ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 8 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν αυτά που νιώθεις και τι αξίζουν για εσένα. Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για να επιλύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να παίζουν αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

Ταύρος

Ταύρε, ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν με φιλικά πρόσωπα. Είναι γεγονός ότι θα εκδηλώσεις τις ανάγκες σου και το πιθανότερο είναι να γίνουν άμεσα αντιληπτές από το φιλικό περίγυρο. Άλλωστε η καλή διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί και δίνει τον ρυθμό.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ό,τι μπορεί να ταράζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σου κόσμο και να εκφράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Η διάθεση για συνεννόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση όλων αυτών που σε προβληματίζει.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι φιλικές παρέες λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να μιλήσεις για μελλοντικά σχέδια, για ταξίδια για πνευματικά ζητήματα που σε ευχαριστούν. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις σου μπορεί να γίνουν στόχος και η επιμόρφωση μπαίνει στο τραπέζι.

Λέων

Λέων, η πιθανή νευρικότητα φαίνεται να μην σε επηρεάζει πια καθώς δείχνεις να ξεπερνάς την απαισιοδοξία και να βλέπεις τη θετική πλευρά τα πράγματα. Η κοινωνική σου εξέλιξη είναι κάτι που σε απασχολεί ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα βρεις διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρθένος

Παρθένε, η αισιοδοξία σε αφήνει να βοηθήσεις τον εαυτό σου σε όποια δυσκολία υπάρχει και είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να την επικοινωνήσεις και στους γύρω σου. Περνάς όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς οι συζητήσεις δεν είναι πεζές και αφορούν ζητήματα που κεντρίζουν έντονα το ενδιαφέρον σου.

Ζυγός

Ζυγέ, βρίσκεις τον τρόπο να οριοθετήσεις το άγχος και να μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και δείχνεις να μπορείς να αντιληφθείς είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις σε καταστάσεις για να βελτιωθούν άμεσα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με τους γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία και ισορροπία στις σπουδαίες σχέσεις της ζωής σου. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου είναι βέβαιο ότι αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, βοηθώντας σε να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες.

Τοξότης

Τοξότη, μην εγκλωβίζεσαι σε καθημερινές δουλειές που μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό καθώς φαίνεται ότι μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση που θα σε γεμίσει ενέργεια και καλή διάθεση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η ανάγκη να χαρείς τις στιγμές με το περιβάλλον σου είναι έντονη και σε διακατέχει όλη την ημέρα. Αυτό σε οδηγεί στο να επικοινωνήσεις άμεσα με πρόσωπα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Η διάθεση για διασκέδαση είναι έντονη και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να φτιάξεις το κέφι.

Υδροχόος

Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να νιώσεις την σταθερότητα και την ασφάλεια που αποζητάς από την οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις αυτά τα συναισθήματα. Η επικοινωνία με τους οικείους σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσεις έλλειμμα αυτοπεποίθησης και φόβους.

Ιχθύες

Ιχθύ,  ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σου φτιάχνουν το κέφι και περνάς χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το ευχάριστο είναι ότι μπορείς να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα χωρίς εγωισμούς και προκαταλήψεις.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.