ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει το 2021 σε κάθε ζώδιο (εκτός από υγεία); Έρωτα, λεφτά ή καριέρα;

Unsplash

Καλή χρονιά σε όλους μας! Μακάρι το 2021 να είναι γενναιόδωρο μαζί μας και να μάς δώσει όλα όσα μάς στέρησε ο προκάτοχός του.

Αν και ξέρεις ότι το μοναδικό πράγμα που θα χρειαστείς, και που δεν είναι δεδομένο, είναι η υγεία, είμαστε άνθρωποι και έχουμε επιθυμίες. Κάθε χρονιά φέρνει πάντα κάτι νέο, χωρίς να χρειάζεται καν να προσπαθήσεις. Είναι φέτος η χρονιά που θα σου φέρει έναν μεγάλο έρωτα; Θα αλλάξεις δουλειά; Θα έρθουν περισσότερα λεφτά; Για να δούμε τι σε περιμένει το 2021.

Κριός

Θα σου φανεί οξύμωρο, αλλά θα εκτοξευτούν οι κοινωνικές σου δεξιότητες. Καραντίνα ή μη, θα βελτιώσεις τον τρόπο που επικοινωνείς και αυτό θα σου ανοίξει πόρτες. Θα πάρεις μέρος σε διάφορες ομάδες, επαγγελματικές και φιλικές και θα δεις πολύ σύντομα να αλλάζουν τα επαγγελματικά.

Ταύρος

Ταύρε, είναι η χρονιά της καριέρας. Ο Ουρανός είναι στο ζώδιό σου από το 2019 και κινείται αργά αλλά σταθερά. Το 2021 θα βιώσουν τεράστιες επαγγελματικές αλλαγές οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο, ενώ το 2022 έχουν σειρά οι Ταύροι του Μαίου. Σε κάθε περίπτωση, είσαι έτοιμη να αναλάβεις πολύ μεγαλύτερες ευθύνες.

Δίδυμοι

Έφτασε η ώρα που θα λάμψεις. Υπάρχει περίπτωση να γράψεις το πρώτο σου βιβλίο ή να ξεκινήσεις το δικό σου podcast. Όταν θα το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα μπορέσεις να κάνεις τα ταξίδια σου, τα οποία ίσως συνδυαστούν με έναν νέο κύκλο εκπαίδευσης ή σεμιναρίων.

Καρκίνος

Έχεις ταλαιπωρηθεί γενικώς τα τελευταία χρόνια, αλλά κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί να πάρεις αύξηση αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα έρθουν πολλά χρήματα από το πουθενά. Θα είναι κληρονομιά; Θα κερδίσεις το λαχείο;

Λέων

Η χρονιά ξεκινάει λίγο περίεργα αλλά στην πορεία, θα αλλάξουν εντελώς οι σχέσεις σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρέπει να κάνεις εσύ τα πάντα και οι ευθύνες θα μοιραστούν. Έρχεται ένας έρωτας με ουσία και θεμέλια.

Παρθένος

Η δουλειά θα είναι και φέτος πάρα πολύ σημαντική για εσένα. Θα υπάρξουν αμέτρητες επαγγελματικές ευκαιρίες, ειδικά αν δουλεύεις στο κομμάτι της επικοινωνίας. Να θυμάσαι ότι οι νέες τεχνολογίες θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της δουλειάς.

Ζυγός

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται καθόλου να φάμε κουφέτα ή να αποκτήσεις παιδί. Αν πάλι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου, φέτος θα πετύχεις το project που δουλεύει καιρό στο μυαλό σου.

Σκορπιός

Με τόσο καιρό που κάθεσαι σπίτι, έχεις αποκτήσει περισσότερη ενέργεια που τη διοχετεύεις σε αλλαγές στο σπίτι. Προβλέπεται να αλλάξεις χώρο φέτος και να τον φτιάξεις έτσι όπως τον έχεις ονειρευτεί.

Τοξότης

Κινείσαι στο ίδιο επίπεδο με τους Διδύμους και το 2021 θα κάνεις αυτό που λατρεύεις. Ταξίδια. Το πιθανότερο όμως είναι ότι ένα δημιουργικό project θα περάσει στο επόμενο επίπεδο και θα λάβεις μεγάλη αναγνώριση.

Αιγόκερως

Δουλεύεις πολύ τα τελευταία 3 χρόνια και τώρα θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Είναι η χρονιά που μπορεί να επενδύσεις σε μία μεγάλη ιδέα που έχεις εδώ και καιρό ή να κερδίσεις πολλά χρήματα από αυτήν.

Υδροχόος

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι φέτος είναι η χρονιά σου. Είσαι στο κέντρο των γεγονότων αν και οι πρώτοι δύο μήνες μάλλον θα είναι αδιάφοροι. Μετά όμως απογειώνεσαι και θα δεις τεράστιες αλλαγές σε όλους τους τομείς. Μα σε όλους.

Ιχθύς

Στρέφεσαι προς τα μέσα και αυτό είναι κάτι γνώριμο για εσένα. Εν καιρώ πανδημίας, προσαρμόζεσαι στην απόλυτη ηρεμία και δουλεύεις κυρίως με τον εαυτό σου. Χρονιά ενδοσκόπησης, τέχνης και προσωπικής άνθησης.