ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Ποικίλες όψεις σχηματίζονται το σαββατοκύριακο που ξεκινά σήμερα, με κυρίαρχη να είναι το τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Η Σελήνη σχηματίζει τις δικές της όψεις βρισκόμενη στον Ταύρο το Σάββατο και περνώντας την Κυριακή στους Διδύμους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το τρίγωνο Άρη και Κρόνου φέρνει δυναμισμό, φιλοδοξίες στην επιφάνεια αλλά και ικανότητα να πειθαρχήσουμε. Εκφράζει την υπομονή που χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες αποστολές και βοηθά επίσης τις σχέσεις, τη σεξουαλικότητα, τη δράση και τα αθλήματα. Οτιδήποτε απαιτητικό, ίσως το πετύχετε σήμερα, ενώ αύριο η Σελήνη στους Διδύμους θα είναι ευνοϊκή για τις επαφές και την επικοινωνία.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας έχουν την προσοχή σας σήμερα, καθώς εξετάζετε το ενδεχόμενο μιας εκκαθάρισης σε προβληματικές σχέσεις σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το σαββατοκύριακο είναι ευνοϊκό για να ορίσετε πιο καλά την καθημερινότητά σας. Προσοχή στις παρορμητικές αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα όχι και τόσο χαλαρό σαββατοκύριακο ξεκινά για εσάς, καθώς το τρίγωνο Άρη – Κρόνου φέρνει παραπάνω καθήκοντα και υποχρεώσεις στη δουλειά ή το σπίτι και την οικογένεια. Διαφωνίες ίσως σημειωθούν με προϊστάμενούς σας αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ανέβουν οι τόνοι. Το Σάββατο θα κάνετε υπομονή και ίσως και κάποιες αγορές, που είναι καλύτερο να μην αφήσετε για το επόμενο διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αγάπη σας για τη συνεχή μάθηση ενισχύεται αυτό το σαββατοκύριακο, αφού οι συνθήκες είναι τέλειες για να δοκιμάσετε ένα νέο χόμπι ή να γνωρίσετε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Σεμινάρια, μεταπτυχιακά και εργαστήρια μπαίνουν στο πρόγραμμα και ο ενθουσιασμός είναι δεδομένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σαββατοκύριακο έρχεται να σας χαλαρώσει μετά από μία πολύ απαιτητική εβδομάδα. Φροντίστε να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας και να ξεκουραστείτε. Ο οικονομικός τομέας είναι στο προσκήνιο, είτε με τη μορφή μιας ενδιαφέρουσας νέας πρότασης είτε με τη μορφή εξόδων που πρέπει να καλυφθούν. Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη περνώντας από τον Ταύδο στους Διδύμους έρχεται να σας χαλαρώσει μετά από μία εβδομάδα γεμάτη ένταση. Οι φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις σας θα γίνουν το καταφύγιό σας στα δύσκολα, οπότε επενδύστε τον χρόνο σας σε αυτές. Μιλήστε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε κι αφήστε στην άκρη τις αγωνίες και τα άγχη, γιατί έρχεται μία εβδομάδα με ευτράπελα στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καριέρα η καταξίωση και η δουλειά έρχονται να τραβήξουν την προσοχή σας και δεν παύετε να σκέφτεστε τις εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Την πιο μεγάλη σημασία έχει η φυσική σας κατάσταση και η υγεία σας κι αυτή η μέρα σας ωθεί να αποκτήσετε περισσότερο υγιεινές συνήθειες. Σήμερα είναι επίσης η ιδανική ημέρα για διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ: Το σαββατοκύριακο έρχεται να σας ανακουφίσει μετά από μία εβδομάδα με ευτράπελα, εκνευρισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να ασχοληθείτε με όσ αγαπάτε, χόμπι, αθλήματα και δημιουργικές δραστηριότητες. Ένα από τα χόμπι σας ίσως αποτελέσει και πηγή εσόδων αν το εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά. Μία ερωτική σχέση ή το παιδί σας αν είστε γονείς, είναι πιθανό να σας απασχολήσει, καθώς χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσοχή και στήριξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυκλοθυμία και έντονη ανάγκη για ξεκούραση φέρνει αυτό το σαββατοκύριακο, αφού την περασμένη εβδομάδα είχατε να αντιμετωπίσετε πίεση και αρκετά εμπόδια. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις δικές σας ανάγκες και το σπίτι σας. Θα έχετε υπερβολική ενέργεια με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, οπότε μπορείτε να την διοχετεύσετε για να διαμορφώσετε τον χώρο σας όπως επιθυμείτε και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Το Σάββατο ίσως έχετε άγχος για ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό ζήτημα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα σαββατοκύριακο πολύ κοινωνικό αλλά ταυτόχρονα και πιεστικό ξεκινά, καθώς πρόσωπα από το δίκτυο επαφών σας απευθύνονται σε εσάς και εσείς πρέπει αν μη τι άλλο να τους ακούσετε και κάπως έτσι νιώθετε ότι δεν απεμπλέκεστε από τις υποχρεώσεις σας ούτε αυτές τις μέρες. Η έμφαση δίνεται στην επικοινωνία και την πνευματική εργασία, αλλά μην ξεχνάτε το σώμα σας. Βγείτε μία βόλτα το Σάββατο για να περπατήσετε ή να κάνετε κάποια άλλη σωματική δραστηριότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές σας. Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά αλλά ίσως προκύψει και μία νέα ενδιαφέρουσα πρόταση που θα κάνετε καλά να εξετάσετε. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε ζητήματα ερωτικά, στην προβολή της δουλειάς σας αλλά και σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σαββατοκύριακο βελτιώνει τη διάθεσή σας, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε στιγμές με τα κοντινά σας πρόσωπα. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου σάς κάνει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, ειδικά τους μακρινούς, μέσα σε ένα πιο πραγματιστικό πλαίσιο, και σας καλεί να φτιάξετε ένα σχέδιο για να τους πετύχετε, χωρίς να καταφύγετε σε αρνητικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Το Σάββατο είναι καλύτερο για να πραγματοποιήσετε επαφές ή να σχεδιάσετε μία έξοδο. Η Σελήνη στον Ταύρο βοηθά στην πιο καλή επικοινωνία και σας φέρνει περισσότερη ανεμελιά. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου σάς δημιουργεί την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να χαλαρώστε την Κυριακή. Δώστε προσοχή στην φυσική σας κατάσταση και υγεία, κάνοντας ήπιες δραστηριότητες και φροντίζοντας να μην κουράζεστε πολύ.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ήλιος στον Ζυγό – Φθινοπωρινή ισημερία 2021: Ψάχνοντας για ισορροπία στις σχέσεις
– Τα 4 ζώδια που έχουν το «ανικανοποίητο»
– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;