ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 31 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις. Το απόγευμα σε ενισχύει με ψυχικό σθένος και αισιοδοξία ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ταύρος

Ταύρε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος, τραύματα και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κινηθείς με βάση τους στόχους που θέλεις να πετύχεις. Οι ομαδικές προσπάθειες σε εκφράζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε έναν κοινό σκοπό.

Καρκίνος

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα δημιουργεί έντονη εξωστρέφεια.

Λέων

Λέοντα, ασχολείσαι με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα σε καθημερινά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Παρθένος

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που έχεις. Το απόγευμα εκτοξεύει τη διάθεσή σου στα ύψη, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας το φλερτ.

Ζυγός

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς και να σκεφτείς όλα αυτά που σε πληγώνουν από το παρελθόν. Το απόγευμα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις την ψυχολογία σου βρίσκοντας τον δυναμισμό και την αισιοδοξία να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα ενισχύει την αισιοδοξία και τη διαίσθησή σου βοηθώντας σε να στηρίξεις φιλικά πρόσωπα σε δύσκολες στιγμές τους με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Τοξότη, επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Το απόγευμα σου απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης και έντονων πνευματικών αναζητήσεων.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις έντονο εκνευρισμό και ανασφάλεια και κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να τα εκδηλώσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου, να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σε προβληματίζουν.

Ιχθύες

Ιχθύ, το επόμενο χρονικό διάστημα αφοσιώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα και πλάνα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσοχή σε υπερβολές είτε σπατάλης είτε συντήρησης που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.