ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα σου προτείνουν να δείτε ερωτική ταινία

Unsplash

Κακά τα ψέματα, είναι πολύ πιθανό να δεις ερωτική ταινία (porn δηλαδή) όταν είσαι μόνη ή όταν ήσουν μικρότερη και ήθελες να ανακαλύψεις τα μυστικά της ηδονής. Μεγαλώνοντας, εγκατέλειψες κάπως την ιδέα και πέρασες στην πράξη, θέτοντας σε εφαρμογή αυτά που έχεις δει (ελπίζω με ένα φίλτρο).

Το ότι απέκτησες εμπειρία και σχέση, δεν σημαίνει ότι σου απαγορεύεται να ξαναδείς ερωτική ταινία. Ίσα ίσα, που οι ειδικοί σου λένε ότι είναι ένας από τους πολλούς τρόπους να κάνετε πιο πικάντικη τη σεξουαλική σας ζωή. Κι αν εσύ ντρέπεσαι, τα 3 παρακάτω ζώδια το βλέπουν σαν κάτι πολύ φυσιολογικό. Μην εκπλαγείς αν στο ζητήσουν.

Κριός

Όταν μιλάμε για περιπέτεια, επιθυμίες και σεξουαλικότητα, ο Κριός είναι άμεσος και ευθύς. Δεν υπάρχει περίπτωση να διστάσει να σου ζητήσει κάτι που αφορά στις σεξουαλικές φαντασιώσεις του. Ακόμα κι αν το σεξ μεταξύ σας είναι τρομερά καυτό, ο Κριός θα θέσει υψηλότερους στόχους. Ακολούθησέ τον σε αυτή την αναζήτηση, γιατί είναι πιθανό να σε ξεμπλοκάρει. Εκτός αν δεν θες με τίποτα, που κι αυτό είναι οκ.

Δίδυμοι

Η περιέργεια οδηγεί τους Διδύμους σε πικάντικα μονοπάτια. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή, που συμβολίζει τις σκέψεις και την επικοινωνία, οι Δίδυμοι λένε αυτό που θέλουν, ειδικά αν πρόκειται για σεξ. Θα μιλήσουν σίγουρα μαζί σου πρώτα και θα σε ρωτήσουν αν σου αρέσει κάποια συγκεκριμένη κατηγορία. Άλλη μία περίπτωση που θα σε βοηθήσει να ξεκλειδωθείς νωρίς στη σχέση.

Τοξότης

Ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή του, θέλει κι άλλα. Είναι οι περιπετειώδεις του ζωδιακού και θέλουν αν δοκιμάσουν τα πάντα έστω και μία φορά. Έχουν φτιάξει το bucket list τους και κάποια πράγματα είναι για να μοιράζονται. Σαν την ερωτική ταινία, για παράδειγμα. Θα στο προτείνει εντελώς ανάλαφρα, την ώρα που τρώτε πίτσα και βλέπετε Family Guy.