ΕΡΩΤΑΣ

Οι 4 ζωδιακοί συνδυασμοί που κάνουν απίστευτο σεξ αλλά δεν πρόκειται να ερωτευτούν

Για αρχή, ας παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο καλό σεξ που δεν οδηγεί απαραίτητα σε ένα μεγάλο love story. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δε γίνεται να έχεις τις ίδιες προσδοκίες από κάθε άνθρωπο. Αν βρίσκεσαι σε μία ξέγνοιαστη φάση της ζωής σου που δεν σε πολυενδιαφέρει η προοπτική μίας σχέσης, γιατί να μην απολαύσεις κάτι πιο casual που σου χαρίζει εκρηκτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα (ή και εκτός) και σε κάνει να βλέπεις αστράκια; Ε, η καλή χημεία στο σεξ δε σημαίνει ότι θα σου προκύψει και έρωτας. Και οι παρακάτω ζωδιακοί συνδυασμοί το αποδεικνύουν.

 

Δίδυμοι με Κριό

Μιλάμε για δύο ζώδια που έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Έντονα περιπετειώδες πνεύμα, κοινωνικότητα και αγάπη για νέα χόμπι και ταξίδια. Ταυτόχρονα, και οι δύο αντιμετωπίζουν το σεξ ανάλαφρα και διασκεδαστικά χωρίς να το αναγάγουν σε κάτι τεράστιο. Δεν ντρέπονται να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο σεξ, πειραματίζονται εξίσου και μπορούν να φτάσουν στα άκρα. Απλά είναι λίγο δύσκολο να αντέξουν ο ένας τον άλλο διότι θα πλακώνονται για το ποιος θα πρωτοκυριαρχήσει στη σχέση.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που πειραματίζονται εύκολα στο σεξ

Υδροχόος με Τοξότη

Τα δύο ζώδια που είναι γνωστά για την ελευθερία και το ταπεραμέντο τους. Αρνούνται να συμβιβαστούν (και να σοβαρευτούν) και αυτό τους κάνει μάλλον εκρηκτικούς εραστές, ειδικά όταν ξέρουν ότι ο άλλος δεν περιμένει κάποιο είδος δέσμευσης από εκείνους. Θα δοκιμάσουν kinky sex; Ε αν δεν το κάνουν αυτοί οι δύο, ποιοι θα το κάνουν; Ένας Καρκίνος παρέα με έναν Ιχθύ;

Ζυγός με Λέοντα

Εδώ μιλάμε για μία ξεχωριστή περίπτωση γιατί ναι μεν θα γίνει ερωτικό Βιετνάμ, αλλά θα γνωριστούν σε μία γκαλερί ή σε μία δοκιμή κρασιών. Θέλουν και οι δύο να γίνονται αντικείμενο προσοχής και φροντίδας και το σεξ θα είναι αρκετά αισθησιακό. Η καλύτερή τους είναι να βλέπουν τι κάνουν σε καθρέφτη. Αν και θα τα δώσουν όλα στο σεξ, δεν πρόκειται να κάνουν το ίδιο σε μία σχέση. Αυτοί οι δύο θα τα βρουν καλύτερα ως εραστές ή ως συνεργάτες ενός δημιουργικού project.

Αιγόκερως με Καρκίνο

Αν και θεωρείται ένας καρμικός συνδυασμός, αυτό ισχύει μάλλον στην περίπτωση του σεξ. Ο αυστηρός και κυριαρχικός Αιγόκερως θα απελευθερώσει σεξουαλικά τον πιο τρυφερό Καρκίνο και κλικάρουν απίστευτα σε αυτόν τον τομέα. Για να μη σου πω ότι μπορεί να φτάσουν και σε σαδομαζοχιστικά σημεία (θου Κύριε). Αν όμως μιλάμε για σχέση, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα και γιατί υπάρχουν χαοτικές διαφορές μεταξύ τους και θα φανεί αργά ή γρήγορα.