ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 4 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σε γεμίζει ένταση δημιουργώντας ιδιαίτερη αναστάτωση και χαλώντας την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ενέργειά σου και δεν θα σε βάλουν σε παιχνίδια ελέγχου και συγκρούσεις.

Ταύρος

Ταύρε, αλλάζεις ριζικά σκέψεις σε ό,τι αφορά την κοσμοθεωρία σου και αυτό επηρεάζει άμεσα και τις σχέσεις σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Τα φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να είναι διέξοδο και να σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις ως προς την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η ένταση είναι μεγάλη και ο εκνευρισμός που μπορεί να νιώθεις λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς ψύχραιμα πώς πρέπει να διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Καλά θα κάνεις να δείξεις προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου καθώς φαίνεται να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες από τους άλλους. Κράτησε την αισιοδοξία σου καθώς θα είναι αυτό που θα σε βγάλει από την ένταση και θα ισορροπήσει την ψυχολογία σου.

Λέων

Λέων, η καθημερινότητα μπορεί να σε φορτίζει σε ψυχολογικό επίπεδο και να σου δημιουργεί άγχος που καλό είναι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Ασχολήσου με θέματα ρουτίνας που μπορείς να λύσεις καθώς είναι αυτό που μπορεί αυτή τη στιγμή να ηρεμήσει την ψυχή σου και να σε βγάλει από εμμονές που φαίνεται ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις.

Παρθένος

Παρθένε, η έντονη δημιουργικότητα είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο και βρίσκεις τον δυναμισμό να διεκδικήσεις την προσοχή που θεωρείς ότι σου αξίζει. Η επικοινωνία και η εξωστρέφεια σε βοηθούν να καταφέρεις αυτά που θέλεις αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων και να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις την άποψή σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα εντείνει τις ανησυχίες και την κυκλοθυμία σου και οδηγεί σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός ελέγχου. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται και καλείσαι να τα διαχειριστείς χωρίς να μπεις σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό γίνεται έκδηλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να βρεις στόχους σε όλα τα επίπεδα και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου ή τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Άλλωστε αυτές τις μέρες αυτό είναι που έχει σημασία.

Τοξότης

Τοξότη, οι έντονες ανασφάλειες και οι φοβίες που εκδηλώνεις δημιουργούν νευρικότητα και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που εκδηλώνεται σαν πείσμα. Αυτό θα προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου αν δεν καταφέρεις να το διαχειριστείς. Προσοχή ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικογενειακές σχέσεις καθώς αυτές κυρίως πλήττονται.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις έντονα επιθετικές και εριστικές συμπεριφορές που είναι βέβαιο ότι δεν θα βοηθήσουν την επικοινωνία με τους γύρω σου. Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς μετωπικά με όποιον δεν σεβαστεί οι επιθυμίες σου, κάτι που θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα.

Υδροχόος

Υδροχόε, το παρελθόν μπορεί να σε ταλαιπωρήσει σήμερα καθώς φαίνεται να έρχεται με ορμή στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Θέματα αυτοπεποίθησης έρχονται στην επιφάνεια όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να ισορροπήσεις αρκεί να δείξεις βούληση να τα καταφέρεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, η αισιοδοξία είναι κάτι που μπορεί σήμερα να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, καθώς φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να ξεπερνάς εμπόδια σκεπτόμενος θετικά. Αν εγκλωβιστείς στον συναισθηματισμό και στην διάθεση να επιβληθείς στους γύρω σου είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το στόχο και τελικά και το μέτρο.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.