ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα αναθεωρήσουν πολλά τον Νοέμβριο

Unsplash

Θα μου πεις τώρα και ποιος θα περάσει εύκολα αυτόν τον μήνα. Ο Νοέμβριος μας υποδέχεται με μία μίνι καραντίνα και καλούμαστε να κάνουμε πάλι αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

Ο Νοέμβριος είναι κανονικά ο μήνας που μάς προετοιμάζει για τα Χριστούγεννα, βάζουμε τις πρώτες κουβερτούλες στον καναπέ, τα πουλοβεράκια μας και περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Ε, τώρα θα το κάνουμε θέλοντας και μη. Και κάποια ζώδια, ανεξαρτήτως καραντίνας, θα τα βρουν λίγο σκούρα. Για την ακρίβεια, θα ανατραπούν πολλά από αυτά που ήξεραν και θα μπουν νέες βάσεις. Άρα δεν θα είναι απαραίτητα για κακό.

Παρθένος

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα τεστάρει τα όριά σου σε όλα τα επίπεδα και ξεκινάει με τη διέλευση του πλανήτη σου Ερμή σήμερα 3 Νοεμβρίου. Ενεργοποιεί τον 2ο οίκο των χρημάτων, της ασφάλειας και των απολαύσεων. Ταυτόχρονα, ο Ποσειδώνας περνά από τον 7ο οίκο της συντροφικότητας και των αποκαλύψεων που μάλλον δεν περίμενες. Τώρα πρέπει να κάνεις κινήσεις ματ στη δουλειά αλλά σου λείπει η αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Είσαι έτοιμη να τα φέρεις όλα τούμπα, γιατί διαισθάνεσαι ότι πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σε κυβερνά, σε κάνει να επαναπροσδιορίζεις κάποιες αξίες και να έχεις μία στιγμή επιφοίτησης. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα αφήσεις όλα τα γνώριμα πίσω σου και θα δημιουργήσεις έναν ολοκαίνουριο εαυτό.

Υδροχόος

Η Σύνοδος Δία- Πλούτωνα σε κάνει να παραδεχτείς αυτό που δεν ήθελες να δεις τόσα χρόνια. Μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα κάποιες οικονομικές οφειλές. Κάνε λίγη υπομονή και θα δεις πολύ σύντομα φως στο τούνελ. Ειδικά σε θέματα που αφορούν σε χαρά, έρωτα και πίστη. Να είσαι αυθεντική και όλα θα μπουν στη σωστή θέση.