ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 18/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο πιο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας λίγο περισσότερη κυκλοθυμία στη διάθεσή μας. Σιγά σιγά αρχίζουμε να νιώθουμε την επιρροή της συνόδου του Ήλιου με τον Ερμή που γίνεται ακριβείας αύριο το πρωί.

Η σύνοδος αυτή φέρνει περισσότερες εξελίξεις στην καθημερινότητά μας, έναν πιο γρήγορο και παρορμητικό τρόπο να σκεφτόμαστε τα πράγματα και μια τάση βιασύνης σε όλα που καλό είναι να την αποφύγουμε, ειδικά αν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις ή να βγάλουμε κάποιο σημαντικό συμπέρασμα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στην πορεία της ημέρας μπορεί να φέρει λύσεις από κει που δεν το περιμένουμε ξαφνικά.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα νιώθουν λίγο πιο «άβολα» σήμερα με αυτή την Σελήνη που ξεχειλίζει συναίσθημα και ίσως δεν έχουν πολλή όρεξη εκτός από το να ασχοληθούν με το σπίτι, την οικογένεια ή κάποιες υποχρεώσεις τους.

Ταύροι και Σκορπιοί η Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιο κοντά στο στοιχείο σας και θα νιώθετε πιο όμορφα σήμερα κάνοντας τις δραστηριότητες που θέλετε. Παρόλα αυτά η μέρα μπορεί να είναι κάπως φορτισμένη επικοινωνιακά ή να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που δεν τις περιμένατε μέσα στη μέρα.

Δίδυμοι και Τοξότες μολονότι η Σελήνη στον Καρκίνο δεν συμβάλλει στο να έχετε τρελά κέφια η επερχόμενη σύνοδος Ερμή – Ήλιου σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή φρενίτιδα με συζητήσεις επί συζητήσεων. Απλά μην χάνετε ενέργεια και χρόνο σε πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν ουσιαστικά.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι πιο πιεστική η Κυριακή για σας με τη Σελήνη στον Καρκίνο κι αυτό μπορεί να σας βγει σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιέσετε τα συναισθήματα σας και να μην μιλήσετε.

Λέοντες και Υδροχόοι η Σελήνη στον Καρκίνο δεν αποτελεί την ιδανική επιρροή για το δικό σας ζώδιο καθώς φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά αλλά που σας προκαλούν μια ψυχολογική αναστάτωση.

Παρθένοι και Ιχθύες είναι μια πιο άνετη σχετικά μέρα για σας μολονότι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να ξύσει κάποια πληγή σε μια σχέση ερωτική ή φιλική. Μην το αφήνετε όμως χωρίς να το συζητήσετε. Ό,τι σπρώχνετε κάτω από το χαλάκι έρχεται και σας ζορίζει μετά περισσότερο.