ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 30 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 30 Μαΐου.

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα μπορεί να φέρει εκπλήξεις στα σταθερά ζώδια κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Η  θετική όψη προς τον Ήλιο στους Διδύμους  κάνει αρκετά πιο ανάλαφρη την σημερινή μέρα και προσφέρεται να είστε δημιουργικοί, να επικοινωνείτε καλύτερα με τους άλλους και να έχετε καλύτερη διάθεση.

Κριός

Έντονη κοινωνική δραστηριοποίηση σήμερα ενώ οι φίλοι παίζουν καταλυτικό ρόλο και μπορεί να σας βγάλουν από τα δύσκολα. Κανονίστε να περάσετε κάποιες ώρες μαζί τους γιατί θα διασκεδάσετε πραγματικά.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο ίσως νιώθετε σήμερα μεγαλύτερη αποδοχή στα θέματα εργασίας. Μάλιστα μπορεί να έχετε ιδιαίτερη εύνοια από γυναίκες. Βέβαια μολονότι Κυριακή, το μυαλό σας θα είναι στις υποχρεώσεις σας. 

Δίδυμοι

Νέες επαγγελματικές προοπτικές, εύνοια σε σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, θετικότερη έκβαση σε σπουδές και νομικές υποθέσεις, ευχάριστες μετακινήσεις όλα αυτά είναι σενάρια που μπορεί να πραγματωθούν μια ευνοϊκή μέρα όπως η σημερινή για το ζώδιο σας! 

Καρκίνος

Στα βαθιά των σχέσεων σας ωθεί η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα! Κάποιοι μπορεί να πάρετε σημαντικές  αποφάσεις για τις σχέσεις σας αλλά μην το κάνετε βιαστικά. Μην ξεχνάτε από αύριο μπαίνουμε σε φάση ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Λέων

Στενές σχέσεις, γάμος και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μπορεί εσείς να θέλετε περισσότερα από μια σημαντική σχέση και η άλλη πλευρά να μην είναι τόσο δεκτική. Σε κάθε περίπτωση μολονότι είναι μια μέρα απαιτητική δεν θα περάσετε άσχημα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο ωθεί την προσοχή σας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και μάλιστα με λίγη προσπάθεια μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα. Θα σας απασχολήσουν ακόμη θέματα δουλειάς. 

Ζυγός

Ο έρωτας θα σας απασχολήσει περισσότερο και θα είστε πιο τυχεροί! Κυνηγήστε τον σήμερα! Θα έχετε ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. 

Σκορπιός

Θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Ίσως είναι μια ωραία ευκαιρία να διαθέσετε στους αγαπημένους σας λίγο περισσότερο χρόνο. 

Τοξότης

Η επικοινωνία γίνεται πιο ευχάριστη και αποτελεσματική ενώ μπορεί να προκύψουν καλές προτάσεις από φίλους. Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι βοηθητική στις επαφές σας αλλά και στις μετακινήσεις σας.

Αιγόκερως

Αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες, θέτετε πιο υψηλούς στόχους σε θέματα επαγγελματικών και οικονομικών. Θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα των οικονομικών.

Υδροχόος

Μεγαλύτερη τύχη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σήμερα. Περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη διάθεση. Μια ιδιαίτερα ερωτική αλλά και κοινωνική μέρα με την Σελήνη στο ζώδιο σας.

Ιχθύες

Ίσως νιώθετε την ανάγκη για λίγη απομόνωση και λιγότερες επαφές για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Σήμερα είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε από όλη την εβδομάδα.