ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 03/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 3 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα μέχρι να βγει το απόγευμα σε φάση κενής πορείας και μέχρι τις 21:38 που θα περάσει στον Λέοντα. Η όψη Σελήνης – Πλούτωνα δημιουργεί περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας και φέρνει ανησυχία και βιασύνη στα συμπεράσματα μας. Η ένταση αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές αλλά και τα οικονομικά.

Τα παρορμητικά ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως και κυρίως οι γεννημένοι -ες στο τρίτο δεκαήμερο θα έχουν μεγαλύτερη πίεση και θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά. Οι βραδινές ώρες της Παρασκευής όμως είναι ιδανικές για μία έξοδο που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας.

ΚΡΙΟΣ

Κάτι σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκετε την ιδανική λύση. Ένας φίλος ίσως σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του. Από την άλλη ίσως νιώσετε καταπίεση στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιες φορές μπορεί οι εντάσεις να μην αποφεύγονται, αλλά μπορεί να σας οδηγήσουν και σε λύσεις. Πολύ διαφορετικό το βράδυ με τη Σελήνη να προχωρά στον Λέοντα και να σας φέρνει διάθεση για βόλτες.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Την Παρασκευή ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών ενεργοποιείται. Από την άλλη μπορεί ειδικά προς το μεσημέρι να συναντήσετε συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν καθόλου. Δεν πρέπει να κρυφτείτε πίσω από τύπους και ευγένειες. Πείτε αυτό που νιώθετε με ειλικρίνεια. Τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη στον Λέοντα ασχοληθείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προηγούμενες μπορεί να ήταν πιο κουραστικές ή να σας γέμισαν με περισσότερη αγωνία είναι πιθανό όμως η κρίση σας να επηρεάστηκε από τους λάθος ανθρώπους. Αυτό πιθανώς να σας έριξε και ψυχολογικά. Οι αγωνίες σας σήμερα αφορούν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή των οικονομικών. Αποφύγετε τα μη απαραίτητα έξοδα. Το βράδυ θα νιώσετε πιο άνετα και πιο ευδιάθετοι.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και συναντά σε αντίθεση τον Πλούτωνα κι ίσως τα συναισθήματα σας για μια κατάσταση ή για έναν άνθρωπο να περνούν μέσα από δύσκολες ψυχικές διεργασίες. Προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να πάρετε αποφάσεις. Ίσως βγουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Το βράδυ θα είναι πολύ πιο χαλαρό.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας βρίσκει να προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται σε μια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική ή να προσπαθείτε να εξερευνήσετε ένα παρασκήνιο που υπάρχει στη ζωή σας. Μπορεί να σας απασχολούν θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να αναζητάτε λύσεις. Επιπλέον μπορεί κάποιος να σας εκμυστηρευτεί κι ένα μυστικό του. Το βράδυ θα νιώσετε πιο ενεργητικοί αλλά και πιο πρόθυμοι να βγείτε.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ίσως ξεκινά με ένταση σε μια σχέση είτε ερωτική είτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς είτε ακόμη και με ένα συνεργάτη. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές στο περιβάλλον της δουλειάς ή κάποιο πρόσωπο να απαιτεί την προσοχή σας και να καταπιέζεστε. Το βράδυ η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει τάσεις φυγής.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά θέματα και καθημερινές υποχρεώσεις σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Ίσως έχετε εκκρεμότητες που πρέπει να συμμαζέψετε, ενώ δεν είναι απίθανο να προβληματιστείτε και με κάποιο άτομο από την οικογένεια ή την εργασία σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες στη δουλειά. Το βράδυ κανονίστε μια έξοδο με τον σύντροφο ή τους φίλους σας και θα περάσετε υπέροχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση σήμερα καθώς τις προηγούμενες ημέρες ίσως αντιμετωπίσατε δυσκολίες. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάπου αδικηθήκατε ή πως παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις σας. Άλλοι ίσως έχετε ένα οικογενειακό θέμα προς επίλυση ή να σας απασχολεί και η υγεία σας ή ενός δικού σας προσώπου. Οι απόψεις σας ίσως να κοντράρονται με κάποιου άλλου προσώπου στο χώρο της εργασίας σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικά παιχνίδια.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σήμερα δεν έχετε διάθεση να κάνετε παρά τα απολύτως απαραίτητα, μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνετε κάτι παραπάνω. Μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο με τις οικονομικές υποχρεώσεις. Το βράδυ φτιάχνει η διάθεση σας και θα έχετε όρεξη για μια έξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία προσωπική σας σχέση ή μία συνεργασία σας έχουν ταλαιπωρήσει με κάποιο τρόπο αυτές τις μέρες κι εσείς νιώθετε αστάθεια μέσα σας. Η δέσμευση μπορεί να σας προκαλεί δυσφορία αλλά μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Δείξτε ειλικρινείς προθέσεις και πείτε αυτό που σας προβληματίζει στην άλλη πλευρά καθώς έτσι μπορεί να βγάλετε και άκρη. Πιο χαλαρό το βράδυ της Παρασκευής.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι ή στρεσαρισμένοι από την ένταση της δουλειάς ή των όποιων υποχρεώσεων σάς βαραίνουν από τις προηγούμενες μέρες. Με καλή διάθεση και χωρίς να παίρνετε κάποια πράγματα προσωπικά όλα θα βγουν καλύτερα στη δουλειά. Μην πιέσετε περισσότερο τον εαυτό σας και βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Το βράδυ είναι εξαιρετικό για μια έξοδο ή για να περάσετε χρόνο μαζί με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Παρασκευή σας βρίσκει με διάθεση να την περάσετε κάπως πιο χαλαρά και να νιώσετε τη φροντίδα των άλλων. Δεν είναι κακό μάλιστα να το διεκδικήσετε από τους δικούς σας ανθρώπους, κρατώντας τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα πιο βαρύ κλίμα τις μεσημεριανές ώρες. Βρείτε κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση να ασχοληθείτε σήμερα είτε είναι ένα χόμπι ή ένας περίπατος με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05/2022 – 23/06/2022: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/05/2022 – 5/06/2022