ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο χαλαρά ζώδια. Ούτε δράματα ούτε εντάσεις

Unsplash

Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Στιγμές που είμαστε στα καλύτερά μας και πίνουμε ξαπλωμένοι τον χυμό σε μία ωραία παραλία. Και στιγμές που είναι πολύ πιθανό να κάνουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώσουμε λόγω νεύρων.

Έλα όμως που υπάρχουν και μερικά ζώδια που δεν χάνουν την ψυχραιμία τους ποτέ. Είναι πάντα χαλαρά λες και κάνουν μόνιμες διακοπές και σπάνια χάνουν την ηρεμία τους. Έχουν άλλο μενταλιτέ βρε αδερφέ.

Ταύρος

Μπορεί να σε εκπλήσσει αλλά είναι γεγονός. Ακριβώς επειδή μπορεί να γίνει πολύ εύκολα Ταύρος εν υαλοπωλείο, ξέρει ότι χρειάζεται να έχει ηρεμία και ψυχική νηφαλιότητα. Δεν θα κάνει τίποτα παρορμητικά και εν θερμώ. Ζυγίζει πρώτα την κατάσταση και έπειτα απαντά. Επιλέγει λοιπόν να γίνει ένα από τα πιο χαλαρά ζώδια κι ας μην το πετυχαίνει πάντα.

Ζυγός

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο θιασώτης της ισορροπίας δεν συμπαθεί καθόλου τις φωνές και τις εκρήξεις. Προτού αντιδράσει, το σκέφτεται καλά. Αν υπάρχει μία κακή στιγμή, θα δει τη θετική πλευρά και θα βελτιώσει την κατάσταση. Δεν θα την επιδεινώσει. Είναι γνωστός ειρηνοποιός και δύσκολα χαλάει τη ζαχαρένια του.

Υδροχόος

Αυτό είναι κάτι που περιμέναμε. Είναι σίγουρα από τα πιο χαλαρά ζώδια και δεν νιώθει την ανάγκη να αποδείξει κάτι στους άλλους. Κάνει τα πράγματα με τον δικό του ρυθμό, είναι κοινωνικός, άνετος και δεν ιδρώνει, ούτε κυριολεκτικά ούτε και μεταφορικά. Μπορεί να μην ανοίγεται εύκολα, αλλά προτιμά τα πράγματα χωρίς εντάσεις και υπεραναλύσεις.

Ιχθύς

Ο ονειροπόλος της παρέας. Εφόσον είναι μονίμως στον κόσμο του, είναι πολύ δύσκολο να τον ταράξεις. Λειτουργεί επίσης πολύ χαλαρά για΄τι δεν εξουθενώνει τον εαυτό του. Δεν θα γεμίσεις το πρόγραμμα με δουλειά και υποχρεώσεις. Θέλει να έχει χρόνο και για τη φροντίδα του εαυτού του. Σε γενικές γραμμές, προτιμά να υποστηρίζει από το να χαλά τη διάθεσή του.