ΖΩΔΙΑ

Αυτή είναι η πιο ερωτική μέρα του 2021, για όλα τα ζώδια. Και είναι πολύ κοντά

Unsplash

Αν νιώθεις ότι η χρονιά ξεκίνησε εντελώς λάθος και δεν υπάρχει ελπίδα καμιά, δεν σε αδικούμε.

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος ήταν γεμάτοι περίεργες ειδήσεις και η πανδημία δεν μας βοηθά στο να δούμε τα πράγματα με αισιοδοξία. Αν βάλεις μέσα και τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που ήρθε και σε βρήκε single (and ready to mingle), δεν θέλει και πολύ για να σε πάρει από κάτω. Υπάρχουν όμως καλά νέα και θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι. Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου απέχει μία ανάσα.

Η πιο ερωτική μέρα του 2021, για όλα τα ζώδια

Θεωρείς ότι δεν γίνεται να υπάρχει μία τυχερή ημέρα για όλα τα ζώδια; Οι αστρολόγοι θα διαφωνήσουν μαζί σου και θα σου πουν ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη που απευθύνεται σε όλους μας, και είναι προ των πυλών. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος ενώνονται με τον Κριό και ενεργοποιούν μία 7ετή περίοδο αγάπης, έρωτα και χρημάτων. Και όλα αυτά θα συμβούν στις 26 Μαρτίου. Ε τώρα, αν δεν ερωτευτείς κεραυνοβόλα αυτήν τη μέρα, δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί κιόλας.

Πώς εξηγείται αστρολογικά;

Κάθε χρόνο, η Αφροδίτη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ήλιο και με ένα διαφορετικό ζώδιο. Φέτος, είναι η σειρά του Κριού και ο Ήλιος βρίσκεται στην ιδανική του θέση. Επίσης, ξέρουμε ήδη ότι αυτό το ζώδιο συμβολίζει το πάθος, τις επιθυμίες και την έκφρασή τους. Αυτό σημαίνει ότι η 26η Μαρτίου ενδείκνυται για τεράστιες αλλαγές. Για νέους έρωτες, χωρισμούς ή παλιές φλόγες που επιστρέφουν. Αν είσαι σε σχέση, ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να την αναθερμάνεις. Ξεκινάει μία πάρα πολύ καλή περίοδος.