ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, η κινητικότητα ανεβαίνει καθώς θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου για αυτό έρχεσαι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σταθούν δίπλα σου. Ο παρορμητισμός θα αποτελέσει εμπόδιο στους στόχους σου για αυτό προσπάθησε να τον ελέγξεις.

Ταύρος

Οι πολλές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να περιορίζουν το χρόνο σου και να σου δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διοχετεύσεις την ένταση που νιώθεις δημιουργικά για να καταφέρεις να ισορροπήσεις και να περάσεις μοναδικές στιγμές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.

Δίδυμος

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να δει το μέλλον σου αισιόδοξα. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον σε γεμίζει χαρά και δεν αποκλείεται να ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες καθώς είναι κάτι που σε ενδιαφέρει αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Η αναστάτωση που νιώθεις δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγηθεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το περιβάλλον σου καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσει στην ένταση που νιώθεις στους γύρω σου. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Λέων

Η νευρικότητα κυριαρχεί στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι οι γύρω σου σε ανταγωνίζονται. Καλά θα κάνεις βέβαια και εσύ να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά επιδεινώνοντας την κατάσταση με τη συμπεριφορά σου.

Παρθένος

Οι καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να αυξήσουν το άγχος και να δημιουργήσουν ένταση προσπαθώντας να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα. Κάνε τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις με απόλυτο τρόπο να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Ζυγός

Η χαρά και η παιδικότητα κυριαρχούν και σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονη διάθεση για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις που σε εκφράζουν.

Σκορπιός

Επικεντρώνεσαι σε οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε δυσκολέψουν. Προσοχή σε ξεσπάσματα καθώς δεν θα ωφελήσουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Τοξότης

Τοξότη, είναι η στιγμή να αφοσιωθείς σε ζητήματα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν για αυτό και δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτό πιθανόν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που συμμερίζονται την επιθυμία σου και σε ωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως

Φρόντισε να δείξεις ψυχραιμία και να απαλλαγείς από την αδιαλλαξία και το πείσμα καθώς θα επηρεάσουν έντονα τη σχέση σου και θα ταλαιπωρήσουν την επικοινωνία με τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στους άλλους να εκφράζουν τις πραγματικές τους επιθυμίες δείχνοντας καλή διάθεση.

Υδροχόος

Η επιθυμία να πάρεις πρωτοβουλίες και να κυριαρχήσει στο περιβάλλον που κινείσαι χαρακτηρίζει την ημέρα, παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και αυτό να ενοχλήσει. Η νευρικότητα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος και η ανυπομονησία δυσκολεύει τις όποιες εξελίξεις.

Ιχθύες

Η ψυχολογία σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα καθώς φαίνεται να βουλιάζει σε αναμνήσεις του παρελθόντος και τραύματα που σου έχουν στοιχίσει. Εκφράσου μέσω της τέχνης καθώς αυτό θα είναι ιδανικό για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να δεις την πραγματικότητα ρεαλιστικά και ψύχραιμα.