ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 02/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Mε το τρίγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, πολλαπλασιάζονται οι τάσεις φυγής μας. Η Παρασκευή είναι πιο έντονα συναισθηματική και υπάρχει πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Έχει όμως κι ένα διασκεδαστικό χαρακτήρα, ειδικά το βράδυ, καθώς αρχίζει να επηρεάζει η αντίθεση του Ερμή με τον Δία, που χαρίζει μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Βέβαια αυτή η όψη είναι και όψη υπερβολής, μεγάλων υποσχέσεων και προσδοκιών και θα πρέπει να είμαστε κάπως μετριοπαθείς σε αυτά που ακούμε ή λέμε οι ίδιοι στους άλλους βασισμένοι στον ενθουσιασμό της στιγμής.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τις επενδύσεις σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να συζητήσετε γι’ αυτά ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια συναισθηματική ατμόσφαιρα κάπως φορτισμένη. Το βράδυ που αρχίζει να επηρεάζει η αντίθεση του Ερμή με τον Δία η οποία ολοκληρώνεται τα ξημερώματα του Σαββάτου είστε πανέτοιμοι να βγείτε από τη «σπηλιά» στον έξω κόσμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η μέρα που θα την αφιερώσετε στους άλλους είτε είναι οι συνεργάτες σας, είτε το ταίρι σας, και μαζί τους θα περάσετε τη μέρα με κοινές δραστηριότητες και σχέδια αλλά και λίγο μεγαλύτερη πίεση, πιθανώς γιατί μπορεί να ζητούν τη συμβολή σας σε κάποιο δικό τους θέμα ή να υπάρχουν πιεστικές υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να περιφέρεται ακόμη μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας, στον Σκορπιό, φαίνεται ότι σήμερα θα ασχοληθείτε με θέματα της δουλειάς σας ή ξεσκονίζετε δίαιτες προκειμένου να μπείτε σε ένα πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες αν ξεφύγατε το καλοκαίρι. Από την άλλη φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και οι ετοιμασίες για τη δουλειά ή τις σπουδές που έχετε να κάνετε, ώστε να σας βρει η επόμενη εβδομάδα σε μια κανονική ροή εργασίας ή μελέτης και όχι μέσα στην τρέλα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο γλυκιά, παιχνιδιάρικη, δημιουργική κι ευχάριστη μέρα για σας με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον τομέα της χαράς, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του έρωτα των παιδιών. Θα σας πρότεινα να μην την επιβαρύνετε με πολλές υποχρεώσεις και δουλειές. Αντιθέτως να την εκμεταλλευτείτε για να το ρίξετε λίγο έξω.

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να έχετε κάποιες δουλειές ή να θέλετε να προετοιμαστείτε λίγο για την εβδομάδα που έρχεται σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις ή τις σπουδές για τους νεότερους. Το βράδυ όμως έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα καθώς αρχίσει να επηρεάζει η αντίθεση του Ερμή με τον Δία και καλά θα κάνετε να αφιερώσετε χρόνο και καλή ενέργεια στα προσωπικά σας, στο σύντροφο σας ή στα παιδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε γενικές γραμμές θα θελήσετε να έχετε ένα πολύ ελεύθερο πρόγραμμα να κάνετε ότι επιθυμείτε χωρίς «πρέπει» και καταναγκαστικές δουλειές. Αυτές μάλλον θα τις αφήσετε για το σαββατοκύριακο που με τη Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται ότι θα επικεντρωθείτε στα πρακτικά σας θέματα, στα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας αλλά και της δουλειάς. Όμως φροντίστε λίγο να σας μείνουν διαθέσιμα ενεργειακά αποθέματα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Θα είστε αφοσιωμένοι σε κάποια πρακτικά θέματα ίσως των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, μολονότι μπορεί να μπείτε και στο πειρασμό να κάνετε κάποιες αγορές. Στην πορεία της μέρας μπορεί να κανονίσετε κάτι με φίλους που δεν είχατε δει καιρό και να περάσετε μαζί τους κάποιες απολαυστικές στιγμές. Το βράδυ της Παρασκευής έρχεται με άλλη διάθεση καθώς αρχίζει η επιρροή της αντίθεσης του Ερμή με τον Δία και θα είστε σε μια νοητική εγρήγορση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα κάνει τη μέρα κατάλληλη για δημιουργία και καλλιτεχνική έκφραση, αλλά και για να κανονίσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο μια συνάντηση. Θετική και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας από πλευράς εμφάνισης ή να ψωνίσετε ένα δώρο για σας που θα σας κάνει να χαρείτε. Το βράδυ που αρχίζει η επιρροή της αντίθεσης του Ερμή με τον Δία οι τόνοι πέφτουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η μέρα αφοσίωσης στον ίδιο σας τον εαυτό. Καταλαβαίνετε ότι οτιδήποτε άλλο θα σας φαίνεται αγγαρεία, αν δεν το επιθυμεί η ψυχή σας. Το βράδυ της Παρασκευής αλλάζει το αστρολογικό κλίμα, με την αντίθεση του Ερμή προς τον κυβερνήτη σας Δία η εξωστρέφεια επιστρέφει κι ίσως προγραμματίζετε κάποια έξοδο να δείτε φίλους αν όχι σήμερα μέσα στο γουηκέντ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Το πρωί μπορεί να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση είναι μια άνετη μέρα που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο καθώς κι εσείς θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον σας αλλά και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή είναι εδώ, αλλά με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε κόντρα με το ζώδιό σας, δεν μοιάζει ακριβώς με μια χαλαρή μέρα στο τέλος της εβδομάδας, γιατί οι πιθανότητες να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε αυτά που θέλετε είναι πολύ λίγες. Είτε χρειάζεται να εργαστείτε περισσότερο, είτε να τελειώνετε με κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς ώστε από Δευτέρα να είστε πανέτοιμοι και άκρως ανταγωνιστικοί είτε έχετε δουλειές στο σπίτι και υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια που δεν θα σας επιτρέψουν να περάσετε και πολλές ώρες όπως θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σούπερ επικοινωνιακή μέρα και θα σας βρει να μιλάτε με φίλους, συνεργάτες ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολύ διαφορετικό το βράδυ που ξεκινά η επιρροή της αντίθεσης του Ερμή με τον Δία που εκτείνεται μέσα στο γουηκέντ καθώς ανάβει φωτιές στον τομέα των επαγγελματικών σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/08/2022 – 04/09/2022

Σεπτέμβριος 2022: Απαιτητικός μήνας στην επικοινωνία για 4 ζώδια