ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 29 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 29 Μαΐου.

To Σάββατο κυριαρχεί η σύνοδος Ερμή- Αφροδίτης στους Διδύμους, μια υπέροχη όψη από τις σπάνιες τις τελευταίες μέρες. Ευνοούνται σχέσεις, φλερτ, εκδρομές, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις  οικονομικού χαρακτήρα, κοινωνικές συναναστροφές και  ευχάριστες επαφές. Το βράδυ του Σαββάτου σχηματίζεται η αντίθεση Σελήνης – Άρη και η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου προσέξτε τις εντάσεις. 

Κριός

Θετικές εξελίξεις σε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα ίσως προκύψει με την υπέροχη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης. Ευκαιρίες προβολής της δουλειάς σας. Ο έρωτας στο μυαλό σας. 

Ταύρος

Οι καλές προθέσεις και λίγη διπλωματία εκ μέρους σας μπορούν να σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης. Προσοχή μην παρασύρεστε σε έξοδα. 

Δίδυμοι

Κάτι καλύτερο στα ερωτικά ή τα επαγγελματικά ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνει αισιόδοξους. Μέρα ιδιαίτερα κοινωνική η σημερινή με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης που έχει επαφή με φίλους. Ευνοούνται οι γνωριμίες. 

Καρκίνος

Συζητήσεις εκ βαθέων με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς μπορεί να φέρει η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης. Καλή μέρα  για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας.

Λέων

Βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Επενδύστε περισσότερο σε μια φιλία. Προσέξτε όμως  τα όρια ανάμεσα στην φιλία και τον έρωτα γιατί θα είναι συγκεχυμένα με τη σύνοδο Ερμή -Αφροδίτης. Ευκαιρίες για γνωριμίες μέσω φίλων ή κοινωνικών δικτύων.

Παρθένος

Συζητήστε θέματα καριέρας. Αν ψάχνετε δουλειά μπορεί να έχετε ένα ευχάριστο νέο με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης. Νιώθετε ότι παίρνετε καλές κριτικές στο χώρο εργασίας. Ευνοούνται οι δεσμευμένοι. 

Ζυγός

Οτιδήποτε σχετίζεται με ένα ταξίδι, ένα σχέδιο επαγγελματικό για το μέλλον, μια νομική υπόθεση μπορεί να κυλήσει θετικά. Στον έρωτα ψάχνετε κάποιον να σας βγάλει από τη ρουτίνα αλλά να ανοίγει και τους ορίζοντές σας. Το βράδυ του Σαββάτου προσέξτε εντάσεις στην οικογένεια.

Σκορπιός

Έχετε την ευκαιρία να διώξετε κάποιο εμπόδιο από το δρόμο σας και να βελτιώσετε θέματα οικονομικά. Το Σάββατο είναι πιο ερωτικό για σας αλλά το βράδυ προσέξτε πως εκφράζετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. 

Τοξότης

Μια φιλική ή ερωτική σχέση μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Ο λόγος σας γοητεύει τους άλλους. Μια ευχάριστη είδηση σας φτιάχνει τα κέφια.

Αιγόκερως

Θετικότερες προοπτικές στη δουλειά και στα οικονομικά σας με τη όψη Ερμή – Αφροδίτης. Αν θέλετε να πείσετε για μια ιδέα ή ένα σχέδιο σας δοκιμάστε με περισσότερη διπλωματία. Ένα φλερτ μπορεί να ξεκινήσει από την δουλειά για όσους είναι μόνοι-ες. Το βράδυ προσέξτε την ένταση σε μια προσωπική σχέση.

Υδροχόος

Μια θετική εξέλιξη σε οικονομικό επίπεδο μολονότι το θετικό μπορεί να αφορά και μια ερωτική σχέση μπορεί  να προκύψει με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης. Ευχάριστα νέα από ή για τα παιδιά σας. 

Ιχθύες

Το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να σας δώσουν χαρά. Ασχοληθείτε με τον χώρο σας για να τον ανανεώσετε και να τον φέρετε αισθητικά εκεί που θέλετε. Φανείτε διπλωμάτες στην επικοινωνία με τους άλλους. 

Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου