απόγευμα είναι πιο ευχάριστη η μέρα σας και σίγουρα θα περάσετε καλύτερα. Κι επειδή πολύ πιέζεστε όλο αυτό το διάστημα δώστε στον εαυτό σας μια άδεια λίγων ωρών για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό ή κάπως να τον ανταμείψετε.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες γιατί κάτι μπορεί να σας ξεφύγει και να έχετε προβλήματα είτε με τους συνεργάτες είτε με τους πελάτες σας σήμερα ανάλογα και με τη δουλειά που κάνετε. Ίσως η κρίση σας δεν λειτουργεί όπως πάντα ή μπορεί να επηρεάζεται από τη ψυχολογία σας ή τα συναισθήματα σας. Αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση αφήστε την για τις επόμενες ημέρες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που μπορεί να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής και να σας εκνευρίσουν λίγο ή μπορεί κάτι να αλλάξει στο σπίτι ή και τη δουλειά και να σας πιάσει πείσμα και άρνηση για το καινούριο. Προσπαθήστε σήμερα που είναι μια μέρα λίγο πιο άτονη για σας να ξεκλέψετε χρόνο το απόγευμα για μια βόλτα με τα πόδια, λίγη άσκηση ή έστω μια έξοδο με φίλους που σας κάνουν να χαίρεστε με τη παρέα τους και χαλαρώνετε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα να μην παρασύρεστε από άτομα στο περιβάλλον σας είτε το εργασιακό είτε και το φιλικό που τρέφουν την ανησυχία και την καχυποψία σας, γιατί αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν βγάζει πουθενά. Από το μεσημέρι και μετά βρείτε άλλες διεξόδους που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από τα σενάρια φόβου και τις αρνητικές σκέψεις. Αντί να βλέπετε το σκοτάδι προσπαθήστε να δείτε το φως!

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να προκύψει μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή κάτι στα οικονομικά που να σχετίζεται με τη δουλειά. Σε κανέναν δεν αρέσει να ασκούν κριτική παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που η κριτική είναι εποικοδομητική και πρέπει να είμαστε ανοιχτοί να την ακούσουμε κι άλλες που κρύβει συγκαλυμμένα ίσως αρνητικά συναισθήματα και θυμό από αυτόν που εκπορεύεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρωινές ώρες με το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι πιο θετικό για τη διάθεση σας αλλά και για τη προσωπική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε το τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στη φιλική σας Παρθένο μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο μπορεί σήμερα να σας αποσυντονίσει γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι τόσο στη δουλειά όσο όμως και στις υπόλοιπες καθημερινές σας υποχρεώσεις και ασχολίες.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας μέχρι το απόγευμα να ολοκληρώσετε τις δουλειές που έχετε ώστε να χαρείτε ένα πιο ξένοιαστο βράδυ. Ακόμη σήμερα προσέξετε σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά πιο ράθυμα αλλά και πιο συμπαθητικά καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη. Όμως στην πορεία από το μεσημέρι κι έπειτα δημιουργείται ένα κάπως πιο περίεργο κλίμα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους. Ενδεχομένως να έχετε μεγαλύτερο άγχος για κάποια εξέλιξη στο χώρο του σπιτιού και την οικογένεια σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/06/2022 – 12/06/2022