ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 02/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 2 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στις διαθέσεις μας. Μας καλεί να προστατεύσουμε περισσότερο τον εαυτό μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’ αυτούς.

Με το τετράγωνο προς τον Χείρωνα μπορεί να νιώθουμε ότι δεν λαμβάνουμε την αγάπη ή τη στήριξη που θέλουμε από τους άλλους κι αυτό να μας κάνει κάπως πιο «κουμπωμένους» αλλά με το εξάγωνο προς τον Ουρανό αν αποβάλλουμε την ανάγκη μας να τα ελέγχουμε όλα και όλους θα χαλαρώσουμε και θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις επαφές μας.

ΚΡΙΟΣ

Ως φαίνεται, θα έχετε την διάθεση να προγραμματίσετε το χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά καλύτερα για να απολαμβάνετε και ελεύθερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε σε αυτή την φάση μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και την αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ολες οι επόμενες ημέρες θα έχουν έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε προωθώντας τη δουλειά σας και διαφημίζοντας τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, άλλοι μπορεί τώρα να στήνετε τη δική σας επιχείρηση ενώ παίζει και το σενάριο να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις πιο ουσιαστικές και αποδοτικές για το πορτοφόλι σας. Ίσως υπογράφετε τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα. Βέβαια καλά θα κάνετε να περιμένετε λίγες ημέρες να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή για να προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε σε όλους τα ταλέντα, τις ικανότητες σας και να μαγνητίσετε τα πλήθη με τη γοητεία που εκπέμπετε. Με δυνατές όψεις έρχεται η μέρα που είναι βοηθητικές για να έχετε νέες ιδέες, καλή στρατηγική και νέα σχέδια για το μέλλον που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να σημειώσετε πρόοδο παντού αρκεί να δείξετε αυτοπεποίθηση και να μην σας πιάσουν οι γνωστές σας ανασφάλειες.

ΛΕΩΝ

Κάποιοι μπορεί τώρα να βρίσκεστε σε μια περίοδο προετοιμασίας για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα γίνει αργότερα. Άλλοι μπορεί να περνάτε περισσότερο χρόνο κλεισμένοι στο σπίτι γιατί διαβάζετε για επερχόμενες εξετάσεις αν σπουδάζετε. Άλλοι μπορεί να κάνετε μυστικές συζητήσεις για τα μελλοντικά σας επαγγελματικά βήματα. Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι να μη βιάζεστε σε αυτή τη φάση, να πάρετε το χρόνο σας και να αφιερώσετε λίγες ώρες παραπάνω στον εαυτό σας να ξεκουραστεί.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικές συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί μπορεί να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα σήμερα όπως και τις επόμενες μέρες. Ακόμη μπορεί να προκύψει μία διαπραγμάτευση. Είναι βασικό σε αυτή τη διαπραγμάτευση να εξασφαλίσετε αυτά που είναι βασικά για σας και δεν πειράζει αν υποχωρήσετε σε κάτι που είναι ήσσονος σημασίας.

ΖΥΓΟΣ

Οι όψεις της Σελήνης από τον Καρκίνο κάνουν τη μέρα ιδιαίτερα πολυάσχολη και ίσως νιώθετε να συσσωρεύονται πολλές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο αν είστε αποφασιστικοί και αποφασισμένοι να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά και να κάνετε όσες προσπάθειες χρειάζονται για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι ανάλογα και με την ηλικία σας μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών. Ίσως γίνετε δεκτοί σε κάποια σχολή, ή αποφασίσετε ένα μεταπτυχιακό. Αλλά και σε θέματα δουλειάς θα είστε πιο φιλόδοξοι, πιο αποφασισμένοι να βελτιώσετε τις συνθήκες της καριέρας σας. Θα είστε πιο πειστικοί όταν μιλάτε με άλλους συνεργάτες ή προϊσταμένους.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όψεις είναι αρκετά θετικές για να οργανώσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδα σας και να έχετε επιτυχία και σε κάποια καινούρια επένδυση. Ακόμη είναι μια καλή στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες στην δουλειά σας. Ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα με τον σύντροφο σας αν είστε παντρεμένοι ή σοβαρά δεσμευμένοι. Πάντως τα επίπεδα της ενέργειας σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένα κάτι που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα, να συζητήσετε αρκετά πάνω στις διαφορές που μπορεί να έχετε και να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για την πορεία αυτών των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Φυσικά θα πρέπει να είστε και καλός ακροατής. Είναι σημαντικό να κατανοείτε ακριβώς και την άλλη πλευρά. Ακόμη μπορεί τώρα να μπαίνετε στην διαδικασία υπογραφής κάποιας συμφωνίας ή συμβολαίου.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Αυτό σημαίνει ένα τσεκ απ, κάποιες αποφάσεις για τη διατροφή και την άσκηση. Βέβαια το πιο σημαντικό θα είναι να βρείτε ένα τρόπο να κατευνάσετε το στρες στον οργανισμό σας. Κυρίως αυτό που προέρχεται από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τη διασκέδαση, τα σπορ, τα χόμπι ευνοούνται ιδιαίτερα με τη Σελήνη που στον Καρκίνο ενώ μπορεί να έχετε και κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις που έρχονται απρόβλεπτα και μπορεί να σας χαροποιήσουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05/2022 – 23/06/2022: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/05/2022 – 5/06/2022