ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι είμαστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των συνανθρώπων μας και πιο συμπονετικοί με αυτούς που είναι πιο αδύναμοι και χρειάζονται βοήθεια.

Η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο, είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας μας.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να κάνετε μια καλή οργάνωση και για το υπόλοιπο της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η εβδομάδα αυτή είναι ασταθής προς το τέλος της με την Πανσέληνο και τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρεις θετικές όψεις σήμερα είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από ένα ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας ή αν πρέπει να υπογράψετε κάποια οικονομική συμφωνία ή να κάνετε ένα διακανονισμό η σημερινή μέρα προσφέρεται.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από όλες τις ημέρες της εβδομάδας είναι και η πιο σταθερή αν θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης. Μάλιστα επειδή η Σελήνη σχηματίζει ωραίες όψεις με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα αυτό είναι μια ένδειξη ότι τα λόγια σας θα εισακουστούν και θα έχετε θετικό αντίκτυπο.

ΛΕΩΝ

Είναι ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και διατροφικά και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στην δουλειά. Επειδή είναι μια περίεργη εβδομάδα με κυρίαρχη την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Ερμή προς το τέλος της μπορεί να νιώθετε κάπως πεσμένα και τα ενεργειακά σας επίπεδα γι’ αυτό μην παραλείπετε να τρώτε υγιεινά γεύματα αλλά και να κοιμάστε αρκετά για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο με τις σκέψεις σας. Έχοντας ένα υπεραναλυτικό μυαλό που συνέχεια σκέφτεται, υπεραναλύει, μεθοδεύει, οργανώνει, καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι. Επειδή τα πράγματα προς το τέλος της εβδομάδας θα είναι κάπως ρευστά και θα υπάρχει σύγχυση μη μπαίνετε σε διαδικασία να υπεραναλύετε τα πάντα μόνο ωφέλιμο δεν θα είναι και κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε μέρες όπως τη σημερινή που είναι πιο σταθερή.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στο χώρο σας είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα πρόθυμο «αυτί» για να τους ακούσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τρίτη βρίσκει τη Σελήνη σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο τον Αιγόκερω, να δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μάλιστα θα έλεγα ότι είναι η πιο πρακτική και γειωμένη ημέρα της εβδομάδας αν έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα και προς αυτή την κατεύθυνση να την εκμεταλλευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι η πιο σταθερή και αξιόπιστη από όλες τις ημέρες μαζί με την αυριανή που μπορείτε να προσεγγίσετε πιο πρακτικά και αποτελεσματικά τα θέματα σας. Μετά τις 9/9, θα επικρατεί εξαιτίας της κυρίαρχης επιρροής του ανάδρομου Ερμή και της Πανσελήνου ένα πιο ρευστό, ασταθές και γεμάτο σύγχυση κλίμα που θα είναι δύσκολο να βγάλετε τα συμπεράσματα που θέλετε και να έχετε πρακτικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας κάνει πιο συμπονετικούς με τους γύρω σας, αλλά αυτό χρειάζεται προσοχή για να διατηρήσετε τα όρια σας και να μην μπείτε στην διαδικασία να ελαφρύνετε τους άλλους βαραίνοντας εσάς τους ίδιους. Δεν είναι κακό να στηρίξετε κάποιον που είναι πιο αδύναμος, όχι όμως να κουβαλήσετε εσείς το δικό του φορτίο. Επειδή βρισκόμαστε σε μια εβδομάδα αρκετά απαιτητική εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή που ξεκινά την πορεία του στις 9/9 και της Πανσελήνου εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι κακό να είστε και κάποιες μέρες πιο κλειστοί. Ίσα ίσα προφυλάσσετε έτσι τα όρια σας και την ψυχική σας ισορροπία. Σε μια εβδομάδα που επικρατούν από το μέσον της η ανάδρομη πορεία του Ερμή και η επιρροή της επερχόμενης Πανσελήνου υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση και το να είστε σε επαφή συνεχώς με άτομα τα οποία μπορεί να είναι πιο αρνητικά ή που ρίχνουν την διάθεση σας μόνο καλό δεν σας κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε την ημέρα που είναι πιο αποτελεσματική για πρακτικά ζητήματα καθώς η συγκεκριμένη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι παραδομένη στην εκκίνηση της ανάδρομης πορείας του Ερμή και της επιρροής της Πανσελήνου στο ζώδιο σας που δημιουργούν αίσθημα σύγχυσης, έλλειψη κατεύθυνσης και απογοήτευση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/09/2022 – 11/09/2022

Σεπτέμβριος 2022: Απαιτητικός μήνας στην επικοινωνία για 4 ζώδια