ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 05/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 5 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Βρισκόμαστε στο πρώτο τέταρτο της Σελήνης που ακολουθεί πάντα τη νέα Σελήνη και προηγείται της Πανσελήνου που θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα. Το πρώτο τέταρτο συνήθως είναι μια στιγμή στη φάση του Σεληνιακού κύκλου που νιώθουμε πιο έτοιμοι να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή αλλαγές στη δράση μας.

Επειδή όμως ταυτόχρονα ξεκινά κι η επιρροή του τετραγώνου του Άρη με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται την Κυριακή 7/8 θα σας συμβούλευα να καθυστερήσετε λίγο τις σημαντικές αποφάσεις και να τις αφήσετε για μετά τις 15/8.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη οικονομικά θέματα και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για τις επόμενες 2 μέρες καθώς το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο θα επιβαρύνει κάπως αυτό τον τομέα. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν την βοήθεια σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Τα θέματα της δουλειάς ή της οικογένειας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Γενικότερα αυτές τις μέρες που κυριαρχεί και το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο το οποίο γίνεται ακριβείας την Κυριακή η υπομονή είναι το πολυτιμότερο όπλο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο ή ξεμυάλισαν οι βόλτες, οι έξοδοι για φαγητό κι οι διακοπές και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε την φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου κι αργότερα αργά τη νύχτα με την τριάδα Άρη, Κρόνου και Ουρανού, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με την δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα.

ΛΕΩΝ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε να κλείσουν υποθέσεις αυτή την περίοδο. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας. Ακόμη βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε λίγο καθώς με το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε πιο άτονοι ή να έχετε εξαντλήσει τον εγκέφαλο σας από τις πολλές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες της δουλειάς, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκό για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες και όχι πάλι των άλλων. Μάλιστα θα σας πρότεινα να προσπαθήσετε να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν το χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας ακόμη κι αν είναι άτομα από το επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον που κινείστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας. Προσέξτε ακόμη τα έξοδα που κάνετε να είναι καλά υπολογισμένα.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν την σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για το Σαββατοκύριακο που επηρεάζει περισσότερο το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από την θέση της στον Σκορπιό που σχηματίζει και το πρώτο της τέταρτο, γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή καθώς αν εργάζεστε μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα