ΖΩΔΙΑ

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούνιο.

Ο Ιούνιος υπόσχεται να φέρει καλύτερες μέρες ή τουλάχιστον μέρες με λιγότερο στρες και πιο ξεκάθαρες συνθήκες στην επικοινωνία. Είναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι. Στις 04/06 ο Ερμής γυρίζει ορθός, ενώ την ίδια μέρα γυρνά ανάδρομος ο Κρόνος. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδούμε τα σχέδια μας σε επαγγελματικό επίπεδο. Και βέβαια να κρίνουμε κατά πόσο έχουμε δείξει υπεύθυνη στάση σε ό,τι κάνουμε.

Στις 13/06/2022 ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα μας ανοίξει την όρεξη για ταξίδια. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/06 θα ομορφύνει τα βράδια μας και  θα μας βάλει στη διαδικασία να δούμε τα μελλοντικά μας σχέδια. Η Αφροδίτη στους Διδύμους στις 23/06, φέρνει τη χαλαρή και ελαφριά ενέργεια της, που κάνει το καλοκαίρι μας πιο όμορφο και τα φλερτ και τις επαφές μας πιο νόστιμα. Στο τέλος του μήνα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες να τονώσουμε την προσωπική μας ζωή. Οι επιρροές του Ιουνίου είναι μοιρασμένες. Έτσι κανείς δεν θα έχει παράπονο αυτό τον μήνα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Ιούνιο:

Κριός

Ο Ιούνιος ξεκινά με πιο αργούς ρυθμούς. Ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 4/6, αλλά μέχρι τις 13/6 θα σας πιέζει για πρακτικές λύσεις. Στις 11, 12/6 θα συναντηθεί με τον Ουρανό και είναι πιθανόν οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να έχετε κάποια ξαφνικά κέρδη. Από τις 13/6 που ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους, θα νιώσετε ότι κάποια εμπόδια υποχωρούν. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/5 θα μπορούσε να αποτελέσει μια υπέροχη αφορμή για να κάνετε ένα ταξιδάκι. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 θα βοηθήσει στους έρωτες, τις εξόδους και θα ομορφύνει τη διάθεσή σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 παραπέμπει σε μια χωροταξική αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, μολονότι δεν είναι ένας χαλαρός μήνας, ο Ιούνιος είναι ιδιαίτερα παραγωγικός.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Μετά από μια αρκετά ανήσυχη, αλλά και μπερδεμένη περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, τα πάντα σιγά-σιγά θα μπουν σε τάξη. Η Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 23/6, δίνοντας ευκαιρίες να ερωτευθείτε ή να περάσετε πιο όμορφα στην καθημερινότητα σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης στις 11, 12/6 με τον Ουρανό μπορεί να δείξει την αλλαγή πλεύσης στην ερωτική σας ζωή αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Στις 13/6 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους και σας διευκολύνει να βρείτε λύσεις μέχρι το τέλος του μήνα στα οικονομικά. Στις 14/6 η Πανσέληνος στον Τοξότη παραπέμπει και πάλι στα οικονομικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βοηθήσει περαιτέρω στα έσοδα και θα σας ανοίξει την όρεξη για καλοπέραση.

Δίδυμοι

Με το που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 4/6, θα νιώθετε πολύ πιο ανάλαφροι και πιο πρόθυμοι να εκφράσετε όσα σκέφτεστε και σχεδιάζετε. Τον Ιούνιο θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και θα έχετε λιγότερο στρες. Μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή του Ιουνίου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, θα είναι στην Πανσέληνο στις 14/6. Με αυτό το φεγγάρι να συνειδητοποιήσετε πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας,  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 23/6 και την κορυφαία της συνάντηση με τον Δία στο τέλος του μήνα. Καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου, ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό, θα σας υποστηρίζουν σθεναρά.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Τον Ιούνιο αν μη τι άλλο χρειάζεστε μια θετική αλλαγή στην καθημερινότητα σας.  Καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 4/6, πολλά από αυτά που σας κρατούσαν πίσω, φαίνεται σταδιακά θα υποχωρούν. Μέχρι τις 13/6, έχετε ένα θετικό διάστημα για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ταύρο μέχρι τις 23/6, δίνοντας σημαντική βοήθεια στις σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά. Στις 13/6 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους σε ένα ιδιαίτερα ψυχολογικό οίκο, δημιουργώντας προϋποθέσεις μυστικών επαφών και συμφωνιών. Η Πανσέληνος στις14/6, σάς ζητά να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσικής σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στο ζώδιο σας, επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά και βοηθά να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Λέων

Ο Ιούνιος ξεκινά με αρκετό στρες. Παρόλα και ιδιαίτερα μετά τις 4/6 τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν, καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κι εσείς παίρνετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Πολύ σημαντική και η βοήθεια της Αφροδίτης μέχρι τις 23/6. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 11, 12/6 μπορεί να θελήσετε περισσότερη ανεξαρτησία στα επαγγελματικά. Μετά τις 13/6 θα είστε πιο κοινωνικοί. Η Πανσέληνος στις 14/6 για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις για το ταίρι σας ή κάποιο φιλικό πρόσωπο. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6, σηματοδοτεί μια περίοδο που πρέπει να μην κουράζεστε. Η Νέα Σελήνη στις 29/6, μπορεί να φέρει κάτι από το παρελθόν. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε την απόλυτη στήριξη του Άρη και του Δία από τον Κριό.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας προόδου για τα θέματα της καριέρας. Τα επαγγελματικά δεν πρόκειται να φύγουν από το μυαλό σας στιγμή. Μάλιστα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με νέες ιδέες. Τα πράγματα θα βελτιώνονται κάθε μέρα που περνά, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 13/6 περνά στον τομέα της καριέρας. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκονται ο Ήλιος μέχρι τις 21/6 και η Αφροδίτη από τις 23/6 μέχρι τις 17/7.  Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέχρι τις 23/6 θα στηρίζει την ερωτική σας ζωή και θα σας ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια. Η Πανσέληνος στις 14/6 ίσως δημιουργήσει στρες. Μπορεί να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή μπορεί να προχωράτε σε μια αλλαγή σπιτιού ή δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 θα είναι πολύ βοηθητική για νέους στόχους και νέα ξεκινήματα.

 

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό

Μη βιαστείτε να κακοχαρακτηρίσετε τον Ιούνιο, καθώς μέχρι τις 4/6 έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή και μάλιστα εγκλωβισμένο από τον Κρόνο. Μετά τις 4/6 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 13/6, θα νιώσετε πολύ καλύτερα, αφού θα σας δοθούν ευκαιρίες να απαλλαγείτε από καρμικά χρέη. Στις 11, 12/6 θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό φέρνοντας κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σάς αποκαλύψει πτυχές ενός σχεδίου που πιθανώς δεν γνωρίζατε. Καθώς η Αφροδίτη από τις 23/6 θα σας στηρίζει, μια αλλαγή πλάνου στον τομέα της καριέρας μπορεί να πάει καλά. Σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου ο Άρης και ο Δίας δημιουργούν ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αλλά και περισσότερη ένταση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

Σκορπιός

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Από τις 4/6 θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει, το «πού» πηγαίνει μια σχέση σε προσωπικό επίπεδο ή μια συνεργασία. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 11, 12/6 μπορεί να δείξει μια ξαφνική μεταστροφή επίσης στα συναισθήματα σας σε μια σχέση ή να φέρει έναν ουρανοκατέβατο έρωτα ή μια πρόταση για δουλειά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στις 14/6, ωθεί το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, σας κάνει πιο τολμηρούς στα ερωτικά. Η Νέα Σελήνη στις 29/6, μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ακόμη, μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για ένα ταξιδάκι. Από την άλλη, μπορεί να σας δώσει μια εικόνα από το μέλλον από το πώς θα θέλατε να διαμορφωθεί η ζωή σας παρακάτω.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ένας ιδιαίτερα έντονος και περιπετειώδης μήνας. Ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι πρώτες ημέρες του, μπορεί να σας παιδέψουν με τη στασιμότητα και τις καθυστερήσεις σε θέματα δουλειάς ή στην καθημερινότητα σας. Όλα αυτά θα είναι παρελθόν όμως μόλις ο Ερμής αρχίζει να ανακτά την ταχύτητα του κι ακόμη περισσότερο μόλις περάσει στους Διδύμους στις 13/6. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι σχέσεις σας θα είναι τέλειες, αλλά σε αυτές που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ σας θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε την επανεκτίμηση σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στις 14/6 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Μετά τις 23/6 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Μέχρι τις 17/7 τα φλερτ και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Η ταλαιπωρία δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα, καθώς στις 4/6 ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία και τα πράγματα θα ξεκολλήσουν. Μέχρι τις 13/6 θα συνεχίσει την πορεία του στον Ταύρο, επιτρέποντας βελτιωμένη επικοινωνία. Στις 12/6 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας σας ιδέες που μπορείτε να αξιοποιήσετε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να προκύψει κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Στις 13/6 ο Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους μέσα στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας σας, καλώντας σας να σκεφτείτε περισσότερο τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 μπορεί να δείξει κάποιο παρασκήνιο σε επαγγελματικά θέματα ή το κλείσιμο ενός κύκλου μιας εργασίας. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα στις 29/6, που μπορεί να σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου-αρχές Ιανουαρίου.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο

Κάποια προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν από το τέλος Απριλίου ακόμη, μπορεί να επιλυθούν πιο εύκολα μέσα σ’ αυτό τον μήνα. Όταν ο Ερμής περάσει στους Διδύμους στις 13/6, τότε θα δείτε πρόοδο. Στις 11, 12/6 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο ταξίδι της στον Ταύρο, φέρνοντας κάποιες εκπλήξεις ή απρόσμενα νέα σε σχέση με την οικογένεια ή ακόμη κι ένα ακίνητο. Η Πανσέληνος στις 14/6 στον Τοξότη είναι φιλική προς το ζώδιό σας και σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς εκείνες τις ημέρες. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο σας καλεί να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες σας στα επαγγελματικά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους στις 23/6 ενισχύει την ερωτική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στον Καρκίνο μπορεί να δείξει μια αλλαγή στον χώρο εργασίας ή ακόμη και την υιοθέτηση πιο υγιεινών επιλογών στη διατροφή σας. Εκμεταλλευτείτε τον Ιούνιο.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθύες

Τα λόγια και η θεωρία δεν έχουν θέση στον Ιούνιο. Οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου μέχρι τις 4/6, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορεί να σας εκνευρίσουν λίγο περισσότερο με καθυστερήσεις, λάθη, αναβολές. Μετά τις 4/6 όμως θα επιστρέψετε σε μια κανονικότητα σε επίπεδο επικοινωνίας. Η Πανσέληνος στις 14/6 αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας. Από τις 14/6 ως τις 16/6, μη βιαστείτε σε μια απόφαση από συναισθηματική πίεση. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα επάνω της με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6. Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά.