ΖΩΔΙΑ

Ο τρόπος που φλερτάρει κάθε ζώδιο

Unsplash

Μπορεί η καραντίνα να μας κράτησε μέσα, αλλά τα άγρια θηρία απελευθερώθηκαν και θα ακούσουμε όλες τις ατάκες του φλερτ που στερηθήκαμε μέσα στην άνοιξη. Τώρα είναι η ώρα σου να λάμψεις και να επιδοθείς στο αγαπημένο καλοκαιρινό χόμπι.

Κι επειδή κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, το πώς φλερτάρεις, «προδίδει» το ζώδιό σου. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι δεν σε καταλαβαίνουμε, αλλά η τεχνική σου δεν είναι και τόσο κρυφή.

Κριός

Μιλάμε για αμεσότητα, όχι αστεία. Βγαίνεις, ερευνάς, εντοπίζεις στόχο, χτυπάς. Δεν έχει σημασία σε ποιο φύλο ανήκεις. Κάνεις την κίνησή σου και δεν αφήνεις τον άλλον να αναρωτιέται για το αν φλερτάρεις.

Ταύρος

Όμορφα και παραδοσιακά. Έχεις κάτι ρετρό στον τρόπο με τον οποίο φλερτάρεις, αλλά δεν χάνεις με τίποτα τον αισθησιασμό σου. Το πιθανότερο είναι ότι περιμένεις να σε προσεγγίσει ο άλλος αλλά ξέρεις πώς να τον «καλέσεις».

Δίδυμοι

Τα λόγια σου αρκούν. Είσαι ο μάστερ της επικοινωνίας και του φλερτ, και τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και τον στόχο σου. Η μητρική σου γλώσσα είναι αυτή του σώματος και δεν αφήνεις περιθώρια.

Καρκίνος

Για σένα το φλερτ είναι σαν συνεδρία με τον ψυχολόγο. Θέλεις να σου πει τα πάντα για τη ζωή και τα τραύματά του και αυτός είναι ο τρόπος να τον φλερτάρεις. Και αυτό το ενδιαφέρον σε κάνει ακαταμάχητη.

Λέων

Έχεις ένα σακίδιο γεμάτο κινήσεις. Οπτική επαφή, πολλά χαμόγελα και ένα φυσικό χάρισμα να κερδίζεις τον συνομιλητή σου. Αν κάποιος ικανοποιήσει τις ανασφάλειές σου, μιλάμε για το απόλυτο match.

Παρθένος

Φλερτάρεις ή δεν φλερτάρεις; Ιδού η απορία. Ποτέ κανείς δεν είναι σίγουρος μαζί σου. Εννοείται ότι χρησιμοποιείς το μυαλό ως όπλο γοητείας αλλά σου αρέσει να έχεις και θαυμαστές, δημιουργώντας σύγχυση.

Ζυγός

Το φλερτ είναι το μεσαίο σου όνομα. Γεμάτη αισθησιασμό και σεξουαλικότητα, ξέρεις πολύ καλά πώς να καταφέρεις αυτό που θες. Μπορείς να φλερτάρεις με πολλούς ταυτόχρονα και να μην το μάθουν ποτέ.

Σκορπιός

Το φλερτ είναι όλη σου η ζωή. Δεν χρειάζεται να οδηγήσει απαραίτητα κάπου. Σου αρκεί να υπάρχει παιχνίδι, μυστήριο και ερωτική ένταση που την κόβεις με μαχαίρι. Ένα άγγιγμά σου και όλα τελειώσανε.

Τοξότης

Το κόλπο σου είναι να λες ιστορίες. Δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να κάνεις τον άλλο να νιώσει βαρεμάρα και το πετυχαίνεις. Μιλάς για τα ταξίδια, τις εμπειρίες και φλερτάρεις χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.

Αιγόκερως

Καταρχάς, φλερτάρεις μόνο με το ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Δεν αναλώνεσαι σε εφήμερα πράγματα. Είσαι πάντα σοβαρή, ελαφρώς κλειστή αλλά πολύ άμεση. Και αυτό πάντα κερδίζει στο τέλος.

Υδροχόος

Είσαι το μόνο ζώδιο που μπορείς να φλερτάρει με 5 ανθρώπους, την ίδια στιγμή. Επικοινωνιακή, με χιούμορ, με κέφι και όρεξη. Συνήθως όμως, φλερτάρεις απλά για να περάσει η ώρα. Όταν ενδιαφέρεσαι πραγματικά, σε πιάνουν οι ντροπές.

Ιχθύς

Αν και ντρέπεσαι, φλερτάρεις με τρομερή ένταση και ερωτισμό. Χρησιμοποιείς τη φαντασία και ενδεχομένως έχεις σκηνοθετήσει από πριν τις κινήσεις σου.