ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, από την Άση Μπήλιου

24Media

Το “All Stars by Asi” εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με ένα ακόμα βίντεο αφιερωμένο – πού αλλού; – στα άστρα. O Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα είναι σε στάση φαινομενικά από τις 26/9/2021, για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 28/9/2021 και να την ολοκληρώσει στις 17/10/2021. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας παρουσιάζουν έναν οδηγό επιβίωσης για την προσεχή περίοδο. Ο ανάδρομος Ερμής μάς ταλαιπωρεί κάθε φορά με παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και επιστροφές από το παρελθόν. Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο αυτή του η ανάδρομη πορεία; Μην ξεχνάτε να βλέπετε και τον ωροσκόπο σας.

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος πιο συχνά από τους υπόλοιπους πλανήτες. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε δημιουργείται μεγαλύτερη σύγχυση σε όλα τα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης, δηλαδή «το μυαλό», τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, τις μετακινήσεις, το εμπόριο, πώς δεχόμαστε και αναπαράγουμε τις πληροφορίες από και προς το περιβάλλον μας. Όλο αυτό θα συμβεί σ’ ένα ζώδιο που έχει να κάνει πολύ με σχέσεις, αυτό του Ζυγού.

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό;

Αν δεν έχεις χρόνο να δεις ολόκληρο το βίντεο, μπορείς πολύ απλά να βρεις το λεπτό που μιλάω για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και να «τρέξεις» το βίντεο στο αντίστοιχο λεπτό.

Κριός: Οι άνθρωποί σας φαίνεται ότι μπορεί να σας προβληματίσουν. Επιστρατεύστε τη διπλωματία. Δείτε το ζώδιό σας στο 04:33.

Ταύρος: Η ροή της καθημερινότητάς σας διακόπτεται και τα πλάνα σας αλλάζουν. Να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Δείτε το ζώδιό σας στο 06:36.

Δίδυμοι: Ο ανάδρομος Ερμής σας φέρεται με το γάντι. Το ερωτικό παρελθόν πολύ πιθανό να επιστρέψει. Μην πιέζεστε και κάντε υπομονή. Δείτε το ζώδιό σας στο 09:15.

Καρκίνος: Σπίτι, οικογένεια και παρελθόν είναι στο επίκεντρο. Προσοχή σε νέες παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν. Δείτε το ζώδιό σας στο 11:28.

Λέων: Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει λίγο παραπάνω εσάς στην επικοινωνία με τους άλλους. Προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο. Δείτε το ζώδιό σας στο 13:47.

Παρθένος: Προσοχή στον τομέα των οικονομικών και στα υλικά αποκτήματά σας. Αποφύγετε σημαντικές αγορές. Δείτε το ζώδιό σας στο 15:50.

Ζυγός: Ανάδρομος Ερμής και Άρης στο ζώδιό σας δεν δημιουργούν μια ήρεμη συνθήκη. Προσοχή στις παρανοήσεις και τις παρεξηγήσεις. Δείτε το ζώδιό σας στο 18:08.

Σκορπιός: Προσέξτε πολύ τα μυστικά σας και να μην παρασυρθείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Δείτε το ζώδιό σας στο 20:27.

Τοξότης: Ανάδρομος ο Ερμής σε φιλικό σας ζώδιο, αλλά φέρνει σύγχυση και παρεξηγήσεις στις σχέσεις. Σας απασχολεί η συλλογική δουλειά. Δείτε το ζώδιό σας στο 21:56.

Αιγόκερως: Απαιτητική περίοδος για την καριέρα σας. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές. Δείτε το ζώδιό σας στο 23:12.

Υδροχόος: Πιθανές αναθεωρήσεις σε μακροπρόθεσμα πλάνα. Προσοχή στην επικοινωνία και την οδήγηση. Δείτε το ζώδιό σας στο 24:24.

Ιχθύες: Ο ανάδρομος Ερμής έχει να κάνει κυρίως με οικονομικά. Ψάχνετε τα πιο βαθιά νερά των προσωπικών σας σχέσεων. Δείτε το ζώδιό σας στο 25:24.