ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 15 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 15 Αυγούστου.

Σήμερα, Κυριακή, η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Δία, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι αρκετά πιο χαλαρή, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Προσοχή βέβαια, θα πρέπει να δείξετε στις προκλήσεις για τις όποιες υπερβολές υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χρόνια πολλά σε όλες-ους!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Τη σημερινή μέρα καλό θα ήταν να αποφύγετε- ιδιαίτερα προς το βράδυ της Κυριακής- τις υπερβολές. Κρατήστε τα μυστικά μόνο για εσάς και όσους εμπιστεύεστε και δώστε περισσότερο βάρος στο ένστικτό σας και τη διαίσθηση σας, παρά σ’ όσα θα ακούσετε. Σιγά σιγά θα ανακάμψετε ακόμη κι αν νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Σ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας και γι αυτό καλό είναι να αποφύγετε να δεσμευτείτε ή να αποφασίσετε σημαντικά πράγματα. Τη σημερινή μέρα θα χαλαρώσετε αρκετά και οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη αργά τη νύχτα δίνουν μια πιο γιορτινή διάθεση, κάνοντάς σας ακόμη πιο εξωστρεφείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη θα έχει ξεπεράσει την αντίθεση της με τον Ουρανό η Σελήνη, πράγμα που σημαίνει πως η σημερινή μέρα αναμένεται πιο χαλαρή, αφήνοντας πίσω τυχόν προβλήματα στο χώρο εργασίας αλλά και μικροπαγίδες που μπορεί να έχουν προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Η σημερινή μέρα, όμως είναι πιο χαλαρή και ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά θα περάσετε πολύ όμορφα, μαζί με πρόσωπα της οικογένειάς σας, τους φίλους, τις παρέες σας.

ΛΕΩΝ: Όσο άβολο ήταν το Σάββατο, τόσο πιο ευνοϊκή τουλάχιστον από πλευράς όψεων από το μεσημέρι κι έπειτα, θα είναι η σημερινή μέρα. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή παρεξήγηση κι αν έχει προκύψει, η διάθεσή σου θα είναι σαφώς πιο ανεβασμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τη σημερινή μέρα, αποφύγετε να γεμίσετε το πρόγραμμα σας με πολλές υποχρεώσεις. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε συνεχώς πίεση. Οι προσκλήσεις για να το ρίξετε έξω είναι πολλές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τους δείτε κι όλους.

ΖΥΓΟΣ: Καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να δείξετε προσοχή στα οικονομικά σας και πιο συγκεκριμένα, στα μεγάλα έξοδα που μπορεί να κάνετε χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Αφήστε τις σοβαρές οικονομικές συζητήσεις για την επόμενη εβδομάδα. Ασαφή είναι τα πράγματα και στα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από το μεσημέρι της Κυριακής κι έπειτα θα είστε σε καλύτερο mood, οπότε θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες προσκλήσεις μπορεί να έχετε για τη γιορτή της Παναγίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τις δυο μέρες, υπάρχει ακόμη αρκετό παρασκήνιο κυρίως στα επαγγελματικά. Μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να μείνετε λίγο μακριά απ’ όλα και απ’ όλους, γι αυτό καλό είναι να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή μέρα, σας καλεί να κοινωνικοποιηθείτε και από το μεσημέρι κι έπειτα θα έχετε την ευκαιρία να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τη γιορτή της Παναγίας όπως σχεδιάζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Κυριακή είναι αρκετά πιο ευνοϊκή από το μεσημέρι κι έπειτα κι έτσι μπορεί να ευχαριστηθείτε με την οικογένεια σας και τους φίλους σας το γιορτινό τραπέζι και γενικώς να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα, οι τάσεις φυγής θα είναι πιο έντονες κι έτσι αν δεν είστε διακοπές, δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάτε κάπου μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις και να γιορτάσετε όπως θέλετε τη σημερινή γιορτινή μέρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τι πρέπει να πείτε στα 12 ζώδια για να ηρεμήσουν
Η θέση του σημαντικότερου πλανήτη στους οίκους
Ποια 4 ζώδια θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο το Δεκαπενταύγουστο 2021;