ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Σκορπιός κάνει μόνο παθιασμένη σχέση

Unsplash

Αν μπορούσαμε να βρούμε έναν επιθετικό προσδιορισμό για τον Σκορπιό, δεν θα ήταν μόνο ένας. Σέξι, παθιασμένος, μυστηριώδης και απρόβλεπτος. Αν και πολλοί έλκονται από αυτό το συνονθύλευμα, υπάρχουν και εκείνοι που δεν πλησιάζουν ούτε για να χαιρετήσουν. Ή που πλησιάζουν επειδή γοητεύονται, αλλά η έκβαση της σχέσης δεν είναι ποτέ αίσια.

Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, τον άρχοντα του Κάτω Κόσμου δηλαδή, δεν είναι έυκολο να κατανοήσεις και να διαχειριστείς έναν Σκορπιό. Ειδικά αν ανήκεις σε κάποιο από τα 3 παρακάτω ζώδια. Προσοχή όμως. Το ότι δεν ταιριάζουν, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα για σχέση. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα είναι μόνο παθιασμένη. Σκορπιός είναι, ό,τι θέλει κάνει.

Δίδυμοι

Τόσο διαφορετικοί, με τόσους πολλούς τρόπους. Ο Σκορπιός θέλει να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος στη σχέση, ενώ ο Δίδυμος αποσυντονίζεται ακομα και αν περάσει πεταλουδίτσα. Δεν είναι μία σχέση που αντέχει στον χρόνο αλλά υπάρχει ένας έντονος δεσμός γιατί έχουν και οι δύο μία πολύ έντονη σκοτεινή πλευρά.

Λέων

Δύο πολύ δυναμικά και έντονα ζώδια που συγκρούονται συνεχώς. Το Νερό (Σκορπιός) σβήνει τη Φωτιά (Λέων) όπως ξέρεις και είναι τόσο πεισματάρηδες που δύσκολα θα κάνει κάποιος πίσω. Ο μόνος τρόπος να λειτουργήσουν ως ζευγάρι, είναι μόνο αν ο ένας το πάρει απόφαση και κάνει ένα βήμα πίσω. Είναι κάτι τέτοιο πιθανό; Όχι, δεν είναι.

Ζυγός

Είναι αυτές οι περιπτώσεις του κεραυνοβόλου έρωτα που είναι εντελώς τυφλός και δεν έχει ιδέα πού πηγαίνει. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ζυγός είναι πιο ρομαντικός και ο Σκορπιός λέει την ωμή αλήθεια, όσο αβάσταχτη και αν είναι. Είναι από αυτές τις πολύ παθιασμένες σχέσεις που δεν έχουν ποτέ καλό τέλος. Ή σχεδόν ποτέ. Κι αν σου τύχει, κοίτα να το ευχαριστηθείς. Η ζωή είναι μικρή.