ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δουλεύουν ακόμα και το Σαββατοκύριακο

Unsplash

Η καραντίνα άλλαξε πολλά στις ζωές μας και πολλοί από εμάς δουλεύουμε από το σπίτι ή πηγαίνουμε εναλλάξ στο γραφείο. Ανεξαρτήτως πανδημίας, αν είσαι εργασιομανής, δεν αλλάζουν και πολλά.

Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που θέτουν υψηλούς επαγγελματικούς στόχους και εργάζονται πολύ σκληρά ώστε να τους κατακτήσουν. Δεν υπάρχει Σαββατοκύριακο και αργίες για αυτούς. Μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Κριός

Ο Κριός δεν είναι εργασιομανής με την κλασική έννοια του όρου. Δεν έχει τυπικό ωράριο και ούτε λειτουργεί με αυστηρότητα. Είναι όμως αυτός ο άνθρωπος που είναι stand by 24 ώρες το 24ωρο, απαντά συνέχεια σε mail και γενικώς δεν ξεκουράζεται ποτέ. Αν μιλάμε και για καραντίνα, δεν έχει και πολλές άλλες επιλογές. Θέλει να αποδείξει σε όλους την αξία του και κατεβάζει συνέχεια ιδέες. Όταν οι άλλοι βλέπουν Netflix, εκείνος δημιουργεί νέα projects.

Παρθένος

Ο βασιλιάς της εργατικότητας και της τελειομανίας είναι σταθερά ο Παρθένος. Ακόμα κι αν τελειώσει η δουλειά του, η μέρα συνεχίζει με λίστες υποχρεώσεων, σημειώσεις για το πώς μπορεί να γίνει πιο παραγωγικός και εκπαιδευτικά βιβλία για το πώς να αποδίδει κάτω από μεγάλο στρες. Το Σαββατοκύριακο δεν ξεκουράζεται ποτέ, αφού βρίσκεται σε μόνιμη εγρήγορση. Μπορεί να μην τον δεις μπροστά από το laptop ή χωμένο σε στοίβα με χαρτιά, αλλά να είσαι σίγουρη ότι το μυαλό του δεν ηρεμεί ποτέ.

Αιγόκερως

Έχεις δει ποτέ πρόεδρο της εταιρίας να κάθεται ξάπλα και να βλέπει τηλεόραση; Δεν το νομίζω. Ο Αιγόκερως έχει πολύ μεγάλα όνειρα. Κάθε φορά που πετυχαίνει ένα, προχωρά στο επόμενο που συνήθως είναι και μεγαλύτερο. Είναι τρόπος ζωής και δεν πρόκειται να δει τα πράγματα αλλιώς. Το αγαπημένο του θέμα το Σαββατοκύριακο είναι η δουλειά και πώς μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόδοσή του. Μην τον παρεξηγείς. Είναι εξάλλου το σήμα κατατεθέν αυτού του ζωδίου.