ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 04/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 4 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μόλις η Σελήνη προχωρήσει στον Σκορπιό το μεσημέρι, θα συναντήσει σε εξάγωνο τον νεοφερμένο Ερμή στην Παρθένο δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον επικοινωνιακό, αλλά και ιδιαίτερα παραγωγικό τόνο της ημέρας. Αυτή η όψη ευνοεί την οργάνωση, το να ανακαλύψουμε λεπτομέρειες που μας έχουν ξεφύγει και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνουμε. Ευνοεί ακόμη και τις μετακινήσεις.

Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους αποσυμπίεσης κι ας προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω για μια αληθινά παραγωγική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια καλή περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 25/8 για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά, να πληρώσετε λογαριασμούς, να κάνετε διακανονισμούς σε χρέη, να τακτοποιήσετε τα λογιστικά σας αλλά και να ενισχύσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Επίσης το διάστημα είναι θετικό για να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας και να ρυθμίσετε θέματα διατροφής, άσκησης κτλ.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία με τους άλλους, πιο διασκεδαστικοί και πιο εξωστρεφείς. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να είστε η ψυχή της παρέας και για να εμπνέετε με τα λόγια σας και τους άλλους. Μάλλον θα πρωτοστατήσετε σε όλα τα παιχνίδια και μπορεί να πειραματιστείτε λίγο και με την τύχη σας παίρνοντας μέρος σε τυχερά παιχνίδια. Ακόμη θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε αν είστε μόνοι-ες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα του σπιτιού, των προσώπων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή ενός ακινήτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο στη διάρκεια της παραμονής του στην Παρθένο μέχρι τις 25/8. Ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή σας προκειμένου να το επιλύσετε. Άλλοι θα κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή επισκευές, τροποποιήσεις προκειμένου να προετοιμαστείτε για το χειμώνα.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι από τώρα μέχρι τις 25/8, θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα είτε λόγω των επαγγελματικών είτε άλλων υποχρεώσεων. Θα μιλάτε πολύ στο τηλέφωνο, θα απαντάτε σε τόνους αλληλογραφίας, μπορεί να ταξιδεύετε για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους περισσότερο, ή να ασχολείστε με το μεταφορικό σας μέσο. Αν ψάχνετε δουλειά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις.

ΛΕΩΝ

Γενικώς καλό είναι να ασχοληθείτε πρακτικά με λογαριασμούς, με τα ψιλά γράμματα σε οικονομικές συμφωνίες προκειμένου να επωφεληθείτε ή να προχωρήσετε σε διακανονισμούς. Πάντα το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με την τάξη και την οργάνωση και μολονότι σας φαίνεται βουνό κάτι τέτοιο θα δείτε πόσο πιο ήρεμοι θα νιώσετε όταν έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας και η επικοινωνία γίνεται προτεραιότητα! Με την επιρροή αυτή θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα. Θα θέλετε να εκφραστείτε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και θα είστε πιο ευθείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Πολλές φορές βέβαια μπορεί να νιώθετε πιο ανήσυχοι ή να έχετε ανεξήγητη νευρικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια περίοδος που σας απασχολεί το παρελθόν φροντίστε όμως να μην φορτώνεστε ενοχές και μετανιώνετε για πράγματα που δεν αλλάζουν. Καλό είναι να εξετάζετε παλιές πράξεις ή παραλείψεις προκειμένου να βελτιώσετε τους χειρισμούς στο μέλλον. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη μοναξιά αυτές τις μέρες και καθώς η επιρροή εκτείνεται στην καρδιά του καλοκαιριού προσπαθήστε να μην απομονώνεστε από τους φίλους και τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τώρα και μέχρι τις 25/8, θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση, θα συντονίζεστε με τις πιο χαλαρές μέρες του καλοκαιριού, θα βρίσκετε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να μοιράζεστε όμορφες στιγμές μαζί τους και θα επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας με κατανοητό τρόπο στους γύρω σας. Σημαντικές θα είναι και οι επαφές σας με συνεργάτες από το χώρο της δουλειάς.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε στην καριέρα, στην κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, δείτε πως μπορείτε να ενισχύσετε με τις ιδέες σας τη δουλειά και τις σχέσεις με ανωτέρους. Ψάξτε καλύτερα τις προοπτικές της δουλειάς σας και σκεφτείτε σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις. Προσέξτε όμως την παρόρμηση και τη βιασύνη ιδιαίτερα σε εμπορικές και οικονομικές δοσοληψίες και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς σας, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα βρείτε ικανοποιητικές λύσεις! Ενδεχομένως να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να έχετε επαφές με φίλους ή συγγενείς που μένουν μακριά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός να δείτε με μεθοδικότητα και πρακτικότητα οτιδήποτε σχετίζεται με χρέη, οφειλές, έσοδα, έξοδα και να τα βάλετε σε μια τάξη. Ακόμη η θέση του προσφέρεται για έρευνα και για να δείτε πίσω από την επιφάνεια την ουσία, σε λόγια και πράξεις. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με «ψυχραιμία» για θέματα που καίνε, όπως αυτά που αναφέρονται στην ερωτική ή σεξουαλική σας σχέση με το ταίρι σας ή τα κοινά σας οικονομικά επιδιώξτε το μέχρι τις 25/8.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοείται ο διάλογος και η επίλυση προβλημάτων στις σχέσεις σας μέσω του διαλόγου. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τη συμβουλευτική, τις δημόσιες σχέσεις ή αν η δουλειά σας εμπεριέχει παρουσιάσεις και επικοινωνία θα έχετε μια ιδιαίτερα συναρπαστική περίοδο μπροστά σας που μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο και να έχετε και κέρδος. Σε κάθε περίπτωση η θέση του Ερμή στην Παρθένο οριοθετεί μια πιο εξωστρεφή φάση μέσα στον Αύγουστο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αύγουστος 2022: Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022