ΖΩΔΙΑ

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν χωρίζουν

Pexels

Τον χώρισες, σε χώρισε, χωρίσατε. Δεν κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι, δεν ξυπνάτε με αγκαλιές και φιλιά. Σαν ξένοι τώρα πια. Τον συναντάς κι αλλάζεις πεζοδρόμιο, μπορεί και οικοδομικό τετράγωνο. Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της σχέσης σας; Πώς αντιμετωπίζει ο καθένας σας τον χωρισμό; Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν χωρίζουν;

Δεν περίμενες να σου συμπεριφερθεί έτσι; Έπεσες από τα σύννεφα; Δεν είχες ρωτήσει ζώδιο όταν γνωριστήκατε; Αφού αυτά είναι νόμος. Τον κοιτάς στο μπαρ, κάνεις διακριτικά ματάκια, σε πλησιάζει, ρωτάς όνομα και μετά με τρόπο εκμαιεύεις την πληροφορία του ζωδίου. Τα ζώδια μπορούν να σου πουν τα πάντα, ακόμα και το ποιοι είναι οι άλλοι όταν χωρίζουν. Να ξέρεις πού πηγαίνεις και τι θα αντιμετωπίσεις. Κάθε ζώδιο συμπεριφέρεται με το δικό του τρόπο κι εσύ πρέπει να μελετήσεις για να είσαι προετοιμασμένη.

Τι κάνουν τα ζώδια όταν χωρίζουν;

Κριός, στα ζώδια που ξοδεύουν όταν χωρίζουν

Ξέρεις ότι ο χωρισμός είναι για το καλό σου, αλλά αισθάνεσαι ότι πληγώθηκε ο εγωισμός και η περηφάνια σου. Ξέρεις ότι πρέπει να σταματήσεις τις φωνές και έχεις κάθε δικαίωμα να ηρεμήσεις. Κανείς δεν περιμένει να είσαι ήρεμη, οπότε ας το ρίξεις και λίγο έξω. Φώναξε για να εκτονωθείς και να ξοδέψεις χρήματα, αλλά πολύ σύντομα θα ξαναβρείς τον εαυτό σου. Αν είσαι αποφασισμένη να φέρεις πίσω τον πρώην σου, δεν θα σταματήσεις με τίποτα, προκειμένου να πετύχεις το στόχο σου, αφού είσαι πεισματάρα, τολμηρή, επιθετική, θαρραλέα και κατηγορηματική. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και μερικές φορές απολαμβάνεις τον αγώνα και τη μάχη και πολύ περισσότερο, όταν κερδίσεις και κατακτήσεις.

Ταύρος, ο υπομονετικός

Προτιμάς έναν χωρισμό που θα γίνει αργά και σταθερά και στη συνέχεια, εξαφανίζεσαι μια για πάντα. Εάν είσαι αποφασισμένη να φέρεις πίσω τον πρώην σου, θα επιλέξεις να προσεγγίσεις το θέμα με έναν αργό και μεθοδικό τρόπο. Μπορεί να είσαι και εσύ η ίδια έμμεσα υπεύθυνη για τη διάλυση της σχέσης σας, καθώς είσαι κάπως κτητική και ξεροκέφαλη. Κερδίζεις όμως με τον αισθησιασμό σου, την αφοσίωση και την πίστη σου. Όταν όμως, θέλεις να ρίξεις το δηλητήριό σου, το κάνεις με επιτυχία. Λόγω της σταθερής σου φύσης, μπορεί να σου είναι δύσκολο να ξεπεράσεις την προδοσία και να εμπιστευτείς και πάλι.

Δίδυμος ο υστερικός

Θέλεις τα πάντα να κυλούν ομαλά και προσποιείσαι ότι δεν έγινε τίποτα. Αυτό όμως δεν είναι και ό,τι καλύτερο και δεν κάνει τα πράγματα να κυλούν φυσιολογικά. Μπορεί να πέταξες τα άλμπουμ φωτογραφιών του πρώην σου και να διέγραψες τα μηνύματά του. Μπορεί να κάνεις σαν υστερική και μετά να ηρεμείς και να σκέφτερσαι λογικά. Εξαρτάται από τη διάθεση που βρίσκεσαι. Να είσαι προσεκτική, γιατί μπορεί τη μια να μιλάς λογικά και την άλλη να είσαι προσβλητική και να μιλάς με σαρκασμό. Άλλες φορές προσπαθείς να παρακαλέσεις τον πρώην σου και νιώθεις ότι έχεις αποτύχει, αλλά η ανέμελη φύση σου αποκαθιστά σύντομα τη θλίψη σου.

Καρκίνος, στα ζώδια που τα πλημμυρίζει το συναίσθημα όταν χωρίζουν

Σταμάτα επιτέλους να κλαις για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει, αν δεν είχες μιλήσει έτσι. Επειδή είσαι υπερσυναισθηματική και προστατευτική, γίνεσαι μερικές φορές αποπνικτική. Μπορείς εύκολα να ανακάμψεις με τη βοήθεια της οικογένειάς και των φίλων σου, που θέλουν να σου προσφέρουν υποστήριξη και κατανόηση. Πρέπει να είσαι προσεκτική για να μην προσεγγίσεις τον πρώην σου με έντονο συναισθηματισμό. Αυτή η τακτική σπάνια πιάνει και ο τρόπος που διεκδικείς τον τέως σύντροφό σου θα τον απομακρύνει περισσότερο. Η αυτολύπηση και ο αυτοσαρκασμός δεν πρέπει να είναι μέρος του σχεδίου σου, αλλά οι ειλικρινείς και υπεύθυνες δηλώσεις, καθώς και η πίστη στον εαυτό σου, είναι το κλειδί για την ευτυχία.

Λέοντας ο θεατρίνος

Σους Λέοντες δεν αρέσει καθόλου, όταν κάποιος άλλος κάνει σχέδια για τη ζωή σας. Πόσο μάλλον όταν σας χωρίζουν. Είστε τόσο αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι. Προσθέστε σε αυτά τα συναισθήματα την τάση σας να γίνεστε θεατρίνοι και να συμπεριφέρεστε σαν ένα άγριο λιοντάρι στο πεδίο της μάχης. Πώς τολμά κάποιος να σας απορρίψει; Και φυσικά θρηνείτε για την απώλεια της υπερηφάνειας σας. Μπορεί να πιστεύετε κατά βάθος ότι αν κερδίσετε πίσω τον πρώην σας, ίσως κατά κάποιο τρόπο ανακτήσετε τη χαμένη υπερηφάνεια σας. Βασίζεστε στη φυσική χαρισματική σας προσωπικότητα και στη γοητεία σας να ανακτήσετε την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου.

Παρθένος, απο τα πιο λογικά ζώδια – ακόμα κι όταν χωρίζουν

Εσύ κάνεις μια λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους είσαι καλύτερα χωρίς τον πρώην και επίσης με το τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε, τώρα που έχεις την ελευθερία σου. Η λογική είναι η λέξη-κλειδί για σένα. Προσπαθείτε να επισημάνετε όλους τους λόγους για τους οποίους είσαι σε καλύτερη κατάσταση. Αισθάνεσαι άβολα με τους ανθρώπους που αισθάνονται λύπη για σένα. Αναλύεις σε βάθος και επισημαίνεις κάθε λεπτομέρεια του χωρισμού σου. Το πώς και το γιατί σε απασχολούν και παίρνεις τον χωρισμό κάπως βαριά. Πιθανότατα αναμοχλεύεις κάθε συνομιλία λέξη προς λέξη, αναλύοντας κάθε μία από τις λέξεις που ειπώθηκαν. Σταμάτα να ανησυχείς και δες τη θετική πλευρά του χωρισμού σας, βγάζοντας από το μυαλό σου τα αρνητικά. Αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς χρήσιμη και πολύτιμη στους άλλους γύρω σου.

Ζυγός, ο δίκαιος

Εσείς όταν χωρίζετε, αισθάνεστε μόνοι και εκτός ισορροπίας. Το μυστικό για να αισθανθείτε καλύτερα είναι να σταματήσετε να εστιάζετε σε όλους τους άλλους και να αρχίσετε να επικεντρώνεστε στον εαυτό σας. Δε χρειάζεστε ένα σύντροφο για να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι. Όμως, δε φοβάστε να προκαλέσετε αναταραχή, προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Το καλό με σας είναι ότι είστε δίκαιοι και μπορείτε να δείτε και την πλευρά του άλλου. Η έντονη τάση που έχετε να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι θα σας κάνει να πάρετε την σωστή απόφαση, αυτή που είναι η καλύτερη και για τα δύο μέρη της σχέσης. Προκειμένου να ξεφύγετε από τις αρνητικές σκέψεις σας, μπορεί να κάνετε οτιδήποτε αισθησιακό και καλλιτεχνικό, όπως το να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να ζωγραφίσετε.

Σκορπιός, οι φήμες για τα ζώδια που εκδικούνται όταν χωρίζουν είναι αλήθεια

Οι υπερβολές και η τάση σου να είστε κτητική και ζηλιάρα, μπορεί να ήταν η αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά το χωρισμό γίνεσαι πιο συναισθηματική. Ευτυχώς, η δυνατότητά σου να αναγεννιέσαι από τις στάχτες σου, κάνει ευκολότερη τη μετάβασή σου από τη συντροφικότητα στη μοναξιά. Έχεις εκπληκτικές αναγεννητικές ικανότητες και μπορείς να βγεις αλώβητη από οποιαδήποτε κατάσταση καλύτερα από τον καθένα. Είσαι πολύ δυναμική, αλλά πρόσεξε να μην γίνεσαι αυταρχική, διότι θέλεις να ασκείς έλεγχο στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να είναι πολύ αυτοκαταστροφικό και να σου κοστίσει την εσωτερική σου γαλήνη. Μπορείς να γίνετε εκδικητική, αν χάσεις. Εσύ βασίζεσαι στην παράξενη, υπνωτιστική ενέργειά σου και τον προσωπικό σου μαγνητισμό προκειμένου να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου.

Τοξότης, ο αισιόδοξος

Εσεύ θες εξηγήσεις και τις θες εδώ και τώρα. Θες να ξέρεις τι συνέβη στη σχέση σας και τι ήταν αυτό που οδήγησε στο χωρισμό. Η γνώση είναι το κλειδί της εσωτερικής σας ισορροπίας. Αν θες πίσω τον πρώην, θα αγωνιστείς χωρίς φόβο και είσαι αισιόδοξη ότι θα τον κερδίσεις πίσω. Έχεις ανοιχτόμυαλη προσέγγιση και κάνεις το πρώτο βήμα, έχοντας διαμορφώσει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο. Θα μιλήσεις για ολόκληρη τη σχέση και το χωρισμό, προτού μιλήσεις για το μέγεθος του προβλήματος ή εστιάσεις στις λεπτομέρειες. Ευτυχώς για σένα, είσαι αρκετά πρόθυμοι να εξερευνήσεις νέα κανάλια στην αισθηματική σου ζωή και να προβείς σε νέες περιπέτειες και φιλοσοφίες. Ο ανοιχτός χαρακτήρας σου, κάνει εύκολες τις νέες γνωριμίες και με τη χαρισματική προσωπικότητά σου, τους προσελκύεις εύκολα.

Αιγόκερως, ο πρακτικός

Εσύ όταν χωρίζεις, προσπαθείς να προσεγγίσεις τον χωρισμό, σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο. Παρ’ όλο που είσαι ρεαλίστρια, είσαι αποφασισμένη να μην αποτύχεις. Έχεις κάνει ήδη ένα πλάνο, που έχεις επιμελώς θέσει σε δράση. Είναι ένας νέος στόχος που πρέπει να επιτευχθεί. Θα προσπαθήσεις να επιμείνεεις σε αυτό που ήταν ασφαλές και γνωστό σε σένα. Η σκέψη της αλλαγής δεν είναι και τόσο καλή για σένα. Ωστόσο, έχεις την υπομονή και την επιμονή για να εφαρμόσεις αυτό το πλάνο μέχρι το τέλος και δε βιάζεσαι. Προκειμένου να ξεφύγεις από τον πόνο που σου προκάλεσε ο χωρισμός, το μυαλό σου προσπαθεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά και τους στόχους σου. Αν ο πρώην έρθει πίσω και μέσα σου είσαι αποφασισμένη να μην τον δεχτείς, ενεργείς σαν να μην θυμάσσαι ποιος είναι.

Υδροχόος, ο απότομος

Εσύ όταν χωρίζεις, δείχνεις ήρεμη, σαν να μην συνέβη τίποτα, ωστόσο ο χωρισμός σε πονάει πολύ, άσχετα αν δεν δείχνεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Κάτω από την ανάλαφρη όψη σου, κρύβεις πολλές ανασφάλειες και το έντονο στρες που αισθάνεσαι σου προκαλεί, στην κυριολεξία, διάλυση και έντονη νευρικότητα. Ξαφνικά, γίνεσαι απότομη στη συμπεριφορά σου και η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη. Μπορεί και να κάνεις εργασιοθεραπεία, δουλεύοντας πολλές ώρες, προκειμένου να ξεχαστείς ή να μιλάς με την ταχύτητα του φωτός για όλα τα άλλα πράγματα που σε ανησυχούν, όπως για τα χρήματα ή την εργασία σου, εκτός από αυτό που σε πληγώνει. Προκειμένου να προστατέψεις τον εαυτό σου και την αξιοπρέπειά σου, προτιμάς να μείνεις μόνη σε ένα ασφαλές περιβάλλον, έτσι ώστε να μην παρατηρήσει κανείς ότι κλαις.

Ιχθύες, οι ευαίσθητοι

Εσύ, επειδή είσαι υπερβολικά ευαίσθητη και συναισθηματική, παίρνεις πολύ σοβαρά το χωρισμό και εάν δεν είσαι εσύ εκείνη η οποία προκαλέσε τον χωρισμό, υποστηρίζεις συνήθως ότι κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Με τη βαθιά συμπόνια σου, ξέρεις πώς να χειριστείς τα θέματα της καρδιάς. Ενώ γίνεσαι θυσία για τους άλλους, σου είναι δύσκολο να ζητήσεις υποστήριξη. Βεβαιώσου ότι πραγματικά αγαπάς το άτομο που έχασες και δεν είναι απλά μόνο ο έρωτας και το συναίσθημα που χάνεις. Έχεις την τάση να γαντζώνεσαι πάνω στο σύντροφό σου κι αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Εσύ με την έντονη συναισθηματικότητά σου, αφήνεις τον εαυτό σου να εκφραστεί με τον τρόπο που αισθάνεται. Μπορεί και να στείλεις μήνυμα στον πρώην και να του θυμίσεις τις παλιές καλές στιγμές.