ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή και δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν, σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Προσοχή καθώς ο υποκειμενισμός και η πιθανή ψυχρότητα μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Ταύρος

Ταύρε, γίνεσαι πιο εξωστρεφής από ποτέ καθώς εκδηλώνεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η μέρα απογειώνει τη σχέση σου και δημιουργεί συνθήκες για μοναδική διασκέδαση με το πρόσωπο που αγαπάς.

Δίδυμοι

Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και σχέδια που υπάρχουν και αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Η μέρα σε βοηθά να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να είναι ένα νέο ξεκίνημα για εσένα σε ό,τι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά σε προσωπικό επίπεδο παίρνοντας αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Λέων, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα στα επαγγελματικά καλείσαι να προσπαθήσεις και να δουλέψεις σκληρά για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα σε καλεί να αφήσεις πίσω σου κάνοντας μία νέα αρχή ζητήματα που εκκρεμούν και σε έχουν πληγώσει. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις θέματα στην προσωπική σου ζωή που έχουν αφήσει τραύμα μέσα σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά τις φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, ομαδικές προσπάθειες που θέλεις να συμμετέχεις. Γεγονός είναι ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις σε οδηγούν να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να ακολουθήσεις και τι όχι.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές νέες ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και σκληρός με τους γύρω σου και αυτό να προκαλέσει ένταση.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα που αφορούν ζητήματα σε σχέση με το εξωτερικό, θέματα εκπαίδευσης σε ό,τι αφορά τον έρωτα και την προσωπική σου ζωή. Το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα μπει εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις, είναι σημαντικό να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ό,τι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Η ξεκάθαρη στάση σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το έλλειμμα καχυποψίας που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.

Υδροχόος

Υδροχόε,  η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε βαραίνουν και επηρεάζουν και την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Ιχθύες

Ιχθύ, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, επιδιώκοντας να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον αρμονίας. Το απόγευμα απογειώνει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.