ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 05/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 5 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Κυριακή είναι η μέρα για να δώστε βάση στις προσωπικές και φιλικές σχέσεις, για να βγείτε έξω με αγαπημένα πρόσωπα, και να έρθετε κοντά με τον ο σύντροφο σας. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μπορεί να πιεστούν λίγο περισσότερο το Σαββατοκύριακο ή μπορεί να έχουν κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και απολαύστε ένα πιο ευχάριστο πρόγραμμα γιατί η εβδομάδα που έρχεται είναι απαιτητική.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να χαλαρώσετε στο σπίτι ή έστω να κάνετε δραστηριότητες που σας δημιουργούν ευχάριστη διάθεση χωρίς να πιέζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η μέρα είναι άνετη και ιδιαίτερα θετική για βόλτες και επικοινωνία με φίλους πράγμα που θα σας δώσει μια πιο αισιόδοξη προοπτική για τα πράγματα.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για το σπίτι και για να ικανοποιήσετε τους οικείους σας, το σύντροφο και τα παιδιά σας για όσους-ες είστε γονείς. Άλλωστε το σπίτι σας είναι το δικό σας παλάτι Καρκίνοι μου.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σήμερα προωθεί την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα αλλά και τα θέματα των παιδιών αλλά και για τον έρωτα! Δώστε ένα πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να δείτε μόνο τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικώς οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η μέρα καλεί για μια μικρή οργάνωση της εβδομάδας που έρχεται γιατί θα είναι πιο απαιτητική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά. Ίσως πρέπει να ανανεώσετε το υλικό για να γίνεστε πιο ορατοί επαγγελματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσέξτε όμως, να μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είστε πιο πιεσμένοι και ίσως να έχετε και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αναβάλλετε. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε εάν βρεθείτε σε μια ασυμφωνία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα και καλό θα ήταν να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης ή να το ρίξετε και λίγο έξω.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαλαρή μέρα η σημερινή, αλλά ενδεχομένως τις πρωινές ώρες να σας απασχολήσει ένα οικογενειακό θέμα αλλά όχι κάτι για το οποίο να προβληματιστείτε πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιεστική αλλά όχι τόσο που να αγχωθείτε. Φροντίστε μόνο να ξεκουραστείτε λίγο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/06/2022 – 12/06/2022

Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05/2022 – 23/06/2022: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/05/2022 – 5/06/2022