ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 8 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, το πρωί αυξάνει την ένταση λόγω ανατροπών που μπορεί να επηρεάσουν στόχους και φιλοδοξίες, όπως και φιλικές σχέσεις. Προσοχή καθώς θα είναι εύκολο να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσει υποθέσεις καριέρας που σε απασχολούν έντονα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει κόντρες και ασυνεννοησία για ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα σε αναστατώσουν. Η απόγευμα σε βοηθάει να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να χαρείς στιγμές με παρέες που η διασκέδαση θα πρωταγωνιστήσει.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικά ζητήματα καθώς αλλάζουν τα δεδομένα, όπως και στην προσωπική σου ζωή όπου οι προστριβές μπορεί να παίξουν κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

Λέων

Λέων, η μέρα δεν αφήνει ανεπηρέαστες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ξαφνικά γεγονότα αυξάνουν την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που θα στιγματίσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Παρθένος

Η μέρα αλλάζει αιφνιδιαστικά τα δεδομένα στην καθημερινότητα. Προσοχή γιατί οι αλλαγές αυτές θα αυξήσουν το άγχος και τη νευρικότητα και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Απέφυγε τις οποίες προστριβές και αντιμετώπισε με ρεαλιστικούς όρους την κατάσταση.

Ζυγός

Η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση λόγω ανατροπών σε παρέες ή περιπάτους που είχες κανονίσει. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η μέρα λειτουργεί ευεργετικά στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια γεγονότα οι αποκαλύψεις που δημιουργούν εκρηκτική διάθεση και καυγάδες. Συγκρατήσε τα νεύρα σου καθώς μόνο με ηρεμία θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση λόγω ξαφνικών γεγονότων με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις καυγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ξαφνικά έξοδα που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου.

Υδροχόος

Η μέρα σε ωθεί στο να είσαι συγκρουσιακός και επιθετικός με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή αυτά που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους σκεπτόμενος θετικά και λογικά.

Ιχθύες

Η μέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει ένταση στην προσωπική σου ζωή που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Το βράδυ ενισχύει την ανάγκη σου να απομονωθείς και να χαρεί στιγμές μακριά από όλους και όλα που θα σε βοηθήσουν να ανασυνταχθείς.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια