ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι η χειρότερη παρέα για διακοπές

Unsplash

Ονειρεύεσαι τις διακοπές σου από τότε που ήσουν στην καραντίνα. Έχεις ζητήσει άδεια από νωρίς, έχεις ψάξει ώρες ατελείωτες για τον ιδανικό προορισμό, έχεις πάρει μαζί σου ένα σωρό μαγιό.Το βασικότερο όμως το τσέκαρες;

Με ποιον θα πας διακοπές; Με την κολλητή σου; Τον σύντροφό σου; Με όποιον και να επιλέξεις, μπορείς να καταλάβεις από πριν που είναι σούπερ παρέα και ποιος θα σου βγάλει την πίστη. Ποιος θα μουρμουράει συνέχεια και θα σηκώνει τα στρώματα στο ξενοδοχείο για να δει αν υπάρχουν ψύλλοι. Πριν σαλπάρεις, δες τα 3 ζώδια που θα σε κάνουν να αλλαξοπιστήσεις.

Καρκίνος

Οι διακοπές είναι δύσκολη έννοια για τους Καρκίνους. Γιατί πας να τον ξεβολέψεις; Καλά δεν είστε στο μπαλκόνι του σπιτιού με τα σπιτικά κοκτέιλ; Καλά δεν περνάμε στο άνετο κρεβάτι μας; Και μόνο η αλλαγή είναι πρόβλημα. Ο Καρκίνος θα γκρινιάξει αρκετά, όχι επειδή κάτι φταίει απαραιτήτως, αλλά επειδή δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Μπορεί κι εσείς να τύχατε σε Πανσέληνο. Ή μπορεί να ξέχασε σπίτι το αγαπημένο του μαγιό και να μην μπορεί να το ξεπεράσει.

Παρθένος

Το έπλυνες καλά το αυτοκίνητο; Πήρες μαζί σου όλα τα φάρμακα του σπιτιού και το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών; Τον πυροσβεστήρα τον πήρες γιατί ποτέ δεν ξέρεις; Αν πας διακοπές με Παρθένο, δεν χρειάζεσαι μόνο βαλίτσα. Χρειάζεσαι και σχέδιο εξόδου σε περίπτωση πολέμου. Μισεί τα κουνούπια, τα μικρόβια και όλα τα λάθη που θα κάνεις.

Αιγόκερως

Αν σκοπεύεις να πας διακοπές στο οικογενειακό εξοχικό ή στο νησί που πας τα τελευταία 25 χρόνια, υπάρχει περίπτωση να σε ακολουθήσει. Ο Αιγόκερως θέλει πλάνο για όλες τις ώρες της ημέρας και εξαιρετική οργάνωση. Δεν θα πα΄τε πουθενά αν δεν έχει γίνει μικρό και μεγάλο σέρβις στο αμάξι. Αν δεν έχετε μελετήσει διεξοδικά την πρόβλεψη του καιρού. Αλλά και όλα να πάνε κατ’ευχήν, δεν θα του τελειώσουν οι λόγοι να μουρμουράει.