ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και αισιοδοξία και σήμερα έχεις την ευκαιρία να το πετύχεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο να απολαύσεις όμορφες στιγμές και πρόσωπα που έχεις κοντά σου.

Ταύρος

Ταύρε, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου καθώς φαίνεται να θέλεις να επικεντρωθούν όλοι πάνω σου. Είναι σημαντικό βέβαια ότι είσαι δοτικός και θετικός και αυτό έχει αντίκρισμα. Η καλή σου διάθεση εκτιμάται από το περιβάλλον σου και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ημέρα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η αναστάτωση που πιθανά σου δημιουργούν καταστάσεις του παρελθόντος παίρνουν τέλος καθώς φαίνεται να συμβιβάζεσαι και να ξεπερνάς ότι μπορεί να σε έχει πληγώσει μέχρι στιγμής. Βρίσκεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση τις όποιες δυσκολίες και να τις αφήσεις πίσω σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, επικεντρώσου στον επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Η αισιοδοξία θα σε οδηγήσει στο να δεις χωρίς προκαταλήψεις πώς μπορείς να κινηθείς για να πετύχεις τα όνειρά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λέων

Λέων, οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά την κοινωνική σου καταξίωση θα είναι θετικές και αυτό θα είναι αρκετό για να ανέβεις κατακόρυφα σε ψυχολογικό επίπεδο και να αφήσεις το άγχος στην άκρη. Η καλή διάθεση σε βοηθά να επικεντρωθείς σε θέματα ρουτίνας που πρέπει να λύσεις.

Παρθένος

Παρθένε, το κέφι και η χαρά δεν αφήνουν την ψυχολογία σου να επηρεαστεί από τα τεκταινόμενα και έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να περάσεις όμορφα επικοινωνώντας με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις πνευματικά και να δεχθείς νέα ερεθίσματα.

Ζυγός

Ζυγέ, τα συναισθήματα και η ένταση τους πια δεν σε φοβίζουν και είναι αυτά που παίζουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα καθώς φαίνεται να ξεπερνάς τις ανασφάλειές σου και να αφήνεις τη νευρικότητα στην άκρη. Το οικογενειακό περιβάλλον παίζει κυρίαρχο ρόλο για να νιώσεις ηρεμία και σταθερότητα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η θετική σου διάθεση παίζουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς είναι αυτό που θα δώσει ώθηση στο να ξεπεραστούν γκρίνιες και να επικρατήσει η απόλυτη αρμονία. Να θυμάσαι μόνο ότι οι πολλές υποσχέσεις δεν χρειάζονται για να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα.

Τοξότης

Τοξότη, οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει φαίνεται πια να μην σε απελπίζουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και θα σε απαλλάξουν από άγχη που πιθανά είχες. Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στους γύρω σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είναι βέβαιο ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και να χάσεις το κέφι σου καθώς βλέπεις τη ζωή από τη θετική της σκοπιά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου το αφαιρέσει. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που διασκεδάζεις ερχόμενος σε επαφή μαζί τους.

Υδροχόος

Υδροχόε, εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα με πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει στο παρελθόν. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις την αισιοδοξία να προχωρήσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αργά ή γρήγορα θα πάρεις τις πρωτοβουλίες για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σταθούν δίπλα σου. Η καλή σου διάθεση και η αισιόδοξη στάση σου πρωταγωνιστούν και στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.