ΖΩΔΙΑ

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν μπλέξεις ερωτικά με Αιγόκερω

Unsplash

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του 2021, τη χρονιά που περιμέναμε τόσο καιρό μπας και δούμε άσπρη μέρα. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι διανύουμε και τον γενέθλιο μήνα του αγαπημένου Αιγόκερου.

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις αμέσως σε έναν Αιγόκερω, είναι ο δυναμισμός και οι αρχηγικές του τάσεις; Πώς φέρεται όμως όταν είναι in love; Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του και τι προτιμά στο σεξ;

Ξέρει τι θέλει

Δεν είναι ότι σου προκαλεί έκπληξη. Ένας Αιγόκερως θέτει παντού στόχους και δεν σταματά μέχρι να τους πετύχει. Είναι το ζώδιο που διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του και αυτό φαίνεται μέσα από την υπέρμετρη αυτοπεποίθησή του. Και φυσικά, αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τις ερωτικές επιδόσεις του.

Εκτιμά τη single ζωή του

Ο Αιγόκερως είναι μονογαμικός και επενδύει συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο, αλλά δεν βιάζεται να τον βρει νωρίς στη ζωή. Απολαμβάνει τη μοναξιά του και γλεντά τη ζωή μέχρι να προκύψει ο άνθρωπος που θα γίνει το soulmate του. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας Αιγόκερως αργεί να παντρευτεί συνήθως ή προτιμά τις μακροχρόνιες σχέσεις, προτού πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Έχει τον έλεγχο στο σεξ

Σου αρέσει δεν σου αρέσει, ο Αιγόκερως θέλει να έχει τον έλεγχο στο κρεβάτι (όπως και στη δουλειά). Γυναίκα ή άντρας, είναι συνήθως από πάνω και θα φροντίσει να μάθεις γρήγορα ότι έχει και εκεί το πάνω χέρι.

Δεν φοβάται να πειραματιστεί

Μην τον/την βλέπεις έτσι σοβαρό/ή. Όταν μιλάμε για πάθος και σεξ, δεν έχει καθόλου αναστολές και πειραματίζεται με τρομακτική ευκολία. Εκτονώνει τη σωματική ένταση μέσα από το σεξ και δεν αναλώνεται σε βαρετές και επαναλαμβανόμενες εμπειρίες.

Ασχολείται πολύ με τον εαυτό του

Το λέει και η λέξη. Ο Αιγόκερως κάνει σχέσεις ζωής, αλλά επικεντρώνεται πολύ στον εαυτό του και τις ανάγκες του. Από τη μία, είναι καλό και τον βοηθά να εξελιχθεί προσωπικά, αλλά από την άλλη, σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είσαι προτεραιότητα.