ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 03/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 3 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη της Τετάρτης είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στο λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας.

Η Σελήνη από τον Ζυγό, επειδή θα βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό, κάνει τη μέρα θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Άρη δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα έχουμε μια εξαιρετική όψη Αφροδίτης – Άρη που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολύ θετική όψη Αφροδίτης – Άρη πάντως φαίνεται ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μόνο που πρέπει να προσέξετε τις παρορμητικές αγορές ειδικά τις απογευματινές ώρες καθώς θα είστε επιρρεπείς με το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας η σημερινή μέρα σας ευνοεί ειδικά οι ώρες μέχρι το απόγευμα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας πχ τον εργοδότη σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει και μια επαγγελματική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Άρη σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας. Και μάλιστα πιθανώς να μη χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στα μετόπισθεν του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις αν πραγματικά το θέλετε στη ζωή σας. Όμως μην βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή. Κερδίστε λίγο χρόνο, να καθαρίσει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την κοινωνική σας διάθεση έτσι σήμερα μπορεί να έχετε πολλές επαφές με φίλους και συνεργάτες. Είναι μια σχετικά πιο ήπια μέρα σε σχέση με τις προηγούμενες μέσα σε μια περίοδο που η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σάς βαραίνουν. Ωραίο το βράδυ για να κανονίσετε κάτι και με φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη. Ακόμη οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπάρχει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από το χώρο εργασίας αν είστε μόνες μόνοι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση. Η Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα τις σκέψεις και τις ανάγκες σας ενώ είναι ευνοϊκή και για τις μετακινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχετε να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου προτιμήστε τις πρωινές ώρες. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση τους τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερο πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αύγουστος 2022: Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις

Αύγουστος 2022: Ο πιο κομβικός μήνας για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες