ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 05/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις δουλειές, τα «πρέπει» και τις κάθε λογής υποχρεώσεις μας. Η Αφροδίτη προχωρά στην Παρθένο, επιρροή που θα κρατήσει μέχρι τις 29/9.

Από τις 9/9 ξεκινά και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή. Καλά θα κάνετε αν έχετε να κάνετε ενάρξεις, σημαντικές αγορές, διαπραγματεύσεις να τα επιχειρήσετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας για μεγαλύτερη επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη προχωρά στην Παρθένο μέσα στον τομέα της αυτοφροντίδας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν το προηγούμενο διάστημα το παρακάνατε με τους γευστικούς πειρασμούς και μέσα στις χαρές των διακοπών και του καλοκαιριού μια από αυτές ήταν να κλείνετε κι ένα διαφορετικό εστιατόριο κάθε μέρα, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα βοηθήσει να συμμαζευτείτε λίγο και να προτιμήσετε πιο υγιεινές επιλογές ακόμη κι όταν είστε έξω για φαγητό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώθετε πιο ενθουσιώδεις και θα βρίσκετε θετική ανταπόκριση από τους άλλους. Η Αφροδίτη που θα παραμείνει στην Παρθένο μέχρι τις 29/9 θα κάνει την καθημερινότητα σας πιο ευχάριστη, θα σας προσφέρει ευκαιρίες να τονώσετε την ερωτική σας ζωή, να κάνετε γνωριμίες ή και συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Εξαιρετικό διάστημα και για τους γονείς να χαρούν με τα παιδιά τους ή αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε έναν απόγονο να μεγιστοποιήσετε τις προσπάθειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και μολονότι ως ζώδιο είναι πολύ κόντρα προς το δικό σας μπορεί να βοηθήσει μέχρι τις 29/9 σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή και την συμβίωση με το σύντροφο σας. Μπορεί να σας πιάσει οίστρος να αναδιακοσμήσετε το χώρο του σπιτιού, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων, να κάνετε αγορές προκειμένου να φτιάξετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε ή να κάνετε ουσιαστικά βήματα συμβίωσης με το σύντροφο σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είναι μια πιο κοινωνική περίοδος για σας με ευκαιρίες για ταξιδάκια, τριήμερα μακριά από το σπίτι, εξόδους με φίλους, περισσότερες επαφές με συνεργάτες και θα σας δώσει ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο αλλά και να εντείνετε και την προώθηση των ικανοτήτων σας. Είναι μια καλή περίοδος αν ψάχνετε για δουλειά να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, να γνωρίσετε άτομα που μπορεί να αξιοποιήσουν τα ταλέντα σας. Ακόμη είναι μια περίοδος για να σκεφτείτε τι καινούριο θέλετε να μάθετε είτε είναι μια ξένη γλώσσα, ένα σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας και περνά στην Παρθένο. Θα παραμείνει μέσα στον τομέα των οικονομικών και επαγγελματικών σας προτεραιοτήτων μέχρι τις 29/9 και θα βοηθήσει πρακτικά να βρείτε μια άκρη με τις μελλοντικές σας ασχολίες. Από δω και κάτω φανείτε πιο επιλεκτικοί κι εσείς σε αυτά που κάνετε και διαλέξτε δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Ακόμη είναι μια καλή περίοδος για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σάς ταιριάζει περισσότερο και κάνει τη μέρα να ρέει χωρίς σημαντικές δυσκολίες. Η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο σας και θα βρίσκεται στο πλευρό σας μέχρι τις 29/9 ικανοποιώντας κάποιες από τις επιθυμίες σας. Είναι πολύ βοηθητική η θέση της αν θέλετε να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, να κάνετε αλλαγές στο στυλ σας ή απλώς να αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε κούρες και θεραπείες ομορφιάς. Ακόμη από τη θέση της θα αναζωογονήσει την ερωτική σας ζωή, θα ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας και θα φέρει ευκαιρίες νέων γνωριμιών.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Αν και κουραστική η Δευτέρα παρόλα αυτά δεν θα σας παιδέψει ιδιαίτερα. Η πιο σημαντική αλλαγή της μέρας αφορά τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, που περνά στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 29/9. Η θέση της αυτή είναι βοηθητική για να χαλαρώσετε λίγο, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας αλλά μπορεί να σας ζορίσει κάπως σε ερωτικές σχέσεις. Κάποιες στιγμές μπορεί να μην καταφέρνετε να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από αυτό που επιθυμείτε να είναι πραγματικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη παίρνει θέση σήμερα στην Παρθένο κι αυτό είναι το καλό νέο της ημέρας καθώς θα είναι πιο φιλική προς εσάς και θα βοηθά να ανακτήσετε την καλή σας διάθεση αλλά και να γίνετε πιο δεκτικοί σε γνωριμίες, σε πειραματισμούς στην προσωπική σας ζωή, σε εξόδους με φίλους και φυσικά ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι τις 29/9 κι αυτό είναι το πιο ανάλαφρο σχετικά διάστημα του φετινού φθινοπώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και μολονότι από αυτή τη θέση είναι λίγο πιο φειδωλή στις παροχές της στα προσωπικά σας, για τον τομέα της καριέρας είναι μια εξαιρετική επιρροή. Με κάποιο τρόπο σας κάνει πιο ορατούς στο πεδίο που δραστηριοποιείτε και μπορεί να σας φέρει προτάσεις, θετικές αξιολογήσεις αλλά και μεγαλύτερη στήριξη από ανωτέρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλά νέα για το ζώδιο σας τα φέρνει η Αφροδίτη που προχωρά στην Παρθένο ένα ζώδιο της γης, όπως το δικό σας και μέχρι τις 29/9 δεν θα σας αφήσει να «πέσετε» ψυχολογικά γιατί θα σας κάνει αρκετές χάρες. Θα είναι μια υπέροχη επιρροή για την προσωπική σας ζωή είτε είστε δεσμευμένοι είτε στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου αρκεί να είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί και σε γνωριμίες που ξεφεύγουν από αυτά που έχετε ως στάνταρ στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά στο ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα των οικονομικών, αλλά όχι αυτά του μισθού σας, αλλά οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους. Έτσι με κάποιο τρόπο θα ασχοληθείτε αρκετά με αυτά προσπαθώντας να βγάλετε άκρη και να φέρετε μια ισορροπία στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη κυβερνά τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Έτσι αν κάνατε πρόσφατα μια γνωριμία ή αν είχατε δεύτερες σκέψεις για μια σχέση τώρα θα σιγουρευτείτε προς τα πού πάει.

ΙΧΘΥΕΣ

Από κει που τα πάντα ήταν η δουλειά, οι υποχρεώσεις, τα θέματα υγείας, τώρα η έμφαση θα είναι στον τομέα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Αν είστε μόνες-οι ξεκινά μια όμορφη περίοδος για να δείξετε λίγη εξωστρέφεια και να κάνετε νέες γνωριμίες με ερωτικό ενδιαφέρον. Αν έχετε σχέση, να είστε λίγο πιο εκδηλωτικοί προς τον σύντροφό σας και να διαθέτετε χρόνο για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Γενικότερα θα βγείτε πιο πολύ και θα σας χαρούν και τα αγαπημένα σας πρόσωπα περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/09/2022 – 11/09/2022

Σεπτέμβριος 2022: Απαιτητικός μήνας στην επικοινωνία για 4 ζώδια