ΖΩΔΙΑ

Τι να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζώδιό σου

Pexels

Αν νιώθεις ότι η ερωτική σου ζωή έχει κολλήσει, ίσως είναι καιρός να συμβουλευτείς τον ζωδιακό κύκλο. Κάθε ζώδιο εμφανίζει το δικό του σύνολο χαρακτηριστικών, και ενώ όλα έχουν θετικές πλευρές, σε ακραίο επίπεδο, τα ίδια χαρακτηριστικά μπορούν να οδηγήσουν σε αυτοσαμποτάζ. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για νέες γνωριμίες και γιατί όχι, σχέσεις. Αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ πιο εύκολο να παρασυρθείς, επαναλαμβάνοντας παλιά μοτίβα γνωριμιών.

Αν και θα πρέπει πάντα να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, μπορεί να χρειαστεί να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου. Τι θα πρέπει, λοιπόν, κάθε ζώδιο να προσέξει στο κεφάλαιο «πρώτο ραντεβού»;

Pexels

Κριός

Οι φλογεροί Κριοί λατρεύουν να αφήνουν τα συναισθήματά τους να ξεχύνονται. Έχουν μια ζωηρή, παθιασμένη άποψη για τη ζωή. Η σύγκρουση και ο ανταγωνισμός είναι διεγερτικά για αυτό το ζώδιο της φωτιάς. Όταν πρόκειται για πρώτα ραντεβού, ο Κριός μπορεί να ερωτευτεί γρήγορα. Αλλά πριν το καταλάβεις, οι σπίθες έχουν ξεφύγει και έτσι ο Κριός μπορεί να βρεθεί να παίζει μπάλα, με κάποιον που στην πραγματικότητα δεν αντέχει. Αν είσαι Κριός, φρόντισε να γνωρίσεις πραγματικά ανθρώπους. Αν μόλις γνώρισες κάποιον, απόλαυσε τη στιγμή πριν κατέβεις ορμητικά στην κουνελότρυπα της αγάπης. Τα παθιασμένα ρομάντζα είναι μεθυστικά και διασκεδαστικά, αλλά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε μια σειρά από συντριβές. Αν ψάχνεις για κάτι πιο σταθερό, το να κινηθείς με πιο ήπιο ρυθμό, μπορεί να σου επιτρέψει να μάθεις ένα άτομο καλύτερα, χωρίς το πάθος να σε αποσυντονίζει. Μόνο τότε θα μπορέσεις να να δεις κάποιον όπως πραγματικά είναι και όχι μόνο την ιδέα που έχεις για το ποιος είναι.

Ταύρος

Αργά και σταθερά. Οι Ταύροι τείνουν να μην εκφράζουν πολύ τα συναισθήματά τους, από φόβο μήπως πληγωθούν. Αυτός ο ρυθμός μπορεί να κρατά τον Ταύρο ασφαλή βραχυπρόθεσμα, αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορεί επίσης να απογοητεύσει πιθανούς συντρόφους λόγω της έλλειψης ορατού ενδιαφέροντος. Εάν είσαι Ταύρος, δεν χρειάζεται να πας από το 0 στο 100 αμέσως. Αλλά μην φοβάσαι να πατήσεις λίγο γκάζι στον ρυθμό στη ζωή σου. Το να αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί, μπορεί να είναι συναρπαστικό. Άνοιξε την καρδιά σου και απόλαυσε τη διαδρομή. Μπορεί να διαπιστώσεις μάλιστα, ότι και οι άλλοι θα αρχίζουν να ανοίγονται πιο γρήγορα επίσης.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, αγαπάνε την ελευθερία και την ευελιξία. Αν κάποιος προσπαθήσει να τους περιορίσει, θα τρέξουν όσο πιο μακριά μπορούν. Μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό με κάποιον, αν αισθανθούν ότι είναι έτοιμοι να το βάλουν στα πόδια ανά πάσα στιγμή. Εάν αναζητάς μια βαθύτερη σύνδεση, δώσε μια ευκαιρία σε άτομα που σε ενδιαφέρουν και σχέδια που σε ενθουσιάζουν. Να θυμάσαι ότι το να βγαίνεις συνεχώς με κάποιον, δεν σημαίνει ότι παντρεύεσαι ή ότι κουβαλάς μια μπάλα με αλυσίδα. Απλώς διασκεδάζεις και απολαμβάνεις την στιγμή, και αυτό είναι εντάξει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι εραστές, όχι μαχητές. Κάθε πρώτο ραντεβού είναι η ιδανική ευκαιρία για να ερωτευτούν. Σπάνια κρύβουν τα συναισθήματά τους και αυτό δεν λειτουργεί πάντα υπέρ τους. Αν είσαι Καρκίνος, άσε τον άλλον να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, πριν την χαρίσεις απλόχερα. Η αβίαστη αυτή αμεσότητα μπορεί να δημιουργήσει έναν ψεύτικο δεσμό εγγύτητας. Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Λέων

Οι Λέοντες είναι δυναμικοί και λατρεύουν να είναι επικεφαλής. Έχουν μια μαγνητική, ισχυρή προσωπικότητα και ως φυσικοί ηγέτες, τείνουν να τραβάνε τα βλέμματα, όπου κι αν βρεθούν. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να εξυπηρετήσουν καλά στο μέτωπο της καριέρας, αλλά μπορεί να γίνουν λίγο πιο δύσκολα όταν πρόκειται για ραντεβού. Αντί να μιλάς ακατάπαυστα προσπάθησε να ακούς τον άλλο. Το να είσαι στο προσκήνιο μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά ένα πρώτο ραντεβού έχει να κάνει με τη γνωριμία, όχι μόνο με το να εντυπωσιάσεις κάποιον με τη λάμψη σου.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν υψηλά πρότυπα για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού, αναρωτιούνται εάν το άτομο που κάθεται απέναντί ​​τους μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους. Δυστυχώς, εκτός κι αν μιλάμε για παγωτό σοκολάτας, η τελειότητα είναι ανύπαρκτη. Προσπάθησε να δεις τους ανθρώπους για αυτό που είναι και να τους εκτιμήσεις για αυτό που μπορούν να φέρουν στο τραπέζι. Το να προσπαθείς να διαμορφώσεις κάποιον, σύμφωνα με αυτό που ψάχνεις, μπορεί να είναι εξουθενωτικό. Παράλληλα, ο άλλος μπορεί να αισθάνεται αγανάκτηση, επειδή δεν τον αποδέχεσαι όπως είναι. Δεν είναι κάθε ραντεβού άσπρο ή μαύρο. Μπορείς απλά να ακόμα να απολαύσεις μια νέα γνωριμία και να ακολουθήσεις τη ροή των πραγμάτων .

Ζυγός

Οι Ζυγοί αγαπούν την αγάπη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις και ο γάμος μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικά για τον Ζυγό. Το ραντεβού, ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Μετά από μερικούς γύρους σε εφαρμογές γνωριμιών, αισθάνονται απογοητευμένοι που το τέλειο άτομο δεν έχει εμφανιστεί. Τα πρώτα ραντεβού δεν είναι τα αγαπημένα τους, αφού προτιμούν να περάσουν κατευθείαν στη φάση της δέσμευσης. Κάτι που μπορεί να τρομάζει τους πιθανούς μνηστήρες και που μπορεί να σημαίνει ότι δένονται με κάποιον με τον οποίο δεν είναι και τόσο συμβατοί. Γι’ αυτό καλό θα είναι να μάθεις να βάζεις όρια στον εαυτό σου. Το να κάνεις κάποιον να νιώθει ξεχωριστός είναι υπέροχο, αλλά όχι εις βάρος σου. Είναι ΟΚ να είσαι ενθουσιώδης, ενώ βγαίνεις ραντεβού, αλλά είναι σημαντικό να μην έχεις προσδοκίες από πολύ νωρίς. Δεν μπορούν όλοι να κινηθούν με τον ίδιο ρυθμό με εσένα. Οπότε απλά άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά με τον καιρό.

Σκορπιός

Οι έντονοι Σκορπιοί, απεχθάνονται τις επιφανειακές συζητήσεις και τις χλιαρές καταστάσεις. Μόλις οι Σκορπιοί ερωτευτούν, η έλξη για τον σύντροφό τους μπορεί να είναι αρκετά έντονη, κάτι που μπορεί περιστασιακά να τρομάξει τους άλλους. Εάν είσαι Σκορπιός ή έχεις Σελήνη σε αυτό το ζώδιο, το πάθος σου μπορεί να είναι μεθυστικό, αλλά μπορεί να είναι και δύσκολο για τους άλλους να φτάσουν εκεί αμέσως. Για το δικό σου πρώτο ραντεβού, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις λίγο ταχύτητα. Μην βιαστείς να ρωτήσεις για το νόημα της ζωής ή τους βαθύτερους φόβους του άλλου, στο πρώτο ραντεβού. Φλέρταρε και διασκέδασε και άφησε τη βαθύτερη συζήτηση για το δεύτερο ραντεβού. Εάν το πετύχεις πραγματικά, θα έχεις άφθονο χρόνο για να γνωριστείς με τον άλλο, σε πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Τοξότης

Ο Τοξότης, είναι παρορμητικός και τολμηρός. Λατρεύει τις νέες ιδέες, τις φρέσκες εμπειρίες, την εξερεύνηση, την ελευθερία και να εκμεταλλεύεται όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Ενώ η αυθόρμητη φύση σε οδηγεί σε ατελείωτη διασκέδαση, μπορεί επίσης να προκαλέσει φόβο δέσμευσης και ευθύνης. Ο Τοξότης μπορεί να ερωτευτεί γρήγορα και να ξε-ερωτευτεί το ίδιο γρήγορα. Μήπως όμως αν βρεις κάποιον ξεχωριστό, αξίζει να δοκιμάσεις; Αν κάτι πάει στραβά στο πρώτο ραντεβού προσπάθησε να το επιλύσεις, πριν απλά γυρίσεις την πλάτη σου. Μπορεί να είναι τρομακτικό να ανοιχτείς και να γίνεις ευάλωτη με ένα άλλο άτομο, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια βαθιά ανταποδοτική εμπειρία.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου τη δουλειά και να κατευθυνθείς προς τη διασκέδαση. Η επιμονή σου μπορεί να βοηθάει σε ζητήματα καριέρας, αλλά αν θες να βρεις τον έρωτα φέτος το καλοκαίρι, πρέπει να απελευθερωθείς από το χάος. Το καταλαβαίνουμε, θέλεις να πετύχεις και στο πρώτο ραντεβού. Αλλά δεν υπάρχει κανένα πενταετές πλάνο που να μπορείς να ακολουθήσεις για να βρεις ρομαντισμό. Δεν χρειάζεται να είναι όλα προγραμματισμένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Το να βγεις από την ρουτίνα σου, θα ανοίξει δρόμους σε κάθε είδους νέες δυνατότητες και νέους ανθρώπους. Ίσως ακόμη και να συναντήσεις κάποιον διαφορετικό από τον κανονικό σου «τύπο». Και μπορεί απλώς να διασκεδάσεις στην πορεία.

Υδροχόος

Προοδευτικοί και αντισυμβατικοί από τη φύση τους, οι Υδροχόοι αγκαλιάζουν την ατομικότητά τους και τους αγαπάμε γι’ αυτό. Έχουν λογικά, πραγματιστικά μυαλά, που τους κάνει να σκέφτονται τις σχέσεις ως ένα παζλ που πρέπει να λυθεί. Ωστόσο, δεν θέλουν όλοι να ερωτηθούν για τα μελλοντικά τους σχέδια στο πρώτο ραντεβού. Κάθε ραντεβού πρέπει να είναι και διασκεδαστικό όσο και πρακτικό. Για αυτό φρόντισε να απολαύσεις τις απλές στιγμές της γνωριμίας με κάποιον. Δεν χρειάζεται να είναι όλα ένα μέσο για έναν σκοπό. Χαλάρωσε και απόλαυσε την εμπειρία του πρώτου ραντεβού, ακόμα κι αν δεν πιάνεις τα vibes που αναζητάς.

Ιχθύες

Αν ο Έρωτας είχε ζώδιο, θα ήταν Ιχθύς. Οι σχέσεις και ο ρομαντισμός, είναι τα ονόματα του παιχνιδιού στον κόσμο των Ιχθύων. Συμπαθητικός και ευαίσθητος, ο Ιχθύς τείνει να είναι μονογαμικός. Και ενώ το να μένεις σε μια σχέση μπορεί να είναι παρηγορητικό, ίσως ήρθε η ώρα να ζήσεις λίγο αυτό το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν παίζεις σε γήπεδο που δεν σου αρέσει, μπορεί να σε ωφελήσει μέχρι να βγεις έξω, χωρίς τα ροζ γυαλιά σου. Δεν χρειάζεται κάθε συνάντηση να έχει παραμυθένιο τέλος. Ίσως μια καλοκαιρινή ερωτική ιστορία είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τη ζώνη άνεσής σου και μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.