ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 01/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μας μήνα! Η κυρίαρχη όψη της πρώτης μέρας του Σεπτεμβρίου παρ’ όλα αυτά είναι το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό. Το να επιτύχουμε τους στόχους μας θα είναι πολύ πιο εύκολο με αυτή την όψη που σημειωτέο η επιρροή της εκτείνεται μέχρι τη Δευτέρα 5/9.

Θα νιώθουμε πιο ζωηροί, θα δείχνουμε πιο εύκολα τον ενθουσιασμό μας, θα είμαστε πιο αποφασιστικοί και οργανωτικοί στην καθημερινότητα μας ενώ μπορεί να μας ανοίξει και την όρεξη για ταξίδια. Ευτυχώς έρχεται γουηκέντ κι όσο ο καιρός είναι με το μέρος μας μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για να δώσουμε παράταση στο καλοκαίρι μας.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης, συναντά σε όψη εξαγώνου τον Δία και οι επαφές σας με τους άλλους, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα θετικές ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Απλά προσπαθήστε να κρατήσετε την ενθουσιασμό σας για ό,τι προκύπτει σήμερα και στη συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στον Σκορπιό απέναντι σας, στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέφτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας, ώστε να μην σας ενοχλεί πια. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα, είναι η καλύτερη τακτική σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα για να κυκλοφορήσετε περισσότερο, να δείτε φίλους, συνεργάτες και γενικώς να έχετε πολλές επαφές. Αδιαμφισβήτητα η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα, σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι αλλά ο εαυτός σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι από τις μέρες που μπορείτε με τη δουλειά ή τη συμβολή σας με κάποιο τρόπο να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και σε θετική όψη μάλιστα με τον Ήλιο από το πρωί βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πως θα διοχετεύσετε την δημιουργικότητα σας και πως μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο.

ΛΕΩΝ

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες μιας νέας φιλίας, μια νέας συνεργασίας αλλά πιθανώς και μια νέας δουλειάς ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιούλιο. Καλή μέρα αν θέλετε να οργανώσετε κι ένα ταξίδι. Από το πρωί που η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ιδιαίτερα θετική όψη του Άρη με τον Δία δίνει ένα αέρα αισιοδοξίας στην πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας αλλά και των οικονομικών. Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον φιλικό σας Σκορπιό και η κύρια όψη της θα είναι ένα εξάγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Έτσι σήμερα θα είναι έντονη η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους που έχετε καθημερινές επαφές είτε στη δουλειά είτε και στο περιβάλλον που διαβιείτε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Ένα πρόσωπο φαίνεται ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες ειδικά αν έχετε γεννηθεί Σεπτέμβριο. Η πορεία της Σελήνης στον Σκορπιό, μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πως γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ας είστε πιο θετικοί και ανοιχτοί σε προτάσεις σήμερα. Η Σελήνη από την άλλη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος ίσως και μεγαλύτερη κόπωση. Παρ’ όλα αυτά η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη και με μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας, ακόμη κι αν είναι αρνητικά, κάτω από το χαλάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια αρκετά θετική μέρα γεμάτη δυνατότητες ξημερώνει για σας καθώς ο Άρης από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών συναντά σε όψη εξαγώνου τον κυβερνήτη σας Δία και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Ένα πρόσωπο που συναντάτε τώρα μπορεί να σας ενθουσιάσει και να παίξει ένα θετικό ρόλο στις εξελίξεις στη ζωή σας. Επηρεάζεστε κυρίως οι γεννημένοι τον Νοέμβριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να δείξει βοήθειες από συνεργάτες ή ακόμη και άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ενδέχεται να συζητήσετε για μια επαγγελματική πρόταση και κάποιοι άνθρωποι να σας υποστηρίξουν σθεναρά. Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για να κάνετε brainstorming!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό, σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Η σημερινή μέρα είναι εποικοδομητική για πολλούς λόγους και ο πιο σημαντικός είναι το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια εξαιρετική όψη ανάμεσα στον Άρη στους Διδύμους και τον Δία στον Κριό σχηματίζεται σήμερα και μπορεί να φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο σε θέματα που σχετίζονται με κάποιο χώρο είτε του σπιτιού είτε της δουλειάς και με τα οικονομικά σας. Ίσως βρείτε μια καλή ιδέα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σε οικονομικό επίπεδο αν την υλοποιήσετε έχοντας ως έδρα το σπίτι σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/08/2022 – 04/09/2022

Σεπτέμβριος 2022: Απαιτητικός μήνας στην επικοινωνία για 4 ζώδια