ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα μαγνητίσουν την προσοχή αυτόν τον Νοέμβριο

Unsplash

Μπορεί ο Νοέμβριος να μπαίνει σε λίγες μέρες, αλλά ο γενέθλιος μήνας του Σκορπιού έχει ήδη ξεκινήσει. Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, που θα περάσουμε στον αγαπημένο Τοξότη.

Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια τον γενεθλίων του Σκορπιού, κάποιοι θα περάσουν έκτακτα. Ο Νοέμβριος έχει ανάδρομο Άρη και Δία μαζί με Κρόνο στον Αιγόκερω. Τα θέματα που ανακύπτουν είναι γύρω από την επιθυμία, τη σεξουαλικότητα και την επιθετικότητα. Επίσης, θα κληθείς να δώσεις έμφαση σε θέματα ιεραρχίας και εξουσίας. Αλλά τα εξής 3 ζώδια θα περάσουν πάρα πολύ ωραία και κυρίως θα ξεχωρίσουν, τόσο προσωπικά όσο και εργασιακά. Αλλά θα αλλάξει και ο τρόπος που διεκδικείς.

Καρκίνος

Είσαι στα καλύτερά σου Καρκίνε, είτε αναζητάς τον έρωτα είτε τον έχεις βρει. Με τον Ήλιο να ενεργοποιείται στον 5ο οίκο της χαράς, του ρομάντζου, του πάθους και της δημιουργικής έκφρασης.

Αποκτάς σου λέει όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι στις σχέσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις χάσει το επαγγελματικό σου κίνητρο, αυτός ο Νοέμβριος θα το βρει για λογαριασμό σου.

Σκορπιός

Αν δεν νιώσεις καλά στα γενέθλιά σου εσύ, τότε ποιος; Ώρα να γιορτάσεις όλα όσα έχεις πετύχει αυτήν τη χρονιά. Γίνεται επίσης κάτι άλλο πολύ σημαντικό.

Αλλάζει το μοτίβο με το οποίο επικοινωνούσες με τους άλλους. Κάνεις ένα πνευματικό ταξίδι και μαθαίνεις πώς να χρησιμοποιείς τη φωνή σου. Τώρα θα σε ακούσουν όλοι και έχεις όλη την αυτοπεποίθηση για να το κάνεις.

Ιχθύς

Η δική σου ενέργεια δονείται πάντα σε υψηλά επίπεδα αλλά αυτός ο Νοέμβριος θα είναι ακόμα πιο έντονος. Όσο περισσότερο πιστεύεις στη δύναμή σου, τόσο πιο εύκολα θα πετύχεις τα όνειρά σου.

Ο Ήλιος θα φωτίσει τον ένατο οίκο της μόρφωσης, των ταξιδιών και των μακιροπρόθεσμων στόχων. Ο Πλούτωνας θα ενεργοποιήσει και τον 110 οίκο των ευχών και των ονείρων. Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα Ιχθύ.