ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 01/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 1 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και συναντά τον Δία και την Αφροδίτη χαρίζοντας έναν πιο ευχάριστο τόνο στις δραστηριότητες μας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, μία όψη που μας κάνει πιο αποφασιστικούς, παρορμητικούς αλλά όταν πάρουμε μια απόφαση δύσκολα θα την αλλάξουμε.

Το τετράγωνο Σελήνης – Άρη εκτός από τις φιλοδοξίες μας αυξάνει και την ένταση στην καθημερινότητα, οπότε είναι καλό να προσέχουμε πώς εκφράζουμε όσα νιώθουμε. Αυτή η Σελήνη είναι ευαίσθητη και τα παίρνει όλα προσωπικά χωρίς να δείχνει την απαραίτητη ψυχραιμία.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η μέρα ξεκινά με καλές προδιαγραφές κι εσείς νιώθετε δυνατοί απέναντι σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Όμως, αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε τότε γίνεστε πιεστικοί κι ίσως φέρετε σε δύσκολη θέση κάποιους ανθρώπους είτε στο χώρο του σπιτιού είτε της δουλειάς. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε όσο κι αν μοιάζει εύκολο και φυσικό να ξεσπάσετε στην παραμικρή πρόκληση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Οι αντιδράσεις των γύρω σας σήμερα είναι πολύ απρόβλεπτες και δεν αποκλείεται να βρεθείτε ανάμεσα σε πυρά άλλων που ζουν το δικό τους δράμα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε μία τέτοια περίπτωση είναι να αποχωρήσετε από τη συζήτηση. Αν έχετε κάποιο απαιτητικό προσωπικό ή επαγγελματικό διάλογο να κάνετε σήμερα επιλέξτε το μεσημέρι που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για εσάς. Τις πρωινές ώρες έχετε τη βοήθεια και τη στήριξη και των συνεργατών σας στη δουλειά, ενώ τις απογευματινές ώρες οι άλλοι θα σας φαίνονται κάπως απρόβλεπτοι ή εύθικτοι. Προσέξτε ιδιαίτερα στις φιλικές σας σχέσεις. Αν έχετε οικονομικά θέματα να λύσετε προτιμήστε το πρωί.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας σας κάπως πιο ευαίσθητους αλλά και ευερέθιστους ταυτόχρονα. Το εξάγωνο που πραγματοποιεί με την Αφροδίτη στον Ταύρο, φέρνει αυτοπεποίθηση και δύναμη. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το απόγευμα έρχεται με ένταση στο περιβάλλον εργασίας ή στον χώρο του σπιτιού. Προσπεράστε με ελιγμό και ευγένεια.

ΛΕΩΝ

Μία πληροφορία που δεν γνωρίζατε ίσως έρθει στην επιφάνεια σήμερα ή μία κατάσταση που συνδέεται με τη δουλειά σας μπορεί να αποκαλύπτεται. Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να παρασύρει και άλλους σε μία πιο δυναμική προσέγγιση απέναντι στα προβλήματα και τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή. Αξιοποιήστε την ενέργειά σας τις απογευματινές ώρες παραγωγικά.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με διάθεση να δείτε τα πράγματα θετικά και να αναζητήσετε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Τον τελευταίο καιρό μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε κάποιες καταστάσεις ή ακόμη και σκέψεις δικές σας. Ίσως κάποιες οικονομικές διαφορές να σας κάνουν να αισθάνεστε έτσι και μπορεί να είναι η αιτία να είστε λίγο πιο νευρικοί το απόγευμα. Προσοχή στο πώς εκφράζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η ομαδική δουλειά σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και παράλληλα να σας δίνει χαρά μέσα στην ημέρα. Η μέρα σας βοηθά να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα, ωστόσο το απόγευμα η ενέργεια αλλάζει κι ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον χώρο της δουλειάς. Βέβαια νιώθετε παράλληλα και πιο αποφασισμένοι να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σας κάνει πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και πιο ευγενικούς, ενώ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη σας βοηθά αν θέλετε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα θετικό κανάλι όπως αυτό της άσκησης ή της χειρωνακτικής εργασίας. Αν αντίθετα τη διοχετεύσετε σε εντάσεις με συναδέλφους ή νευρικότητα τότε τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά. Θα δυσκολευτείτε να μείνετε ψύχραιμοι αν κάποιος σας προκαλέσει από το χώρο της δουλειάς.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο συναισθηματικά κι από τα βάθη της καρδιάς σας έχετε την τάση να μιλάτε σήμερα, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο συναντά την Αφροδίτη στον Ταύρο. Είναι μία ευαίσθητη ημέρα για εσάς. Από την άλλη ίσως έχετε έμπνευση και βλέπετε πιο μακριά την πορεία της ζωής σας. Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, ενώ από το απόγευμα και μετά αν συζητήσετε γι’ αυτά με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας ίσως παρουσιαστούν εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ίσως φέρει όμορφες στιγμές και δραστηριότητες μέσα στη μέρα σας, ενώ το τετράγωνό της με τον Άρη φέρει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Θα σας απασχολήσουν κυρίως οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Το τετράγωνο Σελήνης – Άρη μπορεί να σας κάνει πιο νευρικούς και αποφασισμένους να πάρετε πρωτοβουλίες. Προσέξτε μόνο πως θα το κάνετε για να μη πιέσετε ούτε τον εαυτό σας ούτε όμως και τους άλλους.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα προτιμάτε μια πιο αποστασιοποιημένη στάση στον χώρο της δουλειάς και διαλέγετε να πάρετε το χρόνο σας χωρίς να υποκύπτετε στις πιέσεις. Από το απόγευμα όμως το κλίμα αλλάζει. Γίνεστε κι εσείς πιο δυναμικοί ίσως και πιο φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στις διαφωνίες με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη το απόγευμα αλλά και τις βραδινές ώρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθησή σας δουλεύει ρολόι σήμερα και σας βοηθά να παρατηρείτε πράγματα που διαφεύγουν σε άλλους. Το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης σας οδηγεί στις σωστές αποφάσεις για τους ημερήσιους στόχους σας. Αν το απόγευμα προσπαθήστε να αποφύγετε άτομα που σας δημιουργούν ένταση τότε η μέρα θα κυλήσει μέσα στα πλαίσια που εσείς οι ίδιοι θα ορίσετε. Αποφύγετε τις αγορές χωρίς μέτρο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05/2022 – 23/06/2022: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/05/2022 – 5/06/2022