ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που πρέπει να αποφύγεις ερωτικά μέσα στο 2021

Unsplash

Όλοι έχουμε ένα καρμικό match που μάς περιμένει εκεί έξω. Μπορεί τα ζώδια να μην αρκούν και ο καθένας να έχει τον δικό του αστρολογικό χάρτη, αλλά σε γενικές γραμμές, δεν έχουμε όλοι τους ίδιους στόχους. Ειδικά αν μιλάμε για τα ερωτικά.

Ωστόσο, εδώ δεν μιλάμε για το ζώδιο που δεν σου ταιριάζει με τίποτα. Μιλάμε για αυτό που έχει διαφορετικά όνειρα για το 2021 και είστε σε διαφορετικό μήκος κύματος, όσον αφορά στα ερωτικά και τις σχέσεις ζωής. Δώσε βάση γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που φαντάζεσαι.

Κριός

Εδώ δεν θα εκπλαγείς και πολύ. Ο Κριός αποζητά ακόμα περισσότερο την περιπέτεια και την έντονη σεξουαλική ζωή και μάντεψε ποιος δεν θα του τα δώσει όλα αυτά. Ο Παρθένος.

Ταύρος

Ο Ταύρος το έχει πάρει απόφαση και θέλει μία σταθερή σχέση με γερά θεμέλια για το 2021. Αλλά δεν θα το πετύχει ποτέ αν αποφασίσει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον ανεξάρτητο Υδροχόο.

Δίδυμοι

Αν γνωρίσεις έναν Ιχθύ και σκεφτείς ότι πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σου, θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς. Εκτός αν θες να εξηγείς κάθε σου αστείο επειδή το ταίρι σου νιώθει βαθιά προσβεβλημένο.

Καρκίνος

Ίσως φέτος είναι η χρονιά που θα δημιουργήσεις τη σχέση της ζωής σου, αλλά ο Ζυγός θα δώσει πολύ μεγαλύτερη σημασία στη δουλειά και πώς θα βελτιώσει το στιλ του. Δεν είσαι σε θέση να κάνεις υπομονή με κάποιον που θέλει να ευχαριστεί τους πάντες.

Λέων

Αν θέλεις και φέτος τεράστια ένταση, πάθος και καυγάδες, τότε ναι δοκίμασε την τύχη σου με έναν Σκορπιό. Αλλά αν είσαι σε φάση να βάλεις γερά θεμέλια στον έρωτα, μείνε μακριά που σου λέω.

Παρθένος

Δεν ξέρει ούτε και ο ίδιο τι ψάχνει μέσα στο 2021, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα το βρει σε έναν Δίδυμο. Ακόμα και αν θέλουν να ερωτευτούν, το κάνουν με πολύ διαφορετικό τρόπο.

Ζυγός

θα σου πω το ίδιο με πριν. Ο Ζυγός είναι μία κοινωνική πεταλούδα και το social distancing δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Ο Καρκίνος μόνο εμπόδιο θα μπει στο lifestyle του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι δυναμικός και έντονος και δεν ανέχεται προσωπικότητες που είναι σαν εκείνον. Αν βγούμε από την καραντίνα για να πάμε σε ένα μπαρ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει σκηνή μεταξύ Σκορπιού και Λέοντα, που θα φλερτάρει, ακόμα και αν συνοδεύεται.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει χάσει τα ταξίδια και δεν προτίθεται να χάσει και το πάθος στα ερωτικά του. Από την άλλη, ο Ταύρος το έχει πάρει απόφαση να νοικοκυρευτεί. Υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Αιγόκερως

Άλλο ένα ζώδιο που δεν πρόκειται να βρει τη γαλήνη με τον περιπετειώδη Δίδυμο. Και μετά απορεί γιατί τον κρατάμε σε απόσταση ασφαλείας.

Υδροχόος

Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ο Υδροχόος το πήρε απόφαση και αποφάσισε να σοβαρευτεί, ο Καρκίνος θα τον κάνει να αναθεωρήσει και να επιστρέψει στην ελευθερία του. Η καταπίεση θα είναι αναπόφευκτη.

Ιχθύς

Ανεξαρτήτως χρονιάς, ο Ιχθύς αναζητά πάντα κατανόηση και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάρει αυτό που χρειάζεται από έναν Υδροχόο.