ΖΩΔΙΑ

Ιχθύς: Πώς είναι ως φίλη, σύντροφος και γονιός;

Unsplash

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Φλεβάρη, παίρνουμε λίγα λεπτά για να εκτιμήσουμε την αξία του Ιχθύ στις ζωές μας.

Πώς είναι η γυναίκα Ιχθύς σε μία σχέση; Πώς λειτουργεί ως φίλη και και τι είδους μαμά είναι; Με motto το «Πιστεύω στο σύμπαν και σε όλα όσα μου φέρνει», δεν γίνεται να μην είναι ονειροπόλα και ευαίσθητη. Είναι ζώδιο του Νερού και φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του στοιχείου. Και τα θετικά και τα αρνητικά. Σε κάθε περίπτωση, ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που προσπαθεί πάρα πολύ για όλες του τις σχέσεις, δεν εγκαταλείπει εύκολα και επενδύει στους ανθρώπους που έχει επιλέξει.

Ιχθύς ως φίλος

Μετά τον Καρκίνο, δεν υπάρχει καλύτερος ώμος να κλάψεις από αυτόν του Ιχθύ. Θα σου δώσει πολύ καλές συμβουλές, καταφέρνοντας να μπει στη δική σου θέση. Η ενσυναίσθηση του Ιχθύ είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να διαισθανθεί οτιδήποτε σου συμβαίνει. Δεν θα σε σνομπάρει και μαζί του θα περάσεις εξαιρετικά, μιλώντας για σειρές, βιβλία και διάφορα φιλοσοφικά ζητήματα.

Ιχθύς ως σύντροφος

Θα σου δώσει τα πάντα, ως κλασικό ζώδιο του Νερού και θα σου αφοσιωθεί απόλυτα. Αν και λατρεύει το σπίτι και τη ζεστασιά του, είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο που δεν δυσκολεύεται να κάνει νέους φίλους (τις παλιές καλές εποχές). Ο Ιχθύς θεωρεί πολύ σημαντικό τον έρωτα και θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να εξερευνήσει σε βάθος τη σχέση.

Ιχθύς ως γονιός

Η μάνα που το παίρνει πρέφα όταν είσαι χάλια και σου το λέει πριν καν το αντιληφθείς. Είναι πολύ τρυφερός γονιός και φροντίζει να στηρίζει και να αποδέχεται πλήρως το παιδί του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο κυκλοθυμικά ζώδια και αυτό φαίνεται και στο μεγάλωμα.